SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте.Виждали ли сте бащата на Миша?
Той е бил на един кънвеншън и дори е пял с Миша.Ето клипчето.
http://www.youtube.com/watch?v=bvThm9zmUTg&list=PL4286E9B85C … BFvTMb_Dkoq8mbqJn
Леле това въобще не го знаех. Shocked

дори не знам какво е точно това.. но и аз.. да не остана назад

Бела, правихме един тест, измислен от Розето и всички излязохме луди. Laughing Laughing LaughingАко искаш и ти го направи.На 28-ма страница е.

# 526
Ахахахахаха! Много яко! Тухлените гащиииии  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 527
# 528
Хайде, хайде не остана, обратното броене започна ....

със кафе ...

и със сладкоооо ....

# 529
  • гр. София
Ъм, мен си ме пропуснала, Роза, освен ако не ме водиш вече присъстваща в заведението. Mr. Green

Алелеее, зло да те забрави! Веднагически поправям пропуска! Peace Я само ми спомни по кой от братята залиташ, че е важно за целта на задачката  Wink

дори не знам какво е точно това.. но и аз.. да не остана назад

Върни се малко назад и синаправи теста. Да видим от кои отговори ще събереш най-много  Mr. Green

Импала остава извън лудницата, засега Tired . Да се чете като 'Знае, че е за там, но отказва да го приеме'  Mr. Green  .
Е защо така се цепиш от колектива? Знаеш ли колко е весело при нас? Пък и ние сме от кротките луди уж - пощръкляваме само, когато има нов епизод  Laughing

# 530
  • # супернатурална #
Мм, кафенце! Мммм, сладичко  Heart Eyes ! Би, като прочетох за обратното броене и си помислих, че имаш предвид новата серия. Май я чакам повече от Нова година  Laughing

Ох, Ах, Пак!

Ама слабичък ми се вижда нещо  Rolling Eyes

# 531
Ъм, мен си ме пропуснала, Роза, освен ако не ме водиш вече присъстваща в заведението. Mr. Green

Алелеее, зло да те забрави! Веднагически поправям пропуска! Peace Я само ми спомни по кой от братята залиташ, че е важно за целта на задачката  Wink

Ама моля ти се, не се тревожи.  Hug По никой от тях не залитам, аз съм им сестрица.  Mr. Green Пък Импалка е паркирана пред кукувичарника, ако няма гараж. Има ли гараж?  newsm78

# 532
Цитат
Алелеее, зло да те забрави! Веднагически поправям пропуска! Я само ми спомни по кой от братята залиташ, че е важно за целта на задачката
Мара Подробната или се муа отговаря вместо Пуци  - тя не залита по братята, те просто са Й братя, а тя им е сестричка Grinning Сега остава да съм сбъркала и ще стане лошо Joy

П.п. А, Пуци си го е казала, не съм сбъркала Laughing

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 10:41 от Apocalyptic city

# 533
Тези са ужасни.Ще дадат два епизода и после ще повторят 7.03  #Cussing out

А за снимките на Джаред, дето Импалка постна се порових и разбрах, че са
"Jared Padalecki was seen heading in to see the critically acclaimed “The Book of Mormon Musical” in New York last night (December 28). The “Supernatural” actor looked happy as he entered the theater but was kind enough to stop and pose for our cameras."

Вижте го как се развива интелектуално.Ходи мюзикъли да гледа, вместо по барове да ходи. Laughing
Това прозвуча все едно съм пенсионерка Laughing, но пък аз харесвам такива мъже. Heart Eyes

# 534
Цитат
Това прозвуча все едно съм пенсионерка Laughing, но пък аз харесвам такива мъже. Heart Eyes
Какви мъже, пенсионери ли? Joy (Джени, да не се разсърдиш, ама ме удари лигата Mr. Green)

# 535
Мерси за бързата реакция, Апокалиптик.   bouquet  Mr. Green На кака момченцата, у!

# 536
Цитат
Какви мъже, пенсионери ли? Joy (Джени, да не се разсърдиш, ама ме удари лигата Mr. Green)

А Сити аз лесно не се разсърдвам.Не се притеснявай. HugХаресвам мъже, които се развиват интелектуално.Обичат да четат книги и т.н.А не да ги гледаме пияни по барове.Е и да не се над 35 години.Искам да нямаме голяма разлика.Laughing
Сори за спама

# 537
Цитат

А Сити аз лесно не се разсърдвам.Не се притеснявай. HugХаресвам мъже, които се развиват интелектуално.Обичат да четат книги и т.н.А не да ги гледаме пияни по барове.Е и да не се над 35 години.Искам да нямаме голяма разлика.Laughing
[ur=http://28.media.tumblr.com/tumblr_lwuk8kDMQU1r666u0o1_400.jpg]Сори за спама[/url]
Разбрах те аз Mr. Green Все още не е над 35, така че не ви е голяма разликата Laughing

Мерси за бързата реакция, Апокалиптик.   bouquet  Mr. Green На кака момченцата, у!
Моля, чувствам се поканена да отговарям и друг път (ако знам отговора) Mr. Green

# 538
Разбира се.  Mr. Green

# 539
  • гр. София
Моля, чувствам се поканена да отговарям и друг път (ако знам отговора) Mr. Green

Ти па! Знаеш ли колко по-весело е да отговаряш без да знаеш отговора?  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт