- много тъмна, а за капак са си изпльоскали логото на The Mall
. Поне ние изглеждаме добре. Обаче не я дават в цифров вид.
То направо си е повсеместно гледам тръшкането
Мерси и за съветите, като ви четох , че така правех с голямата, като почне да налага и аз хващах ръчичката и почвам да милвам с нея. Ще правя така и с Косето, че мразя агресивни мъже. 

Например на ниска температура в печката?Голяма съм заспа 
Мерси за съветите, ще почна да се подготвям и аз 2 дена по-рано, или поне ще направя много точен списък какво и що ще се готви.
(клю-клю-клю) 

) Ето ги 

предното е на снимките с меденките - светло, а това последното е много тъмно зелено
супер шопинг и тунинг си си спретнала! така трябва!!! 

, хем обаче буца ми е на гърлото как ще се разделя с бебелани
трябва вече да свикваме една без друга, че ми остава по-малко от месец до връщане на работа и все още не сме решили как да постъпим с Мартини, кой ще я гледа и т.н. А ка ми е готинко сега като съм си в къщи и си гушкам бебето 
виж и кръвните изследвания как ще са ти, може да ти е паднал Hgb
. А и ти с това ставане в 5ч да си играеш с детето, как няма да ти се спи 
.
малко ми трудно да си се представя сама с мъжа ми – сигурно ще се избием, ако останем само двамата 
Много повтаря каквото му се казва.
Дали всички деца в днешно време са така не знам... 

!
,голямо писане голямо нещо!Да знаете,че тези дни може и малко да ви изпусна края,но после ще наваксвам.
.Днес имат тържество с Дядо Коледа и съм я облекла като джудженце,много и се радваха.А кака и е с костюм на ангелче,за заблуда на противника,че нямаше дяволско костюмче
.Цвети не се тръшка,ама като почне да мрънка за нещо и отклонявам вниманието и засега работи.Виж при Весела нищо не работи,ама тя явно ще си е с характер.
.Ще го замерям с камъни вече като си дойде,още едно нали той няма да го гледа.Аз да ви се оплача пак оставам сама.Свекърва ми е решила да си заминава за Щатите
.Очаквах го,тя не ми е майка и не се чуства длъжна да ми помага,нищо че на зълва ми отгледа и двете деца.Ама ми стана много гадно и обидно,все едно на мойте деца не им е баба!
(клю-клю-клю)

Според мен това е само начин да изнудиш детето да се държи послушно, защото видиш ли, лошите деца не получават подаръци. Не съм сигурна до колко е полезно от възпитателна гледна точка. Получава се награда за нещо, което би трябвало да си е присъщно. Примерно да получи подарък, че диша?
А освен това в крайна сметка и не толкова послушните деца също получават подаръци, т.е. "възпитателно-принудителната" полза от Дядо К. някак се губи, особено при мааалко по-големите, т.е. към 4-5, когато вече започват да се усещат, че Дядо К. всъщност мама, която си е изпразнила портфейла, за да задоволи претенциите на отрочето си. 
,акъла ми излезна.Свалих му пижамката,бодито,преоблякох го и успях някак си да го успокоя.После му дадох Панадола и след малко Т спадна.От какво пък е сега тази темп,незнам.През нощта беше добре,дори после се смееше и играеше,не е кашлял,остава варианта-зъби.Сега май кучешките са наред.Все пак по -късно отивам на док.