ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН

• 58 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Чак сега изгледах епизода и съм потресена. Изобщо не ми харесва как се развиват нещата. И аз, като вас, не проумявам, защо всички се сърдят на Бри, при условие, че Сюзън предостави косвено доказателство. Тъпо се получи и с блъскането на Чък, защото още една смърт ще им тежина раменете, пък ако оживее ще превърне живота им дори в по-голям ад. Беше ми смешна Бри в бара, когато казваше, че трима мъже са и умрели, а двама са я напуснали. И това с пропиването и не го разбирам. Много е труден обратния път от тук на татък за нея. Обожавам Рене, но мисля, че Бен и Бри трябва да са двойка. Много си отиват, а и той вече е направил страшно много за нея. Искам Том и Линет заедно. Не мисля, че вината е едностранна. Ако Том поемаше повече отговорности и се държеше по-мъжки, то Линет нямаше да вземе водещата роля в семейството. Сега, ако се съберат, ще се поправят и ще имат много по-силна и стабилна връзка. Все пак Том не се замисли дали да помогне на Линет, а не замина с оная вещица(не я понасям).

Charles_Brady, многооо добре ти се е получило.    bouquet

# 31
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Мерси много!  Hug

# 32
Наистина уникално се е получила картината на Charles_Brady ,затова смятам да си я взема от него...   bouquet

Имам въпрос - Бри като каза,че трима съпрузи са й умрели,кого имаше предвит? Само Рекс беше женен за нея и Орсън,който е жив ? Или тя не каза съпрузи,а мъже ? Хм?
И за кой доктор говорише на Мери Алис? Рекс доктор ли беше,че забравих? Или говорише за Орсън...

Рекс - умря
Джордж- умря
Карл - умря
Орсън - жив,но я изостави
Кийт - жив,но я изостави  Rolling Eyes

# 33
Имаше предвид трима мъже, а не съпрузи. И, да Рекс беше доктор.
Бри в началото не ми беше хич симпатична, но с течение на сезоните се превърна в любимата ми съпруга, докато Сюзън спадна в класацията, Габи все още е уникален образ, а напоследък и Линет започнах да харесвам. Също супер попадения бяха Иди, Катрин и най-много Рене!

# 34

# 35
И според мен Бри е най-готината съпруга, страхотна е. Линет също много я харесвам, особено напоследък, но Габи и Сюзън все по-малко ми харесват.

# 36
Имаше предвид трима мъже, а не съпрузи. И, да Рекс беше доктор.
Бри в началото не ми беше хич симпатична, но с течение на сезоните се превърна в любимата ми съпруга, докато Сюзън спадна в класацията, Габи все още е уникален образ, а напоследък и Линет започнах да харесвам. Също супер попадения бяха Иди, Катрин и най-много Рене!

И аз мисля също като теб, само че Линет и преди си я харесвах страшно много.

# 37
Аз пък си харесвам най-много Бри, Габи и Линет  Heart Eyes , но напоследък Сюзън започна вече да не ми е любимка; все някакви глупави неща прави.   Sad

# 38
Аз си нямам любимка,всяка си има собствен чар и излъчване.Тъкмо харесам някоя постъпка на Габи,в друга серия ме изнервя.Давам гласа си на Сюсън,в следващ момент ме дразни тя.Линет май засега не ме е подразнила чак толкова Laughing Както и Бри Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 20:08 от mery_79

# 39
Аз си нямам любимка,всяка си има собствен чар и излъчване.Тъкмо харесам някоя постъпка на Габи,в друга серия ме изнервя.Вавам глава си на Сюсън,в следващ момент ме дразни т ря.Линет май засега не ме е подразнила чак толкова Laughing Както и Бри Heart Eyes
Много точно казано...по същия начин и аз ги чуствам и затова никога не мога да отговоря на въпроса коя ми е любимата съпруга... ОБИЧАМ ГИ ВСИЧКИТЕ ... Heart Eyes

# 40
Камерън Матисън ще се присъедини към каста на Съпругите през Януари . . .

"Имам няколко сцени с Марша Крос,която е невероятна,и с която много се забавлявам докато работя"

Изглежда симпатичен . . .

# 41
Щом има няколко сцени с нея, значи Бри остава жива...  Wink

# 42
Е, че как без нея! Не става. Няма шанс да умре.

# 43
Е, че как без нея! Не става. Няма шанс да умре.

Така е, те си бяха потвърдили, че няма да е от съпругите героят, който ще се затрие. Който и да е, ще разберем в 10-ти епизод, засега няма никой убит (освен Чък, който е блъснат).

# 44
Всички си знаехме,че Бри няма да умре!

Иска ми се страшно много да си се съберат с Орсън,той да проходи и да се оженят повторно! Това мисля,че ще е перфектният финал за нея!  Rolling Eyes

Боже,толкова ми се гледат съпругитеее,не мога да чакам до новият епизод,който е на ДЕВЕТИ ЯНУАРИ  Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт