АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 826
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • В светлината на слънцето
Аз предлагам да напишем писмо до бат Бойко. Той може всичко. Mr. Green

# 496
  • Видин
Аз предлагам да напишем писмо до бат Бойко. Той може всичко. Mr. Green
  202uu  202uu newsm65

# 497
Лекинко е студеничко,ахам Grinning

Моите са на вън за около 1 ч,че то тук къщата падна.Не се уморяват и вечер не заспиват до нощя,сутринта са от 7 ч на крак ooooh!Разхвърлят безобразно и се бият още по-безобразно.

Лу,май за същият апарат говоря.Разкажи ми,може и на ЛС да не спамим Peace

# 498
Здравейте!
Студувате нещо дочувам  Mr. Green Hug  Hug

Ех, хайде да идва тази пролет  Praynig Чудя се Неди какво да го правя следобедите...Добре, че се поизморява на училище, че иначе не се виждам.

Нищо интересно и при нас освен, че ми се яде като на животно  ooooh! Направо не мога да спра.....

Та така..

# 499
Аз пък нищо не разбрах от студ. Седя си в къщи на 26 градуса и........... си лекувам грипа. Пипна ме гадината. Успяхме да заразим и свекървата. Дойде да ни види жената в неделя и в понеделник и тя се тръшна

# 500
  • Видин
.......... Успяхме да заразим и свекървата. ......
Значи има и полза от грипа hahaha Сори не се сдържах Blush
Нищо интересно и при нас освен, че ми се яде като на животно  ooooh! Направо не мога да спра.....
Много интересно и аз бях така и няколко дни след това разбрах, че съм бременна Whistling Mr. Green
Сори, но явно се побърквам в къщи с Марти в този студ. А и имам чувството, че петък никога няма да дойде. Искам да си видя вече мъничето и да знам, че всичко е наред Crossing Arms, дано по-скоро да започна да го усещам, че иначе #Cussing out

# 501
  • София
И при нас няма нищо интересно. Диванетата са на градина, вчера Дани имаше тържество на тема: "Нашата последна битова вечер в ДГ", всички бяха в народни носии, пяха, танцуваха, стихчета казваха и много се бяха постарали и децата и госпожите Peace.
Аз пък вчера и днес ходих до 2 у - ща да подам заявления, успях да си свърша и работата, която бях запланувала за миналата седмица и така...

Сас, бързо да оздравявате със свеки Praynig.

# 502
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас също нищо интересно, ако не броим това, че всички без свекърва ми и кучето, сме болни  ooooh!

# 503
  • София
Здравейте!

Лондра,а де   Grinning Laughing Mr. Green

Райън тази седмица го оставих у дома,че с този вирус просто не ми се мисли....и за сега сме добре пу-пу като изключим някакви странни сополки на малките Rolling Eyes но май ,май от зъбки ще да е Thinking

# 504
Ех, че стеее, за ПМС не сте ли чували  Mr. Green  Hug Crazy

# 505
  • Видин
Ех, че стеее, за ПМС не сте ли чували  Mr. Green  Hug Crazy
Чували сме, но какво ни пречи да се надяваме Mr. Green

# 506
  • В светлината на слънцето
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 507
Лондра,  newsm10 що пък да не е БС /бременен синдром/
Ния, на мен хич не ми е хубаво, че свекърва ми е болна, щото инъче щеше да се върти около нас и да шета и да готви и детето да гледа. Златна свекърва имам. Като съм болна, а и не само, на ръце ме носи. А така хем аз болна и едвам от леглото се дигам, хем и болно дете гледам. Деянот днес е на антибиотик. Нещата вървят на зле. Даже има съмнения за пневмония, ама понеже мъжо не дава и дума да се издума за рентген, даваме на сляпо и накрая ще правим кръвни изследвания
Гита, дано се оправяте по-бързо.

# 508
  • Ланкър, планините Овнерог
.........ама понеже мъжо не дава и дума да се издума за рентген, даваме на сляпо и накрая ще правим кръвни изследвания
..........

И мъж ти ли е от прекалено предпазливите? От една снимка нищо няма да му стане на детето. В случая само ще е от полза. Или ще отхвърли, или ще потвърди съмненията. От опит вече - хич не е за подценяване пневмонията. Дано да я нямате.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт