Отговори
# 510
Лелее, Илкааааа, и Ида и Йосеф са невероятно красиви деца. Страхотни сааа!

# 511
  • Сливен
Лелее, Илкааааа, и Ида и Йосеф са невероятно красиви деца. Страхотни сааа!

smile3521 newsm10
илка аз чакам да дойде началото на декември с нетърпение за да почна да украсявам
това е моят празник и ако може наистина ще си го празнувам два месеца (питай мъжа ми  с какъв зор махам елхата)  Joy
така е и по великден,но това са празници,които събуждат доброто у мен
за други хора има други празници,които си тачат  Peace

# 512
  • София
Илкаааа, страхотни сте!!! Децата ти са страхотни сладури! Ти изглеждаш просто страхотно!!! Hug (малко страхотии станаха, ама много се впечатлих Heart Eyes)
За Коледната магия, напълно споделям написаното от бобинка, по-добре не бих го написала, на мен лично ме беше трудно да превключа от дядо Мраз на дядо Коледа, но като видях блещукащите очички на Калинчо още като много малък - просто чуството беше неописуемо  Heart Eyes и за това всяка година до сега сме поддържали тази илюзия, като се сетя как не искаше да заспива, защото иска да го "хване" като оставя подаръците, уж се правеше на заспал в леглото, за да излъже дядо коледа, ама все в един момент заспиваше и ние набухвахме подаръците под елхата, а на сутринта няма такова отваряне на подаръци - той четеше за кого са и ги подава или направо ги отваря... изключително мили моменти  Hug
 за скъпите подаръци - когато е искал нещо такова винаги съм му казвала, че ДК не е успял да изработи всички неща на време и за това не му е донесъл нещото...
за трапезата - никога не е било изхвърляне или нещо такова - традиционните 7 постни ястия на бъдни вечер съвсем в битов стар стил на масата, а на следващия ден - хапване като в обикновен ден с месо, но с коледни мотиви - салфетки, свещички и подобни  Mr. Green и отрупана маса с плодове - банани, мандарини основно... така сме правили до сега, като тази година ще добавим малко украсени меденки или може коледното пънче да барна... не мисля, че е някакво изхвърляне или нещо такова... дори и лакомства не купувам, ако идват гости - те обикновено носят от тези шоколадовите фигурки, които никой не яде ))))))
изобщо за подаръците - в никакъв случай скъпия подарък не е най-хубавия!!! ОБОЖАВАМ да подаръвям подаръци!!! за всеки празник и по всеки повод (напр.като си ходим в С-во винаги купувам по нещо на децата на приятелките ми там)... И понеже приятелитте и децата им са наистина много взимам все някакви евтинки, но пък интересни неща и винаги съм се радвала колко са щастливи за подаръците... така правя и с колегите ми в работа - джвъчки за стотинки, опакованки сладурско, но пък самия жест много ги радва, и те даже са  ми казвали, че всяка Коледа/Великден с нетърпение очакват да видят какво съм им измислила за подарък  Laughing
От 7-8 години даже създадох традиция - първия работен ден от НГ ставам рано рано и правя 2 баници с късмети (понеже отделът ми е към 25 човека) и нося в работа да започнем годината с нещо хубаво - миналата година(тази всъщност 2011) даже едни сладури колеги си бяха взели боза и кисело мляко, щото знаели, че ще има баница, въпреки че съм в къщи по майчинство  Joy

# 513
Правителството предостави на Националния осигурителен институт (НОИ) допълнително 280 млн. лв., с които покри очаквания недостиг в бюджета му.
 Е който чака майчинство мже ид а си го плучи преди коледа .

# 514
  Здравейте и от мен. Днес много се ядосах на работа, но ще мине. Сега съм си поставила 100 задачи, а имам само 2 часа и се тупнах на компа, дано поне 2 свърша  Crazy Всички комшии ни пуснаха картички, а аз още не съм, срамота. Получихме вчера и страхотни подаръци от градината на малката, повечето правени от нея, много ме трогнаха.
  За дядо Коледа, аз винаги съм знаела, че не съществува, но го чакахме с голямо нетърпение дядо да си сложи шапката и да раздава подаръци. В моето семейство всички празници се празнуваха, винаги сме имали много гости, купони, веселби у нас. Сега ми е малко трудно с мъжа ми, защото той не уважава нито един празник, нищо не празнува, за него няма никакво значение, подаръците са супер задължение и отекчение. Според него сигурно съм луда, защото се вълнувам за нещо, за него е голям зор даже да се направи на зарадван като яде на Коледа. Но семейството му е такова, сега племеницата му на 4 имаше рожден ден и не поканиха никой, седнаха си сами. За тях си си е супер нормално, за мен да не празнувам на детето рождения ден ще е най-тъжното нещо на света.
  Оставям ви, че и едни меденки съм замислила  Simple Smile

# 515
макар големият син да е вече на 16 и ние да сме вече дърти  Joy
да бе, ще ти се  Hug

и на мен ми се иска децата да вярват в дядо Кольо, ще видим  Thinking до кога

Сънииии, не съм те забравила. Много се радвам ,че татко ви е изненадал  Hug по-хубав подарък от това, няма!!!

# 516
Привет мамита!
Минавам само да кажа, че получих още две картички - Аник и Не съм!
Благодаря момичета   - страхотни картички и прекрасни пожелания! Hug
Илка, страхотни сте в репортажа! Peace
Последните дни нямам никакво време и не мога да ви изчитам, но почивните дни ще наваксам!
До скоро! Hug
П.С.Да се похваля - имаме вече пето зъбче! Peace

# 517
Правителството предостави на Националния осигурителен институт (НОИ) допълнително 280 млн. лв., с които покри очаквания недостиг в бюджета му.
 Е който чака майчинство мже ид а си го плучи преди коледа .

newsm17

# 518
Еее, Полиглот, браво! Пето, значи, хайде бързо и леко да се показват и останалите Party
И аз гледах Илка! Много уютен дом си имате и наистина красиви дечица  bouquet
Гладах и мама Смехи и за нея мога да кажа, че се представи страхотно.  bouquet
Бобинка, много кофти, че Никенцето е болничък. Дано са му дали правилния Аб и след това непременно дай пробиотик. На нас ни бяха изписали ето този: http://apteka.framar.bg/30022516/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%B0 … -10#axzz1hCetHzZC
Доволна съм. Десет пакетчета са и се пият по едно на ден. Бързо оздравяване Hug

# 519
  • Сливен
негативен пост
леле бясна съм  smile3515
баба ми продължава да ни краде от дървата,миналата зима,цяла зима краде ама нищо не казах,защото майка ми беше платила част от тях ,ама тази година  ooooh! Naughty
отсякохме от двора един голям бор и един орех,мъжа ми ги наряза и и ги даде,отделно майка ми и купи 2 кубика и тя сама си купи един,събраха и се 4 кубика (отделно и майка ми всеки месец праща на нея и на сестра ми по 50 евро,на нас не защото мъжо отказва да взима от нея пари,за да си ги събира) ),нормално за сама жена в малка стая
ние цяло лято събирахме пари ,и тази седмица успяхме да вземем 7 кубика,а ще ни трябват още поне 4,и тя на всяко излизане от къщи (живеем в един двор и идва 3-4-5 пъти на ден) си краде дърва  #Cussing out
онзи ден като ги прибирахме много валеше и не можахме да ги наредим а ги натупахме на куп една част,мъжо има много ангажименти по празниците и днес следобед аз нацепих по-големите и ги наредих,в този момент тя се качи да види детето (а то вече беше се стъмнило) а аз покрих дървата с найлон и ги затиснах,изметох и взех да простирам,а теловете ми са отстрани на къщата на тъмно,тя излиза и не ме видя и взе да си мърмори ....
"- на покриха дървата....няма аванта"
 smile3511  #Cussing out #2gunfire
и сестра ми ,и баба ми,а и отчасти майка ми явно са членове на групата да пр..бем другарче
ама все от мен да мине
аз какво ...
никой не ме пита дали имам какво да ям,какво да обличам,само дай,дай   #Cussing out #Cussing out #Cussing out

хайде и аз се оплаках  Crossing Arms ooooh! Tired

# 520
Здравейте по късни доби, ама ние работните сме така, за кеф остава време по никое време Crazy
Днес една патка ме 4 часа ме товари с голямо вълнение и кърмата ми не спря да слиза, чак маститясах на края на деня. #Cussing out Малкия почти ѝ видя сметката на буцата, но има още, дано през нощта не се влоши!
По ред на номерата:
за чурката, не я пипа, откак е без памперс загуби интерес. Виж, да се опитва да си хване струйката, докато пишка, му е любима и много смешна дейност Rolling Eyes
за милионерът, кликнах произволно на едното видео и като чух, че говори на "а ве" с водещата просто бях до там.
за коледните сладки, аз вече на линковете ви не кликвам Laughing На арменските сладки им се точа, може и след Коледа да ни огреят...
за Коледата, аз съм казвала - не празнувам, но ми става едно светло и мирно през тези дни. Не си спомням да съм вярвала в Дядо Мраз. Естествено ми идва вповече комерсиалната истерия, но обичам елхите, украсите, лампичките...
Облаче, не е за подценяване кръвното ти! Аз мисля, че затова ти се спи. Аз редовно при свекитата получавам ужасен световъртеж и гадене от това.
Илка, имаш си ангелчета за деца!!! Много са красиви и двамата. Честит празник, уют и любов в семейството пожелавам! За Ида викаш въображаеми приятелчета си има Joy, то аз бях същата, даже по едно време преподавах на цял клас вкъщи и драсках по стената, че се и изпитвахме... Joy Joy
Миме, не ти е лесно Sad  HugС моите родители - алтруисти до глупост - ми е трудно да повярвам, че има такива хора  ooooh! Оплачи се ти, дано ти олекне!

Айде, че дотягам като реша да се включа Laughing

# 521
  • София
мириамсHug Знам, че е неприятно, ама и да й направиш забележка - не вярвам да се промени. Прибирайте ги по - бързо и дано не "бърка" и в мазето.

# 522
Ей, каква хубава тема сте подхванали! Heart Eyes За мен Коледа е много важен празник! И, въпрек че след 10-тата ми година коледите са пълен провал, аз продължавам да я чакам с нетърпение! С надеждата, че някой ден ще е такава, за каквато си мечтая! Heart Eyes Мисля също, че магията на Дядо Коледа не е да кара децата да бъдат послушни, а да бъдат добри. Св. Никола в носил доброта, а не послушание.

Илка, прекрасни сте Heart Eyes . Честит празник! Много щастие, топлина и разбитрателство! Както го усещаш празника, така го прави Hug

Мис Файн, това е ужасно - да не празнуваш рождения ден на детето си, че и детето да не празнува... Крайностите не са хубаво нещо.

Mиме, Hug Hug Ужас! Не знам какво да ти кажа, няма ли как да ги заключвате?

Аз днес правих арменските сладки, дето Мимка пусна рецепта. Отвън станаха приказни, кравиви, а вътре недопечени ooooh! ooooh! #Cussing out , толкова съм ядосана, защото захванах още един сладки, които обърках всичко още в началото, накрая станаха, де - сега са като кекс, утре ще ги режа и топя в течен шоколад и кокосови стърготини. Това го преживях, ама като обърках и вторите сладки ooooh! - вече ми дойде вповече, щото отидоха 600гр брашно и 400гр масло в кофата Embarassed Crossing Arms Tired . Обаче в сряда нищо не става, толкова нещастен ден ми е Cry , всичко с краката на горе Crossing Arms .
Та, искам да попитам - дали ако ги сложа тия арменски сладки да се допекат, ще стават за ядене, поръсени са обилно с пудра захар.
Обаче, добрата новина е, че днес малкия не е цокал - изобщо! Party Не , че не искаше, аз не давах, приспиваха се с баща си, кеф! Накрая само изцедих докато поминат бучките, които се бяха образували. Ох, да се отбиваме вече, че ми писна. Rolling Eyes

# 523
  • Сливен
мириамсHug Знам, че е неприятно, ама и да й направиш забележка - не вярвам да се промени. Прибирайте ги по - бързо и дано не "бърка" и в мазето.
нямаме мазе а ги нареждаме близо до прозорците на двора ама не и пречи  ooooh!

красе колко са неизпечени,като постоят се стягат ,не порозовяха ли

# 524
Миме, порозовяха - и отгоре, и отдолу, обаче май по-дебелички са станали Confused . Иначе отгоре са много хубави - като курабийки, а вътре едно гадно-гадно! Ама утре ще ги пека още Laughing

Общи условия

Активация на акаунт