Електронни четци - ІV

• 41 634
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Димитровград
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005ZQNE8Y/ref=sc_pgp__m_A12L … p;s=&v=glance
Toчно такъв чакам,но не е зелен.Иначе до БГ излезе 6 лири,затова го и похвалих. Peace

# 91
И аз чакам същия, но бял. Излезе ми 3,80 лири с доставката. Wink Имаше и розови за толкова. Зелен също видях, както и лилав, червен, оранжев... имаше асортимент от цветове.
Сега намирам само:

http://www.ebay.co.uk/itm/Amazon-Kindle-4-WiFi-Green-GENUINE-LEA … sh=item3a6de61bd9

http://www.ebay.co.uk/itm/Amazon-Kindle-4-Leather-Case-Cover-Eas … sh=item27c0fa939f

# 92
  • София
Мерси момичета,
Аз черен си имам, чакам един цикламен, но искам и зелен. Ярко зелен! Този вертикалният, Бу, отдавна го заглеждам. Точно такъв цвят и закрепване искам, но фактът, че закопчалката е долу когато е затворен много ме тормози  Laughing Някак си неестествено ми седи  Crazy
А другият, който си показала ми се струва доста по-убит цвят, него също го гледах... цялото и-бей и амазон изгледах + де що знам китайски сайт и точно това го няма. Само в алибаба открих мечтата си, но отказват да ми продадат по-малко от 200 бройки  ooooh!

# 93
Току що си поръчах от tinydeal лампата, дано пристигне бързо. Преди време си поръчах калъфче за Киндъла от този сайт и пристигна за по-малко от 10 дни Peace

# 94
  • Брюксел / София
Отново имам въпрос за Sony PRS-T1: оказва се, че няма кирилица, т.е. въпросът е как мога да чета книги на български на него и изобщо възможно ли е? Мога ли да направя нещо, за да чета и на български.
Как стои въпросът с книгите на български при Kindle?

# 95
Отново имам въпрос за Sony PRS-T1: оказва се, че няма кирилица, т.е. въпросът е как мога да чета книги на български на него и изобщо възможно ли е? Мога ли да направя нещо, за да чета и на български.
Сигурна ли си, че не поддържа кирилица? От къде е тази информация?

# 96
  • Брюксел / София
Инфото е от sony Bg: писах им и ми отговориха, че няма кирилица и това била причината да го няма продукта на Бг пазара, което не знам дали е вярно. В руските сайтове намерих инфо, че на руски може да се четат книги, та ми е чудно как така няма кирилица и на български не може. Но ми се искаше да съм сигурна преди да го купя.

# 97
  • До хладилника, който обичам
Отказвам се от вертикалния калъф на точки на Lente designs Crossing Arms Как четете с тези вертикални калъфи?! Не мога да свикна. Мрън. Ще си поръчам да ми изработят такъв на точки, но хоризонтален, десенът много ми допада.

# 98
  • София

Kindle проблем с кирилицата няма - чете се идеално. За Sony предполагам руснаците са измислили някакъв хак, но не съм запозната. Тук имаше момичета с четци на sony, дано някоя обясни.

# 99
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
За 505 трябва хак, или пък при самото конвертиране в Calibre се вграждат шрифтовете.

За T1 пише - Up to 16 different languages are supported.

# 100
  • Казанлък of all places
Отказвам се от вертикалния калъф на точки на Lente designs Crossing Arms Как четете с тези вертикални калъфи?! Не мога да свикна. Мрън. Ще си поръчам да ми изработят такъв на точки, но хоризонтален, десенът много ми допада.
Аре бе, Бу, теб чакам, държа си един в кошницата и няма да си я валидирам тогава. Пък.

# 101
  • София
Момичета, чета ви отскоро, дойде и моят ред да пиша Sad. По колко време горе-долу ви издържа батерията (например при четене 2 часа / ден). Изключвате ли wi-fi-то, когато не го ползвате, да не би да е от това? Купих си Киндъл 3 - 3G преди по-малко от месец, първият път след зареждане май беше ок, но днес му падна батерията - а го заредих преди няколко дни Sad. Май ще се наложи да го връщам.

# 102
WiFi-то почти не го включвам. Наистина много източва батерията.
Само няколко пъти съм го включвала и то от любопитство.
Иначе за по-малко от месец батерията не ми е падала...

# 103
  • До хладилника, който обичам
Аре бе, Бу, теб чакам, държа си един в кошницата и няма да си я валидирам тогава. Пък.
Не мога! Много е готин (като - мноооого!). Обаче това вертикално отваряне ме убива просто. Не мога да му свикна. Накиприх го и на другия ден го съблякох и сложих старата премяна с хоризонтално отваряне.
Иначе изработката е много качествена и изобщо добре е отвсякъде.
Пишат на сайта, че приемат идеи - мисля след нова година да ги питам ще ми направят ли такъв, но с хоризонтално отваряне.

delaihla, wi-fi сериозно цеди батерията, особено ако мрежата не е много силна и постоянно търси. Точно както е с лаптопите. Аз wi-fi включвам само като искам да сваля нещо - зареждам през Амазон накуп и после включвам, да свали, а като свърши, спирам wi-fi, за какво ми е Simple Smile

# 104
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Моето WiFi e почти нон стоп включено, кореспондира си най-вече с домашния ни рутер,
и не му пада толкова бързо батерията.

Общи условия

Активация на акаунт