Отговори
# 465
Hailie гласувах, след малко ще прочета разказа - на пръв поглед много ми допадна стила. А от дете или възрастен е писан?
Мillaстрахотно е, че така приема лепенката Мила! Аз от малка нося очила и ми беше голям проблем, хем не са ми се подигравали /ама моите очила като малка бяха едни грознии  ooooh!/
За дърпането на играчки само да кажа, че не е съвсем да не се намесвам, а само когато стане "напечно". Преди обяснявах, че не трябва да се взема чужда играчка, ако не ти я дават и че трябва да споделяш своя играчка ако не играеш в момента с нея, но моя мъник е голям инат/метнал се е на мен  Rolling Eyes/ и прави всичко наопаки на това което кажеш и наставаше истинска драма. Откакто го оставих сам да се оправя - разбира се, ако е дете, с което обикновено се събираме, нещата са доста по-добре - децата след кратък спор се разбират и си играят спокойно заедно или поотделно  Party
За удрянето и аз ползвам метода на Зарат -  наистина помага и сега като се събере с детенце, което му допада пада едно гушкане - е някой път се отпуска пак да скубе или удари, но е много рядко и пак му показвам да погали или гушне  Mr. Green
За ревността съм на принципа "Невинен до доказване на противното", но и с мъжо не съм имала повод за съмнения.
Имайте милост с тези вкусотии - не се трае вече, сега ще трябва да правя сладки и аз, че много вкусно звучи всичко   Yum
И тук заваля сняг и даже понатрупа малко  Laughing но малчо никакъв интерес - сложих дъждобран на количката и ходихме за кухнята - показах му снежинките, даже направих малка топка - нищо  ooooh! Явно понататък с годините ще му се появи ентусиазма  Thinking

# 466
Мамам-ам, на 22год. е момичето, според мен са страхотни разказите й, тя има много неща - и проза, и поезия. От скоро има и блог, но нямам много време за четене ooooh!
А пък Симеон много се радва на снега, все се опитва да хване снежинките, дано да понатрупа повечко и да се задържи, че поиграе на воля!

# 467
Pozitivе, на мен са ми изплатили паричките само за октомври месец. Съмнявам се да ми приведат за ноември преди нова година...  Confused
Зарат, ще взема предвид това за шамарите, което си написала. Наш Тони все още не се е сетил, че може да удря, но си записвам тайничко информацията, за всеки случай.

# 468
Здравейте,

И на мен още нищо не са ми превели.  Confused

Борко днес се скъса да яде мандарини - 4 изяде, малко се притеснявам, обаче той ги иска. Сега след малко ще си поиска и млякото преди съня, много смешно сочи и сърба с уста.

Аз днес бях на изследване, за щитовидната жлеза. Много съм сънлива и не мога да сваля килограмите от след раждането, въпреки, че се старая много. После личния лекар ще ме праща и на още изследвания... Може да си остана дебеличка цял живот, но поне да не съм толкова заспала. мога да спя и по цял ден, ако ме оставят...

# 469
  • София
Облаче, да кажеш после какво се е оказало с жлезата  Peace

# 470
  • София
Привет и от нас!

ПОзитив - на 8.12. са ми превели парите за ноември.

Облаче - Георги обича и мандарини и портокали и ябълки. Може постоянно да яде.

МАрвина - с нетърпение си чакам картичко - сладката. АЗ имам такива боички, но и при предишното им ползване не бях доволна. МНого са течни и прозрачни. Отделно дето вече 2 часа ми седят върху меденката и още не са засъхнали. Има ли някаква врътка с тях? При каква температура се съхраняват? Че на кутията нищо не пише. САно, че срока им на годност е до ноември 2012г. МАй пак ще си разбия РА и ще украсявам с него.

Аз пак по сладкарската тема /ни мъ бийти, моля/ - кой беше похвалил едни портокалово мъфини? ДА даде пак рецептичката.

# 471
  • София
irinopolis и аз украсявам с шрифтове и после съхнат цялата нощ, от украсяването в неделя ги прибрах в кутии снощи чак.
Аз днес на всяка манджа мерудия, пфу!

# 472
Аз днес пък получих домашни сладки на готово.
Една приятелка ми донесе кутийка с два вида, казвам ви по-вкусни от едните не бях яла.
Та сега промяна в сладкоправенето, от тия ще е, хаха. Разкош са направо, по рецепта на Марта Стюарт и имаш базово тесто, което пълниш с какво ли не, по вкус.  Peace

Марви, не се караме, просто ако вземе играчка от друго дете, обяснявам че така не е хубаво
и че в момента другото дете играе и му я връщаме. Така децата се учат да се съобразяват.

Хм, наистина какви са ти изненади от мъжете, аз доста ще се ядосам.  newsm78

# 473
Аз за това не ровя по телефони и компютри Laughing - не искам и да знам какво има, щото моя какъвто е "контакнетен" ми е бедна фантазията какво мога да намеря Crazy Laughing . Много съм ревнива и лесно се вкарвам във филми, за това предпочитам да му вярвам. А с неговия социален живот , много лесно мога  да си намирам подов за "цирк" Joy

Мила, дай, моля те, рецептата Praynig .

Сега, ако започнете и повечко снимки да правите на изкушенията, съвсем коледна ще е темичката. Ми тъй де, стига сополи, ваксини и други драми Praynig . Мен ме е подгонила параноята да не вземе малкия да се разболее пак и много свежо ми идват всички вкусотийки Grinning

А! Как ме сюрпризираха Crazy - утре сутринта ще гледам племенника, а моя ми каза, че е на оперативка и започва да ми настръхва косъма при мисълта да се оправям с двамата сама Laughing . А двамата са на кухня, но се взима от различни пунктове ooooh! Joy . Ако милото не си дойде до 12, ще ми е стане много "весело" Whistling

# 474
Ако се чудите защо не се включвам, заради сладките ви е. Crossing Arms В тая материя ме няма никаква и затова няма как да се включа  Embarassed Помните за едната питка колко се радвах, че била станала, а цяло чудо е, че се захванах въобще да я правя. Никак не ме грабва готвенето. Умея го, идва ми отръки, но нямам желание. Мартин от друга страна пък много се кефи да готви и всичко прави с голямо желание, та добре сме си паснали и хич не му отнемам това удоволствие.  Party Отвреме на време се чувства като домакиня и ме кара и аз да взема да направя нещо (като питката) и тогава се прежалвам.  Whistling

Днес бях на фризьор, на маникюр, на козметик, ходих из центъра и си обнових малко козметиката, че имах нужда от нова спирала, молив и още няколко нещица, харесах си и преса за коса, че не мога и не мога да се оправям със сешоар. Емиии, колкото и ужасно да звучи, роби сме на материалните и комерсиални неща, особено по празници и ни карат да се чувстваме по-добре. Поне аз сега се чувствам супер.  Flutter

За ноември си получих парите аз, макар и на два пъти. Само се чудех, не трябваше ли и за Декември да получа сега или и те са пост-месеца. Ането, изкажи се моля те.  Hug и съветите ти за дребните са ми много полезни. Пиши как е Митака и защо трябва да прави инхалации... Praynig

Днес пуснах и последните 5 картички. Притеснява ме, че някои от първите още не са пристигнали.... Смехи, получи ли?  Thinking

И да се похваля, получих още две картички днес, от Аник и Полиглот. Благодаря ви момичета, страхотни са!  Hug

# 475
 wavey Ей мъ на, предполагам ,че за кратко,че Гого се буди от тракането на клавиатурата.
Нахъсах се и аз да украсявам сладките, които ще правя - я споделете какъв фондан да направя и мога ли да украсявам сладките  един-два дни  след приготвянето им?
  Нищо ново при мен, освен,че открих един невероятен блог на мадо мимиче, на което всичко му иде отръки и съвсем ми се спаружи мерака за творене  Mr. Green
Хейли, и аз гласувах.
Облаче, като ти се спи толкова, успяваш ли поне малко да поспиш спокойно? ( имам предвид - с две деца и т.н.)

# 476
Привет мацки!!

абе Бърди, разби ме с тая секс-тигрица  hahaha  hahaha ноооо благия характер е много важно нещо!!

ох, да ви се оплача, какво ми се случи - оставих децата с мъж ми и отидох с колата на пазар. На връщане ми гръмна задното стъкло както си карах, първо замириса на изгоряло, после бам! и добре че остана цяло, а не се поръси по околовръстното..още ми треперят ръцете  Cry причината я знам - единия накгревател на реотаните не правеше добър контакт и явно от него е прегряло стъклото и от високата Т се е пръснало. Много добре ни дойде преди празниците, егати "подаръка"  Tired

Оле, и мен ме няма по сладките. особено по месенето и оформянето на сладки. някакси мачкането на тесто не ми е силата. но манджи обичам да правя и да ям  Heart Eyes
за пресата за коса - браво, че се справяш с такова чудо. аз нямам търпение да ми стане достатъчно дълга косата и да си я нося на плитка  Peace

пари аз нямам преведени. ако и в четвъртък няма, явно догодина  Crossing Arms

# 477
Легео, спя предиобед, когато Мая е на училище, а Бори е заспал също. Кога успявам, кога не. Отделно си лягам към 21 часа. В събота и неделя като някой друг гледа Бори също поспивам. Абе изобщо и цял ден да ме оставят мога да спя.  Cry Много е мъчително за всички.

# 478
  • Бургас
Момичета, ама вие с тези сладки направо ще спра да ви чета Wink Laughing
Не , че не готвя, готвя и дори доста добре, но някак сладките не са ми стихията, може би , защото не обичам много сладко, но като ви чета и.... направо взех да се замислям вече дали наистина не обичам Laughing
Мила, браво на Мила, голяма сладурка , ама то детето си изглежда едно уверено и спокойно, просто си знае цената Heart Eyes А пъккато описваше как дърпа на нико пишока направо паднах Joy
Днес да се похваля имам още три картички от Аник, Не съм и Силки. Момичета прегръщам ви силно и сърдечно ви благодаря за страхотните пожелания Hug Аник, благодарим и за подаръчето, Алекс веднага го набута в устата Grinning Не съм, много сладка миниатюра, я ми кажи след стихчето има ли нечий подпис или така ми се струва  Simple Smile
Хубава вечер на всички!

# 479
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Ние предпразнично сме болни със Стоян.  Tired  Аз съм като парцал, запушен нос, сополи, Стоян и той е отпаднал и има сополи, ама поне не му е толкова запушен носа. Много тъпо. Днес опаковах част от подаръци и ми отне 5 часа, то си беше жива мъка - извадя хартията, кихна, издухам си носа, седна, сложа подаръка на хартията, Стоян кихне, стана избърша му носа, връщам се при подаръка, почвам да завивам, кихна, бърша, пак при подаръка, то пък Стоян кихне ... и така 1000 пъти! Егати опаковането, егати чудото! По принцип ми харесва да се занимавам с подаръците, ама при това положение си беше жива мъка!  ooooh! Оплаках се, сега си бърша носа и продължавам!

Иначе и ние правихме меденки и вчера ги украсявах, ама доста набързо и нескопосано, че не ми беше добре, обаче Стоян се извъди голям разбойник - аз украсявам, а той само дебне пролука да стигне до масата и гепи някоя меденка, колко ми съсипа не е истина и не ги яде целите, а само ги нагризва и натрошава по земята, с една дума прави мазало!

За картичките - аз все още съм си само с двете, които получих. Явно ще трябва да се разправяме с пощата, нямат оправдание да не ни ги доставят - сложила съм голям надпис със стрелка, адреса и имената ни на входа на двора, а и щом могат да доставят 2, могат и останалите!  Crossing Arms

Нани, да подпис е, моят  Grinning рекох да взема да се разпиша, че да знаете, че е мое умотворението. Домързя ме да си търся нещо такова в нета и за по-лесно си го написах.  Mr. Green

За майчинството, на мен ми преведоха половин мин седмица, тъпо, ама поне е нещо.  Crazy

За мъжките "подаръци" аз съм от злите. Имам лош опит и не бих си траяла. Кофтито е, че такива неща се разбират винаги около празници, когато най-боли.

За площадките - действам както Мила е обяснила - кротко и спокойно обяснявам, че това не може сега защото друг си играе с него и давам нещо друго, така процедирах и с Георги.

Леле, Диданке, това много кофти със стъклото! Аз щях да си изкарам всички ангели сигурно!  Shocked ooooh!

Ох, спирам да пиша, че Стоян ме яде и ми е мн трудно с 1 ръка.

Общи условия

Активация на акаунт