Отговори
# 450
Тази сутрин диванечка ме събуди в 6,30ч. Не мога да гледам.smile3507

Ноел, ние сме така почти всяка сутрин! LaughingВече съм  #Crazy Tired

Мила, браво на детето!  Hug Как добре е реагирала.

Ние вчера украсихме коледната елха и малкият й се радва много. Много се забавлява да изтръгва играчките от нея и да ги хвърля по земята.  Crazy Laughing Сестра му на неговата възраст не е правила така, но явно мъжкото си е мъжко и пакостливо. Crazy

Я, мили мои да ви питам нещо. Напоследък малко се промени Косето, като нещо не става по негово желание и почва да хвърля, да се опитва да удря!!! #Crazy #Crazy На помощ мъжките майки - това нормално ли е,период ли е, отминава ли?? Лидия ми се тръшкаше и захласваше на тая възраст, но не съм запомнила да е реагирала с "агресия" един вид?!?  newsm78

# 451
Лурдес ами и ние имаме този проблем, че и шамари се е научил да удря....незнайно откъде. Осъзнава  явно и ми дърпа очилата. Незнам дали и как отминава, но и мен доста ме притеснява да не стане агресивен. По съвет .... практикуваме така , щом посегне хващаме ръчичката целуваме я, и почваме да го караме да милва. Казаха и ако можем да не показваме реакция, за да не се научело детенце така да привлича внимание.

# 452
  • София
Мис Файн, пусни едно адресче и още утре една елхичка ще тръгне към теб  Mr. Green
Мириамс, остана ли още винце да прескоча, че тук нещо много се заиграх с картичките  Joy
То човек да не си приспи децата и да не праща мъжа си в командировка - реших, че трябва и едни джвъчкави блескулки да лепя по картичките  hahaha
Аник, тез елхички ги барнах с тия цветните шрифтове на Шварцтау, дето ги коментирахте с Мишанка  Peace и топченцата са на същата фирма - в една по-голяма кутийка  Peace ама си егати играчката  ooooh! Реших да не експериментира с белтъчната глазура (роял айсинг) с тия сурови белтъци да не натровя някой дакота пътуват  Crazy
Мислех да направя същите неща и за колегите ми в офиса, че нали съм кака шеф и гледам на всеки голям празник да им подарявам по нещичко мъничко (ама от сърце  Joy), ама ако не открия по-бърз начин за украсяване, може и без меденки да минат  Whistling
Лурдес, моята девойка за сега не проявява такива бойни наклонности, но пък се опитва да се тръшка и да реве, когато нещо не й е "натамън"  Mr. Green Иначе едно друго октомврийче, пак момиче, миналия ден като бяха в нас, изпадна в дива истерия, чак се захласна и си скубеше косата  Shocked дано да са им някакви периоди и то бързо отминаващи  Peace
Зарат, много интересен съвет  Peace дано да запомня, ако ми се случи така да действам  Peace

# 453
Мисията изпълнена, 25 подаръка са налице  smile3507 добре че мъжа ми ми помогна, че си е голяма играчка.
айде, лека нощ от мен
Ани, забравих, днес дойде много готина картичка от вас с Ники, много благодаря за двете джуджета вътре и за прекрасните пожелания  Hug
Марв, аз съм куку и не разбрах - тия красоти елхови, тях ли ще ни ги пращаш като картички  Shocked то са си направо произведения на изкуството  Hug

в Икеа видях къщичка - джинджифилова меденка, от тия дето се сглобяват и отгоре им се ръсят разни бонбони и т.н. струваше 7лв. дощя ми се, ама като се сетих, че няма да имам време и сили да я правя...и се отказах  Confused

# 454
Добро утро бандааа  newsm53 Моето чедо още спи, чак не мога да повярвам  #Crazy
След косматата и обрасла тема, сега супер кулинарна......еми не мога се включа, аз не съм по правенето на сладки и коледни вкусотийки, затова за Коледа заминаваме на Априлци със свекитата че да ми слагат и вдигат маса  smile3521

Другото което е на дневен ред при нас е избиването на два зъба едновременно  smile3511 измъчи се детенце.....добре че само една нощ беше критична че......1 час и половина рев, ама рев да видите.....дадох Панадол и се успокои дечко ....е те така.....

След две седмици и половина на ясла сега Пепи си е в нас ваканция, имат сборни групи от днес и затова ще сме си в нас. На 03.01. пак на училище и вече ще го оставяме да спи там. Вчера даже със желание влезе и вообще не е ревал, даже не искаше да си тръгва  Heart Eyes

Хайде, оставям ви....имам кафе да изпивам  newsm03

# 455
  • София
Марв  hahaha Сега съм на работа, но още не са ме натоварили много и мога да вися и да пиша по цял ден. Ама да ти кажа, мечтая си за момента, в който няма да имам толкова време за форум  ooooh! Намери ли го все пак хотела, искаш ли линкче?

Диде, верно ли е само 7 кинта къщичката? Аз я видях отдалече, ама реших, че ще е скъпа.

# 456
Добро утро Wink Ллелеееее момичета,всеки пост с някоя рецепта,то човек се чуди какво да подхване да направи. Днес мисля да направя меденките. Утре едни бисквитки,замислях се за Коледното пънче,но да видим,дали няма да ме домързи,че и за Бъдни вечер трябва да готвя,че ще сме вкъщи. Вчера малката имаха тържество в яслата и бяха много сладки. Оставям ви и отивам да купувам мед. Хубав ден! Hug

# 457
Добро утро!

Диде, ТуК има видео урок как се прави такава медена къщичка Heart Eyes . Много ми се иска да я направя, но няма да ми стигне времето.

Лурдес, Симеон често се тръшка, ляга на земята и реве, но от време на време иска да удря, че и да хапе, зависи колко е уморен и какво точно съм отказла. Но тръшкането е за всяко нещо, което му се откаже. Не трябва, според мен, някаква конкретна реакция и ще отмине като период. Praynig

# 458
  • У дома
Добро утроооооооооо   bouquet

Силки, получих ти вчера картичката  Hug

Днес мъжо си е вкъщи, че много вали и не могат да работят и съм решила да врътна едни арменски сладки, ще ги пълня само с локумче, че да може дребния да си хапва без проблем.

И Лъчезар нещо ми посяга от няколко дни когато не стане по неговата - кара се и ми бие шамарчета, ама снощи му се скарах и го оставих да реве.

Момичета, има ли още някой без пуснати парички - НОИ май запразниха и ме оставиха без пари  Sad  Close  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Много ми е сдухано и не ми се пише

Отивам да направя една бърза баница за закуска, бай

# 459
Момичета, да ви помоля, която има желание  bouquet - един глас да даде за Магдалена Соколова. Това конкурс за разказ, разказа е малко по-надолу. Днес приключва конкурса и й трябва много малко на моята приятелка, за да спечели Praynig . Ще съм ви безкрайно благодарна за помощта! Hug  bouquet

# 460
Краси, гледах. ама онази къщичка е готова, изпечена, нарязана. трябва ти само мармалад да я залепиш и да й нахвърляш отгоре разните му там украси. на мен после ще ми е жал да я разваля и да я ядем  Hug

Гласувах!! обаче тоя сайт има някакво обратно броене, след като гласувах ми излезе, че остават още 2 гласа  newsm78

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 10:11 от didanka

# 461
Краси, гледах. ама онази къщичка е готова, изпечена, нарязана. трябва ти само мармалад да я залепиш и да й нахвърляш отгоре разните му там украси. на мен после ще ми е жал да я разваля и да я ядем  Hug

Гласувах!! обаче тоя сайт има някакво обратно броене, след като гласувах ми излезе, че остават още 2 гласа  newsm78

Благодаря ти, Диде! Имаш право да гласуваш за до 3 разказа. Peace

Една лееесна рецептичка за фигурки Tук

# 462
Привет!
Pozitive, и аз нямам майчинство, май няма да е тази година.  Crazy Crazy

С всички вкуснотии, които показвате , чак ми се прииска и аз да врътна нещо, а хич ме няма с готвенето.  Blush

Вижте едни уникално украсени мъфини.
http://www.youtube.com/watch?v=mUzrhfc8X2U&feature=player_embedded

# 463
Аз съм много ревнива и не знам как бих реагирала на подобни "подаръци" и "изненадки". Сигурно ще срина къщата. Слава Богу за 7 г. мъжа ми никога не ми е дал повод да го ревнувам или дори и най-малко нещо да ме притеснява.

Днес трябва да изляза да свърша доста неща,  а навън е студ и мъгла и грам не ми се излиза, но няма начин.

Гледам само рецептички разменяте. Аз твърдо реших нищо да не правя. На Бъдни вечер и на Коледа ще сме семейно у свеки, а тя готви фантастично. На НГ май ще сме с компанията, и там всичко ще е готово, тъй че...

# 464
Ноел, а с децата ли ще сте? И ако няма да сте, как го планувате? На мен много ми се ходи някъде с мъжа, но без детето, а той сутрин между 4 и 6 цока и не знам как да го измисля..

Общи условия

Активация на акаунт