Какви са тези пържени вкусотии??

Някъде го бях чела, но да не те заблудя, дано да се изкаже и друга мама 

Дадох си сметка до каква степен само сме си обвързали живота с телекомуникационните услуги! 
Дано всичко е наред и се радват на Коледа!
А мъжа ти не обича нищо с бял цвят (буквално) или нищо без какао, че се замислих сега 

- искрено се забавлявах, докато четох посланието, благодаря за хубавите пожелания

,жестоко е!!!Весе,мойте котараци цял ден се облизват на елхичката,но аз категорично им забраних да я ядят
!Аз днес направих меденки,ама ги ометоха преди да стигна до украсата им!Утре пак ще се бърка тестото,няма как.Смехи,Наде,Оле страхотни картички!
!Когато бях бременна с Весето тя беше един месец преди мен,но бебето почина в корема и в 7-мия месец
.После само аборти прави и много ме ядосва,ама неще и неще да ражда повече.....
Основно нямах време затова липсвах!
!Поздравления за търпението на Мартa да избродира елхичка,голям майсторлък ,уникална си и ти!
най-често го яде с грис. компенсирам с извара, сирене, кашкавал. 
ама не е истина,невероятна си 

Да съм ходела на преглед веднъж годишно и да пия геритамин.Дайте някакви съвети.
, с изключение на сирене, и то не всички сирена, а само ако много му харесват, като цяло е капризен на ядене, но пък много ми хареса бобчето и зелцето, които бях готвила и ми одобри какаовия сладкиш, който направих заради него
. Моя мъж, разбира се, си умря от кеф и гордост
.
- там гладните сруденти ще ги ометат без много да питат, а аз свеки ще спретна новички, преснички и най-вече - изпечени
със здраве да си ги ползвате! И дано в старата година останат всичките ви тревоги

- много забравям)

Момичета, страхотни сте!!! Мила , отново да ти благодаря за инициативата
Много целувки на Нико и Мила, такава положителна емоция , носи нарисуваното и написаното от деца....Момичета, разлепвайте си по цялата къща рисунките , нарисувани от вашите дечица, имат действието на икони - много позитивно излъчване, наистина!Смехи, много креативно , просто си супер!!!Пашик,

хихи, след някоя друга година го виждам като Дядо Коледа да пее коледни песнички на Мишелка 
Големи симпатяги сте с твоя мъжо, да сте живи и здрави цялото семейство, и весели и светли празници ви желая от сърце!

а иначе - веднага ви давам телефона на моя зъболекар, ако нещо стане беля
(може и на процент да се уговоря с него
)
направо не мога да го проумея!!! и двете ми бременности съм изживявала всяко ритниче, всяко хълцане на децата и не бих могла да ги дам на който и да е, независимо колко близък ми е човекът... явно е доста модерно в последните години, защото все по-често чувам за това по новини и предавания... а за самите жени, които не могат да забременеят, по принцип не знам какво им пречи да си осиновят детенце, за съжаление има много изоставени деца, и то не само такива в цвят "мока"
така или иначе не изживяват бременността, та по-добре да спасят едно детенце от нещастие... такива са ми размислите... 

и Мартина е така, пробвам я през период от два месеца, обаче все същото нещо - направо рани на дупето й стават!!!
и при нея само здравето я оправя, а изпонакупих доста различни, павловичата мас не съм пробвала още, ако има ефект, моля те сподели, че направо съм се шашнала
така ставаше още като пиех аз мляко от крава и после я кърмех, даже миналия месец й взех Фризо3-ка, че нали е за над годинка - но ефекта беше ужасяващ отново!!! И пак й взех 2ката, която е ХА... като не я кърмя вече от около 3 седмици ми се иска поне адапте да си хапва ... В кремове и сладкиши или озобщо да е мляко от магазина и да е обработено няма такъв проблем, не съм пробвала да й давам да пие директно мляко... Много ми е криво, личната ми казва, че по принцип ако е алергия трябвало да има и по тялото "изяви", ама няма, и съм абс.убедена, че е от млякото 
и голяма гоненица падала с приятелката на брат ми