/

Явно понататък с годините ще му се появи ентусиазма

.
. Мен ме е подгонила параноята да не вземе малкия да се разболее пак и много свежо ми идват всички вкусотийки 
- утре сутринта ще гледам племенника, а моя ми каза, че е на оперативка и започва да ми настръхва косъма при мисълта да се оправям с двамата сама
. Ако милото не си дойде до 12, ще ми е стане много "весело"
В тая материя ме няма никаква и затова няма как да се включа
Отвреме на време се чувства като домакиня и ме кара и аз да взема да направя нещо (като питката) и тогава се прежалвам. 

и съветите ти за дребните са ми много полезни. Пиши как е Митака и защо трябва да прави инхалации... 

Ей мъ на, предполагам ,че за кратко,че Гого се буди от тракането на клавиатурата.
ноооо благия характер е много важно нещо!!
причината я знам - единия накгревател на реотаните не правеше добър контакт и явно от него е прегряло стъклото и от високата Т се е пръснало. Много добре ни дойде преди празниците, егати "подаръка" 

А пъккато описваше как дърпа на нико пишока направо паднах 
Аник, благодарим и за подаръчето, Алекс веднага го набута в устата
Не съм, много сладка миниатюра, я ми кажи след стихчето има ли нечий подпис или така ми се струва 

Аз съм като парцал, запушен нос, сополи, Стоян и той е отпаднал и има сополи, ама поне не му е толкова запушен носа. Много тъпо. Днес опаковах част от подаръци и ми отне 5 часа, то си беше жива мъка - извадя хартията, кихна, издухам си носа, седна, сложа подаръка на хартията, Стоян кихне, стана избърша му носа, връщам се при подаръка, почвам да завивам, кихна, бърша, пак при подаръка, то пък Стоян кихне ... и така 1000 пъти! Егати опаковането, егати чудото! По принцип ми харесва да се занимавам с подаръците, ама при това положение си беше жива мъка!
Оплаках се, сега си бърша носа и продължавам!
рекох да взема да се разпиша, че да знаете, че е мое умотворението. Домързя ме да си търся нещо такова в нета и за по-лесно си го написах. 

Препоръчани теми