Отговори
# 405
  • Stavanger,Norway/ Varna
Илка, мерси за съвета, 6те експериментирам и 6те видим.

Моми4ета, свър6ва ми смяната след 4ас и после до след нова година няма да имам нет, а от другата работа няма как да ви следя.

Весели празници ви пожелавам, изживейте най- страхотните моменти с мъни4етата , с радостта в о4и4ките им от подаръците и лЮбовта, с която 6те ги обградите, от сладките им слън4еви усмивки.
Бъдете много здрави и благословени
.

До година, до амина пак 6те се вясна  Crazy  bouquet

# 406
  • Сливен
бобче със стафида предполагам,че ще стане и както ти е казала илка,не слагай захар в тестото,после нали се овалват в пудра захар
весели празници и на вас ,много усмивки,малко ядове и нека коледното чудо докосне домът Ви

леле момичета къде сте всички  newsm78

# 407
  • София
Бобче -  Пожелавам Ви страхотно изкарване на празниците. Всичко лошо да остане зад гърба Ви и за напред само положителни емоции!

АЗ съм се спряла на ето тези масленки - ама кога ще ги огрее не знам http://pep-4o.blogspot.com/2011/12/blog-post_12.html
Иначе правя едни с вино, мас и локум - много ги обичаме в къщи. Не бих пробвала с канела и ябълки - не и на масленки.

Иначе при нас нищо ново. Георги продължава да си влачи гъстите зелени сополи. И последните нощи спи много неспокойно. Не знам зъби ли са не са ли.

# 408
Момичета, снимките си ги взех още в петък сутринта, но чак днес ги разгледах Laughing и да ви кажа, невероятни са! Много хубави цветове, много хубава хартия! Нямам забележки! Още не съм ги разгледала всичките (само около 1/4), но бяха страхотни! Peace 250 снимки за 34лв Party Mr. Green

Нинче, Hug Hug Много гадно с тия сополи Confused . Дано ви споходи предколено чудо и да се оттървете от тях! Hug

Лурдес, при вас някаква промяна?

Симеон почти не си играе вече с пишлето, ама преди чак песни му пееше Joy Laughing Crazy

# 409
Здравейте милички! Hug

По-добре сме Хайли Hug, като изключим моето кашляне, което ще събори къщата ooooh! Коси и той кашля, но това остана само... Дано да сме здрави по празниците! А и не само! Всички болести да останат в старата година! Naughty

Вие как сте? Монката? Всички болнички да оздравяват! Praynig

Велина, голяма прегръдка Hug Hug Hug  Трудно ви е, но в момента така сте преценили, не се обвинявай миличка!! Hug Ще си имате и второ, че и трето ако е рекъл Бог!  Hug Hug

Бобче, на вас весели празници!!! Големи бонбони са малките!!! Целувки!! Вярно казаха по новините в Норвегия, че нямало масло и стигнало огромни суми?! Какво става с таз Норвегия?  Shocked

Днес правих жалък опит за коледни сладки.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Първо малкия се събуди баш когато не трябва, естествено забравих да сложа сода в тестото. Twisted Evil После ги препекох, защото пак нещо изникна и така.

# 410
  • София
Бобче, ако още четеш, давай адресче насам да ти пратя локум. Друго си е истинският вкус, а локумчето тук е стотинки  Simple Smile
Ако някой има адрес на Бобчето, моля да ми изпрати - ако пък не чете, ще и бъде Коледна изненада  smile3503

Оле, твоята Симона ме убива  hahaha У вас май постоянно е весело  Joy

Илка, браво бе! Не си играеш ти, готвиш за цял отбор  smile3501

Лурдес, не събаряй къщата  hahaha И аз кашлям, но само ако ям нещо сухо я ядки или бисквити. Дразни ми на гърлото нещо.

Днес направих меденките и станаха страхотни, но малко количество. Люси поръча да направя още 2-3 дози, азпък го вързах да се занимава с Ева през това време  hahaha
Утре ще се пробвам с фондан (мечка страх, мен не!) и ще ги декорирам. Искам да постигна  това или каквото се получи.

Уффф, днес свеки се самопокани у нас на Бъдни вечер  smile3516 Няма лошо, но поне да беше почакала ние да я поканим... А преди да се роди детето тя ни канеше у тях - кво стана сега, не знам  newsm78
Сега тя е на всяка манджа мерудия, ама аз си и „отсипвам“. Днес яде от бисквитата на детето и се скарах  #Cussing out Много ме дразниииииии  #2gunfire

# 411
  • Сливен
мирче тя и моята на всяка манджа мерудия,днес бях яхнала метлата и крещях ама ха
направо ще  #2gunfire
а като се самопокани,няма ли да донесе половината гозби  Whistling

# 412
  • София
Да, ще донесе. Но не това е проблема, а и аз като теб предпочитам сама да си ги сготвя.

# 413
  • Сливен
имам чувство,че гледам "всички обичат реймънд" ,само че от ложата  ooooh!
уф забравих да се оплача,предната вечер ни докараха дървата в 19 часа и в най-големият дъжд ги прибирахме  ooooh! ,бяхме вир вода

# 414
Тази сутрин диванечка ме събуди в 6,30ч. Не мога да гледам.smile3507

Леле, Мирче, няма отърване! tooth

Бобче, весели празници! santa2

Моята свеки прави най-вкусните постни сърмички със стафиди и най-вкусния запечен боб за Бъдни вечер. Винаги сме у тях и винаги преяждам. Няма такива вкусотии!
Аз какво да се пъна, като не ми се отдава особено.
  33uu

# 415
Аз закусвам с вчерашните меденки. Супер станаха, в стряда ще правя още.
От блога на Таня са - Рецепти прелитащи през окена. Но топли се излпават на мига.  Wink

Вчера прекалих с кафетата и снощи не можах да спя и сега съм  Tired

Забелязвам застой в картичките, моите почти никой не ги е получил май.  Confused

# 416
  • София
Направихме си и ние меденките, в събота Иво меси и точи  Laughing, аз само пекох. В неделя ги украсихме, сега да изсъхне украсата и ще ги приберем в кутиите с парче ябълка, че са много твърди, а няма закога.
Врътнах и в пристъп на ентусиазъм едни страхотни пудингови мъфини, сложих им малко замразени малинки, спукахме се да ги ядем, с Мая начело  Laughing
Грам не ми се работи, вече ми е толкова коледно, освен меденките, правихме и елхата, напазарувахме подаръците, изобщо може да идва вече Коледа, а не да ме мъчи цяла седмица Laughing

Мая, за жалост, продължава с неспящата стачка, днес стана в 5, предната вечер пък будува от 11.30 до 4 ... думи нямам. И на фона на това, като дойде някой колега-купонджия без деца и почне да мрънка кооооолко му се спи, ми иде да извадя големите шамари  Laughing

# 417
  • У дома
Добро утрооооооооо   bouquet

Вчера получих картичката на Поиглот. Наде, благодаря ти за хубавите пожелания и красивата картичка.
Ето и от кого съм получила досега: Диданка, Не съм, МартакЕли, Иринополис, Над, Лина, Нани Банани, Мириамс, Пашик, Флафи, Полигллот  Hug

Ани, страхотен кекс с тиква, много ми хареса   bouquet

Мириамс, ах тези арменски сладки.........снощи сънувах как съм ги направила и ги овалвам в пудра захар  hahaha

Майка ми пък направила някакви джинджифилови бисквитки - страхотни, успях да си изкрънкам една за дегустация, че даже и ги украсила. Много вкусни, ще разпитам за рецептата  Wink

# 418
 newsm46 и аз в отбора на недоспалите или по-точно - неспалите. Снощи до 2 надписвах картичките (днес ги пускам). Смехи в 2.30 се събуди с рев, приспивахме дълго и безуспешно, накрая в 4.15 легнах в нейната стая и я взех при мен да я гушкам и в 8 вече пееше и ми бъркаше по очите  Laughing

Бобче - весели и щастливи празници, миличка   bouquet Hug
Още щях да пиша, но ме бутат да ставам да играем  Laughing
Така че - до после!

# 419
  • София
Наспахме се, хапнахме и сега започна голямото мрънкане  Twisted Evil
Дано да се намери кой да ми помогне днес с нея, че така ме сърбят ръцете за фонданчето и ми е огромно любопитството какво ще се получи   Mr. Green
Тук вали сняг, дано задържи така снежно и коледно до празниците  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт