(малко страхотии станаха, ама много се впечатлих
)
и за това всяка година до сега сме поддържали тази илюзия, като се сетя как не искаше да заспива, защото иска да го "хване" като оставя подаръците, уж се правеше на заспал в леглото, за да излъже дядо коледа, ама все в един момент заспиваше и ние набухвахме подаръците под елхата, а на сутринта няма такова отваряне на подаръци - той четеше за кого са и ги подава или направо ги отваря... изключително мили моменти 
Всички комшии ни пуснаха картички, а аз още не съм, срамота. Получихме вчера и страхотни подаръци от градината на малката, повечето правени от нея, много ме трогнаха.

до кога
по-хубав подарък от това, няма!!! 

Малкия почти ѝ видя сметката на буцата, но има още, дано през нощта не се влоши!
, то аз бях същата, даже по едно време преподавах на цял клас вкъщи и драсках по стената, че се и изпитвахме...

С моите родители - алтруисти до глупост - ми е трудно да повярвам, че има такива хора
Оплачи се ти, дано ти олекне!
За мен Коледа е много важен празник! И, въпрек че след 10-тата ми година коледите са пълен провал, аз продължавам да я чакам с нетърпение! С надеждата, че някой ден ще е такава, за каквато си мечтая!
Мисля също, че магията на Дядо Коледа не е да кара децата да бъдат послушни, а да бъдат добри. Св. Никола в носил доброта, а не послушание.
. Честит празник! Много щастие, топлина и разбитрателство! Както го усещаш празника, така го прави 
Ужас! Не знам какво да ти кажа, няма ли как да ги заключвате?
, толкова съм ядосана, защото захванах още един сладки, които обърках всичко още в началото, накрая станаха, де - сега са като кекс, утре ще ги режа и топя в течен шоколад и кокосови стърготини. Това го преживях, ама като обърках и вторите сладки
- вече ми дойде вповече, щото отидоха 600гр брашно и 400гр масло в кофата
. Обаче в сряда нищо не става, толкова нещастен ден ми е
, всичко с краката на горе
.
Не , че не искаше, аз не давах, приспиваха се с баща си, кеф! Накрая само изцедих докато поминат бучките, които се бяха образували. Ох, да се отбиваме вече, че ми писна.
Знам, че е неприятно, ама и да й направиш забележка - не вярвам да се промени. Прибирайте ги по - бързо и дано не "бърка" и в мазето. 
Препоръчани теми