Отговори
# 525
  • Сливен
аз ги правих по-малки от орехче и нямам проблем,мисля пак да забъркам за празниците,на колко градуса ги пече,да не е била силна фурната и да ги е "грабнала"

# 526
Добро утро!

Аник, Силки - много красиви картички и чудесни пожелания  Hug  bouquet
Оле - не, все още не съм я получила. Но почвам да подозирам да не би хлапетиите от входа да са я набутали в друга пощенска кутия, че има 3 препълнени от близо седмица и си личи, че някой се е старала да са такива Thinking Twisted Evil
Илка - много хубаво семейство сте, децата са прелест! Честит празник, да има много детски смях, топлина и уют в семейството ви!

Сега с 2 думички по темите:
За дядо Коледа или Мраз - важно е децата да вярват в чудеса, така че, много ви моля - не им отнемайте това право  Wink
За намесата на родителите - сложна тема. Истината е някъде по средата. Нито трябва да ги оставяме съвсем сами да се оправят, нито пък като квачки непрекъснато да им разрешаваме проблемите.
За удрянето, хапането и подобни - просто е период, така че имайте търпение да отмине.
Сори за този стил на писане, но малката сладурка вилнее и непрекъснато ме дърпа да ставам да играем.
Болничките бързо да оздравяват!
Предвид снега навън - ще се опитам по обяд, докато Смехи спи, да бъда по-изчерпателна.

# 527
Добро утро!

аз ги правих по-малки от орехче и нямам проблем,мисля пак да забъркам за празниците,на колко градуса ги пече,да не е била силна фурната и да ги е "грабнала"

Миме, мойте са по-едрички Embarassed , обаче много мразя да си играя с разни ситни неща Blush . Ще пробвам пак да ги опека, ако не станат - ще направя нова доза и така Hug Hug

Ние сме добре, Симеон продлжава да не цока, днес си поикса, отказах и продължихме заниманията - без драми и мрнкане. Praynig Дано само не стане някой проблем за мен с това рязко отбиване.

Аз пиша много , защото нямам търпение да видя колажа в новата тема! Дано снега ви направи по-активни и да я изпишем тая тема бързичико Grinning Mr. Green Hug

# 528
    "Сняг вали,белоснежна мъгла се люлее под път и над път....."
  Навън е супер,ние заведохме бебетата (или близначките както аз им викам  Joy) на градина.Много бяха впечатлени от снега!
  Аз също обожавам "магията на Коледа",просто като чуство на духа в тези дни.Никога не съм казвала на децата,че трябва да слушат иначе няма подаръци.И мен малко ме дразни масовата истерия,филми,реклами и т.н. ама няма как.Рекламата продава боклуците им,иначе кой би си ги купил.
 Аз съм получила много картички,чуството е страхотно!Благодаря ви момичета за пожеланията и дано всички сме здрави и направим детството на децата си много щастливо и изпълнено всеки ден с едни малки чудеса  Heart Eyes!

# 529
Здравейте, мами!
Аник, Силки благодаря за прекрасните картички и пожелания.  Hug
Мириамс аз бих те посъветвала да й кажеш, че знаеш за дървата, това не може така да продължава, знам колко е трудно с тези дърва, а ние и въглища взимаме  ooooh!
Илка прекрасно семейство сте  Hug
Смехи и аз те гледах, много добре си се справи и изглеждаш просто чудесно  Hug
Аз също разбрах много рано, че няма Дядо Коледа, но нямам някакви лоши спомени от това. Много харесвам празника и не бих отнела нито един миг от тази магия на детето си. Обожавам да е украсено, лампичките, коледните песни. И комерсиализацията не ми пречи. Подаръци купувам според възможностите, понякога по-големи, понякога по-малки. Все пак едно е да съм взела и 13-та заплата, друго е 240лв в началото на месеца.
Аз искам да ви попитам, какво е мнението ви за сурогатното майчинство? Аз съм много раздвоена. Имам две лели (сестри), които и двете нямат собствени деца (едната си осинови).  Много пъти съм ги виждала как страдат и плачат. Пробвали са всичко, по няколко пъти на ин витро, едната въобще не успя да забременее, а другата не можеше да износи детето. Единственият им шанс е сурогатното майчинство. И по тази причина съм много "за" за регламентирано от закона сурогатно майчинство. Но от друга страна не мога да си представя, как ще износя едно дете и после ще го дам. Няма ли това да е нанесе някакви психологически проблеми на жената носеща детето  newsm78 Та ей такива някакви мисли ме вълнуват. Ще се радвам да споделите и вашето мнение.
Лек снежен ден  Hug

# 530
Добрютрю! Аз съм с двете деца вкъщи. Ева от вчера не е вдигала температура, но Моника кашля. Хайде малко ваканция за нея. Чак на 3 януари е на детска.

Снегът навън е прекрасен. Може по-късно да изведа децата на двора да се покефят. През двора не се минава, само по малка пътечка и почти целия двор е в бял пухкав сняг. Става за снежковци.

Хейл, направо, така си написала всичко към всички, че ми идва да се възползвам от опцията "копи-пейст".

Вчера и аз правих коледни бисквитки. Станаха добре, ама мъжа ми и Моника не са очаровани понеже са доста ароматни /с канела и джинджифилче/.

Мириамс, много е гадно, когато някой от близките ти се облагодетелства за твоя сметка. Изпитала съм го и аз.

Мис Файн, това е много жалко. Ето, ти даваш показателен пример колко е важна обстановката в семейството и примера, който се дава от родителите.

Съни, твойто мъж много мераклия за дечица. Кефи ме.

Марви, ти още в старата фирмичка ли си си?

Лина, и аз съм раздвоена по този въпрос специално. Много пъти съм го мислила и аз. Не знам дали бих го направила, освен ако не е за сестра ми наистина.

# 531
  • У дома
Добро снежно утрооооооооооо   bouquet

Nature Snowman

Благодаря на сем. Владимирови за прекрасните думи в рими. Оле, страшна си  Hug

За Коледа - Карина все още вярва в магията на Коледа. Слагаме мляко и бисквитки за дядото. Пише писма, избира си подаръци, но когато започва да обмисля какво иска да получи, доста често ми се налага да я приземявам. Тази година искаше истински лаптоп, обясних й, че дядо Коледа не е много вещ в тези технологии, той умее да прави играчки. От време на време ме подлага на разпит - мамо, нали ти и тати купувате подаръците и ги слагате под елхата, защото еди кой си от класа казал, че няма никакъв ДК. Ей такива неща.
Аз като дете получавах подаръци от дядо Мраз на НГ. Коледата дойде, когато бяхме вече по-големи и доста бяхме объркани - кога се подаряват подаръци, кога се прави баница с късмети и накрая така ги умешихме двата празника  ooooh!

Днес ще бъда като джудженце на ДК - отиваме за подаръци  Mr. Green

Илка, имаш прекрасни дечица и уютен дом.

Смехи, гледах и аз откъс от предаването, според мен се справи много добре, изглеждаш чудесно  Hug

Оставям ви да се приготвяме, че и малчо ще бъде с нас, ама няма как, айде  santa2 да не тръгне шейната без нас

# 532
  • София
Никога не съм казвала на децата,че трябва да слушат иначе няма подаръци.

И аз така, много тъпо ми звучи Simple Smile

Момичета, на Мая й тече носа, ама водичка все едно тече, рехаво такова, воднисто, ама като пусната чешмичка. Не искам да слагам някакви по-сериозни капки и решихме да пробваме с физиологичен разтвор. Как мислите, на някой помогнало ли е това? И по колко пъти на ден по колко капчици слагате - че ние действаме сега на око.

# 533
  • София
Благодаря на всички за комплиментите и честитките!  Embarassed

Днес пак ще ви писне от мен, защото сме под домашен арест. Ида снощи изведнъж като започна да кашля, бях учудена, че успяхме да спим що-годе спокойно. И на всичкото отгоре тоя сняг съвсем ни ограничи мърданията за деня. Та ще си седим на топло и сухо у дома. Най-много на обяд преди лягане да ги изкарам малко на терасата да се опознаят със снега, после гореща баня и по леглата. Но да видим.

Йоси принципно спи по два пъти на ден, но първия си сън го изкарва навън, в количката. Сега като кака му е у дома едва ли ще иска да си легне и ще видим как ще е само с една обедна дрямка. В неделя направихме такъв опит и беше доста тежко, защото той спа само час и половина и определено не се беше наспал и цял следобед мрънкаше (обикновено му се събират към 3 часа и отгоре сън през деня, на две порции).  Thinking

Бърди, физ.-р-р пръскай примерно по три пъти на ден по една струйка. Няма как да го предозираш, но и не е хубаво да прекаляваш. Ще започне да тече повече, но поне ще изкара ако има някакви задни засъхнали секрети и ще стегне лигавицата. На Йоси също така много му помага Еуфорбиум, хомео.спрейче за нос.  Peace

# 534
  • София
Илка, благодаря  Hug То не ни е на спрейче, а в ампулки и слагаме с капкомер, затова не съм наясно, но решихме по една капчица да капем. Не знам откъде тръгнаха тези сополи, те от няколко дни си вървят, ама все си мислех, че като си постоят малко на топло с баба й, ще се оправят. Дано само с носа ни се размине.

# 535
  • София
Бърди, аз от ампулките директно в носа им пръскам, за това ти казах една струйка, т.е. като я стиснеш ампулката в нослето - колкото излезе -толкова.  Една капчица е много малко.  Wink

# 536
  • София
Аааааааааа, разбрааааах  Grinning Много благодаря!  Hug

# 537
  • Русе
Привет момичета
Тези дни се по загубих но нямах настроение да пиша ,при нас все още не е натрупало но вали съвсем ситничко и мисля да спретвам шейната на малчо

Илка страхотно семейство сте  Hug

И аз много обичам празниците и подаръците но както сме я закъсали тази година ще има само нещо скромничко за Бобче а за нас нищо,но пък аз си се радвам на неговите подаръци
Бихме ваксината предната седмица много плака милия ,и се дърпаше и така жално гледаше добре че баща му беше с нас иначе аз нямаше да издържа за сега няма реакции / пу-пу / и дано няма ,но през ноща нещо му се запуши нослето а на сутринта нямаше нищо дано е нещо моментно

Момичета да ви попитам за саит с Новогодишни картички че искам да пратя на всичките ни клиенти но не откривам подходщи
За празниците нямам време да правя нищо че помагам на мъжа ми в офиса и ще минем с купешки сладки само гозбите ще си приготвим сами
Малчо много се радва на елхата ама все разнася по някоя топка добре че са от нечупливите
Това за сега от мен

# 538
  • Сливен
тани искаш да пратиш хартиена картичка онлайн или онлайн картичка че не разбрах  newsm78
НЕ СЪМ  аз ти пратих не картичка а МП така,че трябваше да си го получила,ако не отивайте направо до пощата  Peace

# 539
  • Русе
искам да пусна картички с пожелания на мейлите на клиентите ни

Общи условия

Активация на акаунт