,още са само във въздуха снежинките,но нищо при нас и толкова рядко идва!
,абсурд тази красота да я изям ,трябва на всички да я покажа ,а и аз да й се нарадвам.
От нас ще е малък бял лаптоп(но решихме един мой да й дадем,че аз изобщо не го ползвам,пък по натам с таблет ще се обзаведа) ,на бебка обаче малко мини неща ,но аз купувам постоянно каквото харесам ,затова дали ще е точно на Коледа ...
мнооого 
Много ще ме е яд,ако някъде са се изгубили по трасето... 

Ама ми става и някак странно как някои мамита имат картички от мамита извън списъка,а други не 

Нямам търпение празниците да минат по-бързичко
Да си ги ползвате безтечово и със здраве
Ние имахме същия проблем с прясното мляко и втори път не съм предлагала,ще изчакам да стане на 2 и тогава ще предлагам 

Хубав ден на всички!!! 
Аз всеки ден надничам в пощенската кутия с нетърпение, а като звънне някой на вратата се надявам, да е пощаджийката 

Днес ще се отдам на кулинарстване. Ще свивам сърмите и ще варя фасула, а утре ще го запичам на фурна и само да сваря сърмите. Малката днес за последно е на ясла и другата седмица ще си е гледам. Тъкмо малко да укрепне,че от както е тръгнала на ясла,постоянно е със сополи.
Относн сурогатното майчинство съм ЗА - не мога да си представя колко им е трудно на хората,които искат да имат дечица,а не могат,но аз лично нямам психиката да износя детенце и след това да го дам. Хайде оставям ви и отивам да действам,че за днес имам доста задачки. Момичета от НОИ за ноември ли са ви превели парички, аз никакви нямам
Прекрасни картички и пожелания, Марви мъжът ми не дава дори да я разпечатам сладката, толкова хубава била, как така съм щяла да я развалям
Моля, ако някой не е получил моя картичка да пише, за да пусна другата седмица поне за НГ.
Бях много учудена как хем така подкрепям с две ръце, а също така не мога да си представя аз да го направя. Мислех, че нещо съм се сбъркала...
Препоръчани теми