Отговори
# 435
  • София
Хахаха, дядото бил грозен  hahaha hahaha Сладурана  hahaha

# 436
Хахаха, дядото бил грозен  hahaha hahaha Сладурана  hahaha

Бърдиsmile3521 по-неподходящ дядо Коледа няма на къде. Ама ще го видиш де...  Whistling

Привет, момичета! Simple Smile

Аз и снощи се вихрих в кухнята!  Crazy Слагах украсата на джинджифилките и пак откарах до 3. Мирка, правих ги с рояла, че ми беше любопитно, ама не успях много да ги докарам, Дани каза, че били много хубави, ама мен не ме кефят много (като за първи път обаче биват). Особено последните ги нацвъках много здраво, че много ми се спеше вече... Тия дни и пънчето идва на ред...  Party

При нас елхата не се забелязва много - направо на земята съм я сложила. Ники от време на време ходи и се опитва с пръстче да боцне елхата (ей на сега пак се опитва), ама като го замангеляьосам с нещо друго и губи интерес веднага. Simple Smile Та, жива е елхичката (макар и изкуствена - е жива).

Мириамс, радвам се, че е стигнала картичката.  Hug И понеже много от вас решиха да ги правят лично те, а аз не успях да се организирам и да се самофинансирам с мат'риали, реших да скалъпя нещо мъничко сама.

Мила, браво наистина на момичето! И аз като Бърди бях много плаха. Колко ме беше страх да отида за пръв път с очила в училище...  ooooh! Ама и си отнесох сума ти подигравки и то само от един идиот (който сега е депутат  Sick)....

За Бъдни вечер не знам какво ще правим (знам само, че съм направила достатъчно сладки)  Mr. Green. Ще видим дали ще дойде свекъра на гости (трябва да го поканим де, че той не се самопоканва). А на Коледа сме у тях, че той ще е юбиляр...  Sunglasses

Хайде, оставям ви и ви пожелавам спокойна вечер за сега! Simple Smile ч

# 437
  • София
Здрастиииииииии  wavey
След дългите семейни дебати, най-сетне се стегнах и снощи започнах с картичките, че то наистина ще си ги получите по Великден  #Silly Реших, че ще ми е по-бързо да направя с компа картички и да ги разпечатам, ама като се почна едно търсене на картинки, едно преработване  ooooh! ама голям съм идиот!!! Също така реших, че ще ми е по-бързо да разпечатам пожеланията на картичките, да не ги пиша на ръка, да ама търсих, търсих и нищо не ми грабна окото да си открадна от интернет, та за това съчиних нещичко с изкуфялия си мозък, ама ми отне доста време  cry накрая и принтера нещо не щеше да ме слуша   comp03
Понеже виждам, че доста са почнали със сладките - ето тези елхички утре живот и здраве ще отпътуват към включилите се в картичко-изпращането... За останалите - ето ви стимул догодина да се включите и вие  tooth
МириамсHug тва мъжете са наистина за  #2gunfire и ние след мноооого и дъъъълги нощни дебати стигнахме до извода, че имаме фундаментално несходство в характерите  ooooh! ooooh! в края на краищата стоплихме отношенията все пак в името на 2те ни диванета (аз все още си имам 1 на ум за "подаръка" ми - полската "снежанка" дето му звънеше в 2 през нощта, ама да речем, че съм му повярвала, че е било само разговори и то по нейно настояване  Whistling  Rolling Eyes)
За Бъдни вечер и Коледа ще сме в Севлиево при моите родители, както и всяка година до сега, само дето все още не съм осигурила подаръци за всички  Laughing
Красе, аз съм от тези, които по принцип оставят децата да се оправят сами  Mr. Green (не да си извадят очите все пак), разбира се съм се опитвала да отклоня вниманието на моето дете от "спорната" играчка, но като не стане - оставям децата да си решат, да се посбутат, да си повикат  Mr. Green мисля, че преди време с калинчо бях чела, че така трябва да се постъпва, за да могат децата да се научат сами да се справят, а не само майките да викат "не така, не онака", а и нали уж трябва да избягваме "не"-то  Mr. Green Ще ми бъде полезно Смехи да се намеси и да сподели какво би трябвало да бъде поведението на нас мамите? Че ако греша - да имам време да се поправя  Flutter
Милла, браво на твоето момиче! На времето отношението към "очилатите" беше съвсем различно, в наши времена очилата са даже един красив аксесоар, ама моите в първи клас бяха като големи лупи и разбира се цялата ми чанта беше изписана с "цайс", "очилатка", нарисувани очила и т.н.  Laughing
Оле, ама много много се смях с твоята сладурана!!! Как само си е заспала на столчето Heart Eyes  Joy
Бърди, снощи ме разби твоята личност  Joy отворих ти постовете, за да намеря назад къде беше дала линк към хотела в сепарева баня (поне доколкото си спомням ти го беше препоръчала  newsm78), и като видях в колко теми пишеш  ooooh!....... малиииииииииии, ум да ти зайде  Mr. Green как успяваш да следиш всичко, аз едва се справям с тази ни тема и от време на време чета тортената, а ти си навсякъде  smile3501
Коледната украса не притеснява Марти, защото тази година оставих нея и батко й да окрасят елхата (тя и за това е една такава "нахвърляна" hahaha), от време на време ходи само до нея и си взима по някоя "топа", разнася я и после пак я връща, ама като не може да ги закачи ги мята на земята... едни гирлянди дреги направо съм й ги оставила да си играе с тях, че мрънкаше да ги взима като ги бях окачила  Party
Малиииииии, улях се!!!  ooooh! след гадните дни в раване, сега ми се отприщи приказката нещо  Whistling Mr. Green

# 438
Марвинче, аз и друг път съм писала по темата, но до сега нито една майка не е успяла да ми обясни как така децата ще се научат да се справят сами, като никой не им е показал приемливо и неприемливо поведение. Поприцип, всички сме съгласни и сме наясно, че децата са първини и действат инстинктивно. Инстинктите на животните - и ето го резултата - живеем в джунглата ooooh! . Не го приемам и съм крайно против! Това, разбира се, си е само мое виждане и на никой не съм казала, че трябва да си промени подхода и виждането, просто моето дете не играе с деца, "които се оправят сами". В никакъв случай нямам впредвид цял живот да съм го "г*за" му , за да го "спасявам", но трябва някой да го научи "как да се оправя сам" и то е в тази възраст, това пак според мен! И никой не е в състояние да промени мнението ми Laughing Hug Hug
А за мъжете - все едно са се наговорили да ни съсипят празниците. Дано са приключили за тази година с "изненадите" Praynig Outta Joint МимиHug Hug

# 439
Естествено, че има много ситуации и конфликти между деца в които да ги оставиш да се разберат,
особено като по-големи. Но...едно дете кротко да си играе  с играчка и да отиде друго и да му я изтръгне от ръцете и това да се остави ей така, за мен е неприемливо.
Нико го водя на 3 групи за игра, организирани и с играчки, наистина абсолютно винаги
в подобна ситуация се намесва родител.  Peace

# 440
Много сложна тематика дами Simple Smile Не го мислете толкова Simple Smile) Рядкост са родителите,които остават децата си на самотек!!!

Марви,ти си златна!Сега ще си чакам картичката с още по-голямо нетърпение  Mr. GreenЛеле.... чак сега разбрах,защо беше толкова разстроена!Вярвай на мъжа си,това е начин да не се обременяваш допълнително!Аз на моя толкова му вярвам,че ви е бедна фантазия  Mr. Green...иначе с тези му постоянни  пътувания бих изперкала ....  Mr. Green

Аз съм изпратила всичките си картички .... и искам специално да отбележа,че са направени от Коко!!!Ани... на теб благодаря за 2те сладурчета,които намерих в картичката си!! Аз съм получила картички от всички май-без Мила,Марви и Смехи  Hug Благодаря ви момичета,всички които съм пропуснала!Толкова хубави пожелания и прекрасни картички!Да ви се връща всичко!!

И в Сердика Център вчера зърнах Дядо ви Кольо  Mr. Green Беше що годе приемлив  Mr. Green

Ние на Бъдни вечер и Коледа  ще погостуваме у майка ми,която живее през 1 микрорайон  Mr. Green И без това съм безмъжна  Mr. Green Няма да приготвям нищо,планувам да купя една торта и така (баща ми е Христо,та за негово здраве)  Hug

Няма какво друго да пиша май  Mr. Green Лека вечер .....

# 441
  • София
НадеHug
Милла, а като се намеси родителя какво прави или казва според тамошните порядки? дърпа детето назад примерно или какво? а някои деца предполагам почват да пищят и да се тръшкат в такава ситуация? newsm78 честно казано позабравила съм какво беше с калинчо, карам го на някакви откъслечни спомени... но и с него и сега с Марти по-често съм в другата ситуация - дето на тях им издърпват играчките и ако не успявам да им отклоня вниманието и почват да пищят ги оставям сами да си "върнат" играчката  Sunglasses Макар да ми се струва, че Марти върви "по-отракана" и може и тя да стане от "дърпащите"  Laughing

# 442
  • Сливен
марви,марви  Hug какви подаръци  Crossing Arms,аз преди няколко години така си намерих един подарък в телефона му без да искам-гола мацка на работното му място ,не се правя че вярвам,вдигам панаир и после натяквам до когато мога  Whistling гадно е и не е правилно ама съм си такава
дано да не ти поднасят повече такива подаръци

# 443
Миме, лелееее каква е била тая  Shocked аз не знам как бих реагирала. но при доказана вина веднага си взимам децата и бай/бай. Иначе на моя мъж му вярвам, ако не му вярвах, да съм се побъркала, с тия командировки  Tired
Тази вечер бяхме в Икеа и се запознахме с Орхидейка и Ева - големи сладурани са и двете  Heart Eyes

# 444
  Ехо, ще спра аз да пиша в тази тема. Само меденки, кексови и кръгли сладки са ми пред очите. До сега правих кекс, май за пръв път от поне  10 години. Стана невероятенннн, иде ми де се целуна от кеф  Joy Сега и едни меденки съм замислила, но ще е утре. Ама тя Марвина е виновна, в тия елхи 20 минути се дзверих и плюнчих  Crazy Нестига че тука ми правите психо атака ми и във фейсбука не мога да разглеждам спокойно  Crossing Arms
  Иначе ние сме добре, сополи, кашлица, буди се нощем, такива ми ти работи. Има празненства в градината и аз се вълнувам  Grinning
  За изненадите от мъжете, много лошо  Crossing Arms Дано все пак не е това, което си мислите  Hug
  За малката, ако дърпа играчки ще я дръпна и кажа да не прави така, все някога ще ме разбере. Ако сме като сега в къщи е още едно бебе, с което по цял ден нещо делят рядко им се меся, но те и не плачат, дърпат си, борят се, май за тях е игра. Но сред непознати ще ми е неудобно.

# 445
Anik_bg,Не съмблагодаря за красивите картички ,и хубавите пожелания Hug Heart Eyes

# 446
Диданка, ама така се зарадвах като ви зърнах  Mr. Green. Много ни беше приятно, дано пак се видим  Heart Eyes. Нашата снимка с Дядо Коледа стана толкова яка, че отидохме да помолим да я качат във ФБ за да я имаме в дигитален вид  Grinning.

# 447
  • Сливен
леле елхата ми става все по-хубава с всеки изминал ден  newsm44
дидее нали знаеш и да хванеш някого на калъп,докато не прекараш конец между тях и той не запецне ,не може да се каже нищо за вина  Joy това в кръга на шегата,а в конкретния случай имаше и странични фактори ,които леко наклониха везните в негова полза
хайде идвайте на гости,аз съм на винце  Crazy

# 448
Миме, това с конеца много ме разсмя  hahaha аз се нагърбих да опаковам подаръците за коледното тържество в градината на Момо - 25 броя.
А днес децата спаха до 17ч и Момчил още не си е легнал...та сега отивам да го пробвам дали ще пожелае да спи и се захващаме с таткото да опаковаме, че 22-ри наближава...
мисля да си сипем по едно бяло винце, добра идея Simple Smile най-много да се завием с опаковачната хартия и да захъркаме на земята  ooooh!

# 449
Леле, тия мъже!  ooooh! Я да се стягат и да си вършат мъжката работа като хората!  Naughty

Цвети, сакън, нИдей ни напуска!!!  Hug То тези елхички на Марви и аз слюноотделях половин час и очите и на мен ми изтекоха (още повече като се сетя какви дупотопни елхички съм направила аз..  Whistling). В твоя чест ви пускам НЕ сладко нещо (че аман от сладкиши и курабии)...  hahaha Joy Ето ви нещичко, много бързо, лесно и невероятно ВКУСНО!

Соленки
3 яйца
250 гр краве масло
1 кофичка кис. мляко
1 ч.л. сода (разбивате я в млякото)
2 с.л. оцет
сол на вкус
3-4 ч.ч. брашно (зависи какви са ви чашите. По рецепта са 4, но аз сложих 3, че ми се видяха достатъчно)
сирене/извара/саламче (кой, каквото му е на душата).

Омесват се съставките (не с миксер, а на ръка с метална тел примерно). Сместа трябва да е лепката, а не като тесто. В намазнена тавичка с лъжица изсипвате малко количество. Отгоре намазвате с жълтък и печете на предварително загрята фурна. Аз пекох на 180-200 градуса и за 10-15 мин бяха готови. Внимавайте да не ги загорите, че наистина стават много бързо.

СТРАХОТНА закуска, а и за дечковците става!  Crazy

Наздраве на сгряващите се с винце. То това и аз май трябва да го направя, че са ни спрели парното  ooooh! незнайно защо и сега лееееееееекинко студуваме....  Crossing Arms

Хайде, лека и спокойна нощ и спящи малки и големи дечица!!!!!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт