АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 836
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • В светлината на слънцето
Фууу, пак болни дечица. Ама и грип.  Confused На всички болнички бързо, бързо оздравяване.  Hug
Кроки, честита машинка и със здраве да си я ползваш.  Peace
По котешките въпроси - и аз съм ЗА кастрацията, точно по причините, които е писала и Лондра.
Лондра, а снимки на футболиста?  Heart Eyes
В този кучи студ аз пък взех, че резервирах морската ни почивка. Абе, луда за връзване. Crazy Mr. Green

# 481
Здравейте мацки!!!

Много болни,много чудо.Оздравявайте всички и по-възможност бързо да е.
Ние уж сме здрави,но Ивон няма да ходи на ДГ 10-ина дни,дано се опазим здрави.

Лондра,страхотни са ти децата.Неди много е пораснал,а Грациела е прелестна дама Wink

Ния,изглеждаш прекрасно,а Марти е станал истински мъж Hug

Кроки,пусни и ние да се полюбуваме на някое творение Heart Eyes

Ние иначе сме добре.Пържим се тук на един бавен огън,дано резултата да е за НАЗДАРВЕ Praynig
Аз вече се оглеждам за работа,но къде ще я намеря,ум не ми го побира.Само като кажа,че съм с 2 деца и ......."ще ви се обадим",ама друг път Sad
Сега ще запиша шофьорските курсове,макар че ме е толкова страх да карам,че не знам какъв шофьор ще излезе от мен.Обещавам да предупреждавам,когато излизам с колата Laughing

# 482
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хи4 не си луда, Лу, то така е на- добре, от рани4ко. Други години и аз поръ4вам от време, така е по- изгодно.

Лондра, футболиста е направо номер едно, много му се кефя.
Йована пък ходи на спортна гимнастика и много й харесва, едва 4ака вторника. Жалкото е, 4е е по веднъж в седмицата само, ама няма как.

Ние сме болни също, аз кашлям а преди малко мъжо ми се обади да ми каже, 4е Йована има темпратура. Дано Мила не се разболее. Давам от няколко месеца ве4е вит.Ц дано леко го минат. Praynig

# 483
Бобче,ти нали даваше и Рибено масло?По колко време го пиете?

Аз да ви кажа си направих цялостно изследване на тялото с един Квантов резонанс и се оказа,че имам стабилна липса на някой ензими и аминикиселини в организма,които нямам и на идея от къде да набавя.Също на вит .К,А,Ц,Е,Б1,Б2,Б3,Цинк и Калций.
Четох на скоро за някакви Шуслерови соли,някой да има наблюдения?
Май кърменето си казва думата Confused

# 484
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ади, давах, да ама много неуспе6но. Плуят го и двете, а Мила бягаше в десета глуха само като ме видеше с лъжицата. Искам да давам във формата на капсулки, ама не са ми по джоба  Sad за момента само с мойта заплата.

Ина4е за кърменето- много изтош6тава, а на мен и цици не ми останаха. Съвсем на дъска заприли4ах  ooooh! Аз от месец пия витамини, гледам и да ям много зелен4уци пресни, 4е тук е голям зор да се изследва 4овек ако е само за профилактика  ooooh!

# 485
Цици,хм,това какво беше newsm78Аз имам два чифта ребра ooooh!

И тук е зор да се направи такова нещо,а този апарат конкретно е май едниствен в БГ и правят изследвания само на цели фирми,на частни лица -Не.
А по лабораториите,не съм видяла до сега толкова подробна разбивка на липсите и излишъците в организма.Абсолютно на всички органи са описани секрециите,хормоните,клетките....

Та сега се чудя какво да пия.И аз пих витамини миналият месец,при това Центрум,които уж от по-сериозните витамини,но явно има нужда от поне 6 м пиене без прекъсване.Лошото е ,че К и Б витамините ги няма във всички вариации Thinking

# 486
Ади, този апарат да не е един, при който хващаш в ръце едни такива медни (май) пръчки?  newsm78 Щото, ако е същия ще ти разказвам разни неща. Ако не е - няма смисъл да спамя.
Аз лично в момента пия вит.С (не разтворим, а онзи българският на дребни хапченца, по 4 на ден) плюс 1 хап Калцид (комбинация от калций, магнезий и вит.D). Да чукна на дърво засега удържам положението срещу грипа и се чувствам много добре. А обикновено при грим първа падам свидна жертва.

# 487
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, Лулу, аз по 5 хапа Вит. С пия, отделно подпивам децата с Умкалор-а и пак от снощи и аз нещо не съм като хората. Само че май не е същото като Констанца - нея гърло не я боли, а на мен ми дращи. Днес следобяд чак сме на лекар и то при личната, ама нямам избор. Трети ден й е с температура.

# 488
  • Видин
Тук сме и ние, слава богу здрави, но пък сме си в къщи, че кучи студ (доколкото знам "кучи" се казва, защото само кучетата издържат навън)
Кроки, правилно си запомнила. Записах магистратура в Свищов. Сега уча и края на март имам изпити, а след това и края на юни, но тогава ще ходя с колата с мъжа ми, че ако почна да раждам да мога да се добера до най-близката болница Rolling Eyes, не че ми се вярва да родя в началото на 9тия месец, но все пак Thinking
Лондра, искам снимка на футболиста Crossing Arms.
Айде оставям ви, че имам да решавам онлайн тестове. Стискайте палци Hug

# 489
Ния, чекни у фейс-а за снимки  Hug

# 490
е, нЕма такъв студ  #Crazy Като ми се размразят пръстите ще пиша пак, че сега рискувам да ги изпочупя  Close

# 491
  • Ланкър, планините Овнерог
УжасТ нЕкакъв е - пусната печка и пак треперя. Дали пак съм вдигнала температура или просто си е студ, не знам.

# 492
А ние снощи с мъжа ми даже си метнахме върху одеялото едно яко халище. Такъв студ...  Crazy Преди време Борко Чучков ми разказваше за едно интервю как като ходил в края на ноември в Ниагара разбрал защо е толкова пусто там по това време и никой не ще да гледа прочутите водопади в този период от годината - като слязъл от колата и направо му замръзнала влагата в очите. Е, снощи точно така се чувствах. Crazy Искам си вече топлото време.  Crossing Arms

# 493
  • София
Искам си вече топлото време.  Crossing Arms

И аз, и аз, но кой ли ме чува Rolling Eyes.

# 494
Искам си вече топлото време.  Crossing Arms

И аз, и аз, но кой ли ме чува Rolling Eyes.
Давайте да викаме дружно, пък може и някой да ни чуе  Whistling
 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт