Отговори
# 555
Илка страхотни сте цялото семейство! И много празнично ми се видя настроението у вас, въпреки че отричаш празниците  Laughing
За коледа и всички други празници мисля че трябва да се празнуват - те са начин да излезем от обикновения ритъм на ежедневието, да оставим на заден план проблемите и да се обградим с нещата и хората, които наистина харесваме и ни правят щастливи  Party А тази част с непослушните деца и подаръците, трябва да я изхвърлим от традицията за Коледа - първо: едва ли има дете, което цяла година е било само непослушно и второ: не трябва да учим децата да са добри само ако ще получат нещо в замяна  Naughty
За сурогатното майчинство сън за. Аз за себе си не мога да си представя да бъда сурогатна майка /макар че човек никога не знае с какво ще го изненада живота/, но има различни хора и в крайна сметка това не е лош начин да се сдобиеш с мечтаното дете.
Poliglot честито зъбче!
Miriams много кофти да те тормозят най-близките ти  Hug Дано някак се разберете с бабата!

# 556
Злати, с хроничен синузит съм  Confused
по-добро естествено лекарство от морската вода не съм открила  Hug

днес от НОИ са превели парички, ще вдигаме сватба, ей  hahaha

# 557
  • София
Оле, да не мислиш, че знам какво са шуслерови соли, да не говорим пък за 3-ката им  Laughing Ама ще питам гугъл, като си рекла  Hug

Диде, искам само да кажа, че се кисках като луда преди малко на профилната ти снимка във фейса, уникална е  Joy Joy Joy

# 558
Бърд, писах ти във ФБ, можеш да питаш там даже, да им обясниш проблема, и те е ти кажат точно кой номер и как да даваш.  Hug

# 559
 Hug Hug
Мойте арменски сладки се пекоха още веднъж. Сега ме е страх да ги опитам hahaha , но мъжа ми каза, че са супер (но той винаги така казва, та не му вярвам особено Laughing ). Едно тесто се охлажда в хладилника и утре сутрин ще пека сладки от него, а днес довърших един Коледни пръчици Crazy Party . Остава Коледното пънче, което ще го правя утре и питката за Бъдни вечер, която ще правя на 24-ти сутрина.
Довечера ще имаме гости и ми се искаше да направя някакви бързи сладки, но мъжа не яде нищо бяло на цвят Crazy Crazy , та ми е малко трудно сега да измисля какаов и бърз сладкиш.
А трябва да ставам да готвя, че утре мъжа ми няма да има за работа да си вземе.

За сурогатното майчинство - категорично ЗА! И бих го направила за някой много близък! Но отговорността е голяма! Да износиш здраво и живо дете Confused - винаги има всякакви рискове, а като знаеш, че една жена ужасно много иска и чака това бебе...По-скоро това би ме спряло - да не стане нещо нещо с бебето.

Съни, Hug сестричката ти вече има ли си детенце?

За коледа и всички други празници мисля че трябва да се празнуват - те са начин да излезем от обикновения ритъм на ежедневието, да оставим на заден план проблемите и да се обградим с нещата и хората, които наистина харесваме и ни правят щастливи  Party А тази част с непослушните деца и подаръците, трябва да я изхвърлим от традицията за Коледа - първо: едва ли има дете, което цяла година е било само непослушно и второ: не трябва да учим децата да са добри само ако ще получат нещо в замяна  Naughty
Напълно подкрепям!
И пак казвам, че за мен е много по-важно детето да е добро, а не послушно!

Всички болнички да оздравяват, а сополивите да не се разболяват! Praynig Hug

# 560
  • София
Бърд, писах ти във ФБ, можеш да питаш там даже, да им обясниш проблема, и те е ти кажат точно кой номер и как да даваш.  Hug

Мерсаж    bouquet
Аз имам достъп до ФБ само в обедната почивка тук, така че довечера вкъщи ще погледна  Hug

# 561
Аз също съм за суругатното майчинство, но и не бих се навила да износя чуждо бебе.

Илка, много готино семейство сте  Hug.

Коледното ни настроение става още по-голмо с този страхотен сняг, който ни изненада, ето ни и на тестдрайв на шейната с Ев  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=eGsJO9JlcUo&feature=youtu.be. А умната мама забрави въжето и побутваше с крак и ръка  Joy. Ев така се изкефи на снега, че плака с глас докато се прибирахме.

# 562
Здравейте милички
Много ви благодаря за съветите. Hug
Пробвах всичко,което ме посъветвахте: чай от нар, оризова вода и хидратекс давах за обезводняването и линекса за разтройството, но освен тоя вирус се оказа че ни никнат кътници!!! ooooh! аправо съм потресена още не са му избили другите зъби, а вече кътници излизат и това допринесло за задълбочаване на разтройството и му взех Хумана HN , тая лечебната за разтройство и вече мога да ви се похваля че сме супер  newsm44
И аз съм ЗА суругатното майчинство!
Сега съм се заела с къщата- чистя ,пера ужас  ooooh! ако не успея отново да пиша пожелавам на всички весели празници ! newsm51

# 563
Момичета, къде биха Приорикса на мъниците, в ръката или крачето?

# 564
Една бременна приятелка тъкмо ми беше нагости, као я видях с този кореммм, така мило ми стана , че ми се прииска още едно бебе.
Илка-лайката я водят алерген, ама докато не пробваш няма как да разбереш дали за вас е или не.А има страхотно действие ,и мен ме беше страх, затова започнах с 1 капка, за да видя реакция и нямаше, затова после смело.
А за хомеопатични-калиум бихромикум 9Ch 3*5,шуслеровите соли са мн добри, аз ги ползвам редовно- при начална хрема номер 3 , при по -нататъшна с по- гъст  секрет комбинирам с номер 4.До сега не сме стигали до нещо по- сериозно от тежка  форма на хрема или леко вирусче.Да чукна на дърво

айде всички да оздравяват , че празниците здрави трябва да посрещнете.

# 565
Никога не съм казвала на децата,че трябва да слушат иначе няма подаръци.

И аз така, много тъпо ми звучи Simple Smile

И аз така, не свързвам слушането с Дядо Коледа.

Днес ще купим клонки и ще ги украсим.

Момичета, първите две заглавия в анкетата ми звучат малко двусмислено.   bouquet

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 16:19 от Анонимен

# 566
Рени, в ръчичката е Peace
Ние се порадвахме на снега доволно. Яд ме е,че фотото сдаде багажа и снимките сас с телефона, ама карай - важна беше веселбата.

# 567
Облаче, пропуснала си май косматата тема  hahaha
но като гледам как върви анкетата, малко сме косматите или другите не си признават  Hug

Красе, що така твоя мъж не яде нищо бяло?  Shocked

Момо ме врънка да се търкаляме в снега, но ще почака до утре, да се потъркаляме заедно с баща му.

# 568
Марвинаблагодаря за красивата картичка ,много ме изненада и това с медената елхичка:)а пожеланията,просто..... Heart Eyes Hug

# 569
didanka, аз съм от призналите newsm53 ( жалко ,че нямат т акова човече с обраснали вежди hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт