Сладурана 
по-неподходящ дядо Коледа няма на къде. Ама ще го видиш де... 

Слагах украсата на джинджифилките и пак откарах до 3. Мирка, правих ги с рояла, че ми беше любопитно, ама не успях много да ги докарам, Дани каза, че били много хубави, ама мен не ме кефят много (като за първи път обаче биват). Особено последните ги нацвъках много здраво, че много ми се спеше вече... Тия дни и пънчето идва на ред... 
Та, жива е елхичката (макар и изкуствена - е жива).
И понеже много от вас решиха да ги правят лично те, а аз не успях да се организирам и да се самофинансирам с мат'риали, реших да скалъпя нещо мъничко сама.
Ама и си отнесох сума ти подигравки и то само от един идиот (който сега е депутат
)....
ч 
Реших, че ще ми е по-бързо да направя с компа картички и да ги разпечатам, ама като се почна едно търсене на картинки, едно преработване
ама голям съм идиот!!! Също така реших, че ще ми е по-бързо да разпечатам пожеланията на картичките, да не ги пиша на ръка, да ама търсих, търсих и нищо не ми грабна окото да си открадна от интернет, та за това съчиних нещичко с изкуфялия си мозък, ама ми отне доста време
накрая и принтера нещо не щеше да ме слуша 

тва мъжете са наистина за
и ние след мноооого и дъъъълги нощни дебати стигнахме до извода, че имаме фундаментално несходство в характерите
в края на краищата стоплихме отношенията все пак в името на 2те ни диванета (аз все още си имам 1 на ум за "подаръка" ми - полската "снежанка" дето му звънеше в 2 през нощта, ама да речем, че съм му повярвала, че е било само разговори и то по нейно настояване

отворих ти постовете, за да намеря назад къде беше дала линк към хотела в сепарева баня (поне доколкото си спомням ти го беше препоръчала
), и като видях в колко теми пишеш
....... малиииииииииии, ум да ти зайде 
), от време на време ходи само до нея и си взима по някоя "топа", разнася я и после пак я връща, ама като не може да ги закачи ги мята на земята... едни гирлянди дреги направо съм й ги оставила да си играе с тях, че мрънкаше да ги взима като ги бях окачила
след гадните дни в раване, сега ми се отприщи приказката нещо
. Не го приемам и съм крайно против! Това, разбира се, си е само мое виждане и на никой не съм казала, че трябва да си промени подхода и виждането, просто моето дете не играе с деца, "които се оправят сами". В никакъв случай нямам впредвид цял живот да съм го "г*за" му , за да го "спасявам", но трябва някой да го научи "как да се оправя сам" и то е в тази възраст, това пак според мен! И никой не е в състояние да промени мнението ми

Мими,
Не го мислете толкова
) Рядкост са родителите,които остават децата си на самотек!!!
Благодаря ви момичета,всички които съм пропуснала!Толкова хубави пожелания и прекрасни картички!Да ви се връща всичко!! 

честно казано позабравила съм какво беше с калинчо, карам го на някакви откъслечни спомени... но и с него и сега с Марти по-често съм в другата ситуация - дето на тях им издърпват играчките и ако не успявам да им отклоня вниманието и почват да пищят ги оставям сами да си "върнат" играчката
Макар да ми се струва, че Марти върви "по-отракана" и може и тя да стане от "дърпащите"
какви подаръци
,аз преди няколко години така си намерих един подарък в телефона му без да искам-гола мацка на работното му място ,не се правя че вярвам,вдигам панаир и после натяквам до когато мога
гадно е и не е правилно ама съм си такава 
Сега и едни меденки съм замислила, но ще е утре. Ама тя Марвина е виновна, в тия елхи 20 минути се дзверих и плюнчих
Нестига че тука ми правите психо атака ми и във фейсбука не мога да разглеждам спокойно 

Дано все пак не е това, което си мислите 
това в кръга на шегата,а в конкретния случай имаше и странични фактори ,които леко наклониха везните в негова полза
аз се нагърбих да опаковам подаръците за коледното тържество в градината на Момо - 25 броя.
най-много да се завием с опаковачната хартия и да захъркаме на земята
Я да се стягат и да си вършат мъжката работа като хората! 
То тези елхички на Марви и аз слюноотделях половин час и очите и на мен ми изтекоха (още повече като се сетя какви дупотопни елхички съм направила аз..
). В твоя чест ви пускам НЕ сладко нещо (че аман от сладкиши и курабии)...
Ето ви нещичко, много бързо, лесно и невероятно ВКУСНО! 
незнайно защо и сега лееееееееекинко студуваме.... 
Препоръчани теми