Електронни четци - ІV

• 41 539
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София
С книгите е като и с устройствата, за да можеш легалсно да си ги купиш за България, трябва да го направиш през американския амазон. Т.е., ако откриеш как, мини към амазон.ком, а не към co.uk. Не съм ползвала киндъл за андроид и не мога да ти помогна по този въпрос, но ако се опитам да си купя електронна книга от немския амазон през компютъра ми казва това: Bei Amazon.de sind keine Kindle-Titel für Ihr Land erhältlich. Kindle-Bücher finden Sie bei Amazon.com. Тук последното е линк и ме препраща към американския амазон, откъдето можем да пазаруваме. При теб няма ли такъв линк?

# 676
  • До хладилника, който обичам
Аз слагам Киндъл на всички андроид устройства, до които се докопам, само че моята регистрация е в Амазон.ком и без проблем си свалям всичко на устройството - вкл. всички книги, вече свалени/закупени на този профил, както и нови. След инсталацията му ме води до Амазон.ком, не до по-близки европейски амазони.

# 677
  • Враца
М да, регистрирах се през комп в амазон.ком и след това вкарах тези данни и съм на английски. Сега ще поразгледам. Искаше ми се и nook приложението да инсталирам, но явно е недостъпно за моето устройство

# 678
  • в тристайна гарсониера :)
Аз слушам музика на моя Кънчо когато чета и ми е голям кеф. Качила съм си романтични песнички  Embarassed За сега не съм трила нищо.

# 679
  • София
Аз вече нямам място, налага се да почвам да трия  Sad

# 680
До сега не съм слушала музика на Киндъла. Иначе пробвах опцията той да ми чете книгата. Не е лошо, но ми е доста монотонно. Предпочитам аудио книгите, там четат с чувство.
Вчера получихме едното калъфче за Киндъл при 2 поръчани. Чакахме само 1 месец... Дано в крайна сметка пристигне и второто.

# 681
  • срещу двата комина :)))
само да попитам, като си направя колекция книгите освен в колекцията ми стоят и извън нея  newsm78 при вас така ли е

# 682
  • София
Не, Мури, когато преместя книга в колекция, тогава я виждам само в нея  Peace. По-удобно е, иначе ще стане един безумен списък с колекции, книги и дублирани заглавия. Предполагам и теб това те е подразнило. Просто огледай хубаво как (с каква функция) местиш книгата - да не би да й правиш копие и на двете места.

# 683
  • в тристайна гарсониера :)
При мен си стоят в колекцията, само ако ги разглеждам когато добавям в друга колекция се вижда целия списък. Дано ме разбра  Simple Smile

# 684
  • срещу двата комина :)))
яснооо, нещо не правя правилно явно  newsm78
П.П. оказа се , че като дам да ми сортира по четени последни ми показва книгите извън Колекциите,явно трябва да ми ги сортира по колекции

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 12:12 от mu_ry

# 685
mu_ry, аз съм с Киндъл 3 с клавиатура. Правя си колекциите така : създавам си колекция, после отивам на книгата, която искам да е в тази колекция и докато съм на заглавието натискам джойстика за на дясно и излиза меню. Избирам Add to Collection и слагам книгата в съответната колекция. Това е. После книгата я виждам само в колекцията. Надявам се да съм помогнала!   bouquet

# 686
  • София
Благодаря, това е много полезно, досега се мъчих по дългия начин  Simple Smile

# 687
  • София
mu_ry, аз съм с Киндъл 3 с клавиатура. Правя си колекциите така : създавам си колекция, после отивам на книгата, която искам да е в тази колекция и докато съм на заглавието натискам джойстика за на дясно и излиза меню. Избирам Add to Collection и слагам книгата в съответната колекция. Това е. После книгата я виждам само в колекцията. Надявам се да съм помогнала!   bouquet

Със същият модел Киндъл съм и действам по описания начин, много ми е удобно  Peace.

# 688
  • Казанлък of all places
Вчера ми пристигна силиконовия калъф за Киндъла. Аз съм с Киндъл 3 с клавиатура. Много ме изненада калъфа, на опип е мекичък такъв, като кожа или бархет , клавишите , въпреки ,че са покрити се натискат много лесно , екранът ми е защитен през цялото време на разнасяне и изобщо от всички варианти към момента това май е най-лекия. Ето как изглежда:
закопчан, изглед отпред
разкопчан, изглед отпред
разкопчан, изглед в гръб
закопчан, изглед в гръб
P.s. 2.50 паунда

# 689
angelina.bgk, много симпатично калъфче, не бях виждала такова. Да си го ползваш с удоволствие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт