Електронни четци - ІV

• 41 537
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • До хладилника, който обичам
Вчера ми пристигна силиконовия калъф за Киндъла. Аз съм с Киндъл 3 с клавиатура. Много ме изненада калъфа, на опип е мекичък такъв, като кожа или бархет , клавишите , въпреки ,че са покрити се натискат много лесно , екранът ми е защитен през цялото време на разнасяне и изобщо от всички варианти към момента това май е най-лекия. Ето как изглежда:
закопчан, изглед отпред
разкопчан, изглед отпред
разкопчан, изглед в гръб
закопчан, изглед в гръб
P.s. 2.50 паунда
Freaky!
Но ми дай линк Simple Smile за пренасяне изглежда хитро.
Докато си чакам (за втори път!) калъфа за таблета от Дурагаджет, установих, че киндълския калъф от ЛентеДизайн пасва идеално. Ако кожения пак не дойде, ще си задържа този от Ленте и ще ползвам него, амаха!

# 691
Някой заемал ли е книга за четеца си от библиотека? Какво се случва с книгата като изтече срокът за прочитане?

# 692
Някой заемал ли е книга за четеца си от библиотека? Какво се случва с книгата като изтече срокът за прочитане?
Аз. Ако ти е включен wi-fi, като изтече срокът, Киндъл ти го казва и не можеш да я отвориш (дочетеш). Сега чета заемна книга и не смея да си пусна wi-fi, че й изтече срока Laughing

# 693
Хехе, ще го имам предвид.  Laughing
Първата успях да я дочета, но още не е изтекъл срокът. Сега обаче заех една тухла на Ст. Кинг и нея няма шанс да я прочета.

# 694
  • USA, Steak State
Ама вие от български библиотеки ли?

# 695
Не, от вашенските Grinning

# 696
  • USA, Steak State
Не, от вашенските Grinning

Mr. Green

# 697
  • София

А как се случва това заемане? От къде?

# 698
Трябва да имаш физическа регистрация в библиотека в САЩ за целта, или твой познат да има и да ти я заеме.

# 699
  • София
Я един тъп въпрос: ако отворя киндъл директорията през компютъра, мога ли да си създавам колекции там направо и мога ли в колекция с копи/пест да слагам книги? Или всичко това става задължително през киндъла?

# 700
  • София
На Киндъл 3 не става. Преди време свалих един плъгин за Калибре, с който би трябвало да могат да се създават и редактират колекциите, но свикнах да го правя през Кирчо и така и не разучих тази опция. Просто един път като съм си организирала нещата, рядко ми се налага да правя нова колекция и май заради това зарязах опитите с Калибрето.

# 701
Аз имам К3 и за колекциите ползвам точно плъгина за Калибре.Малко се "пулих" докато разбера как работи,но накрая стана де.Ползвам ръчното създаване на колекции,има и автоматично,но там нищо не ми се получи.Мисля по-назад в темата имаше обяснение на английски как точно работи плъгина.Не е трудно,а и доста време се пести с него,че преди откачах докато си вкарам всички книги в съответната папка.

# 702
  • София
Какъв е този плъгин? Аз искам като си вържа киндъла за компютъра и направо в колекцията, която виждам като папка да слагам книги. Сега ги слагам в Documents, после от киндъла ги местя по колекции.

# 703
  • Видин
Мераклисах се  Embarassed Искаааааааааааааааааааам  Money
Имате ли отзиви за марка Prestigio? Rolling Eyes Благодаря

# 704
Трябва да имаш физическа регистрация в библиотека в САЩ за целта, или твой познат да има и да ти я заеме.
Голямо богатство са.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт