ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН

• 58 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Много приятен епизод  Heart Eyes .Яд ме е за Орсън обаче,надявах се да не е той...
Иначе новия епизод се очертава интересен  Heart Eyes

# 676
И така... в БЯЛО: Ама как може Бри, която е умна и съобразителна, да се довери на Орсън ??  ooooh! И то след гадориите, които и правеше , докато тя го издържаше. Забрави ли как я изнудваше с това да издаде Андрю в полицията затова че блъсна майката на Карлос... Не се ли усети, че такава тайна не бива да се доверява на Орсън, изникнал от нищото.... Много,много недообмислена постъпка от страна на Бри. Няма да се учудя ако Орсън я записвал самопризнанията и за да може и тях да прати на полицията. Изглежда отдавна е планирал отмъщението щом още откакто е почнал да кара е започнал да следи Бри и е станал свидетел и на измъкването на тялото. Голяма гад ! Надявам се той да бъде наказания накрая !  Линет много ми хареса. Права си е принципно да не и се занимава с още едно бебе... Досега 5 и стигат според мен, горката цял живот само работи и памперси сменя и за какво...  Хубаво не искаше да ги пуска вкъщи тези нехранимайковци, така поне може да се научат на ред и сами да се оправят, а не като при нас в България цял живот да живееш с родителите си... и само дърти ергени с претенции.. че майка му така готвела, така му подреждала чорапките... Сюзън беше права за себе си, но и Джули пък за решението за себе си беше права, макар че лично аз ако бях на мястото на Сюзън сигурно и аз така щях да реагирам, да искам да предпазя дъщеря си от такава грешка. Габи за пореден път се показа като супер егоистична.. как не и дожаля малко за Карън и Рой не знам... егати темерута.. да го използва докрай, защото не може да се оправи с дъщерите си, които наистина са ужасни, но кой ги е направил такива?  Whistling Много ще ми е мъчно за Майк, дано да не умира, че какво ще прави Сюзън, тя не може да живее без мъж, който да и е опора, не е чак толкова оправна  Blush Относно Рене и лихваря някой може ли да каже какво точно говориха двамата, че не чух много добре? Според промо-то за следващия епизод мисля ,че той като видя че е сама жена, а с пари.. ще се опита да я изнудва май? Иначе Бен ми хареса  болницата, много достойно се държа. Чакам с нетърпение новия епизод. Някои ако иска да сподели как тълкува отделните моменти от промо-то на новия епизод.

# 677
Скрит текст:
На мен пък ми се завъртя в главата, че главният герой, който ще умре е Рене... навсякъде пишат, че е Майк, но тя както се забърка с този.... ми се струва, че ще го отнесе.... newsm09

# 678
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Скрит текст:
На мен пък ми се завъртя в главата, че главният герой, който ще умре е Рене... навсякъде пишат, че е Майк, но тя както се забърка с този.... ми се струва, че ще го отнесе.... newsm09

Скрит текст:
Няма да е тя.На трейлъра за следващия епизод дадоха Майк(явно Рене се е оплакала,че я заплашват) да се бие с мафиота,и си мисля,че тогава ще го прострелят/убият.Това ще е и повода да върнат Катрин за погребението във финалните епизоди - нали беше лудо влюбена в Делфино.

# 679
  • Lost in a fairytale ...
Току-що изгледах епизода. Знаете ли какво си мисля? Нали в спойлерите се казва, че Орсън изпраща писмо до полицията с подробно описана история и мястото, където е заровен Алехандро? Може би, в процеса на разследването, ще отидат да търсят тялото в гората, но то няма да е там, понеже Майк го зарови в основите на строежа на Бен.  Rolling Eyes

# 680
... но то няма да е там, понеже Майк го зарови в основите на строежа на Бен.  Rolling Eyes

Скрит текст:
А Майк ще е мъртъв и съответно няма кой да каже къде е тялото. Съответно няма доказателства и съпругите отървават затвора - полу хепи енд.  Thinking Дали би била възможна подобна развръзка?

# 681
Сега докато е време и темата е нажижена да кажа,че Майк,Карлос и Том гостуваха в "Добро утро Америка" и въобще не ми се стори така,че Майк да се сбогува с феновете си.Той каза,че ще умре някой главен герой... а не за самият него.Съмняваме някой съпруг да умре.Някой друг ще е .Нищо че спойлърите са толкова достоверни..

# 682
... но то няма да е там, понеже Майк го зарови в основите на строежа на Бен.  Rolling Eyes

Скрит текст:
А Майк ще е мъртъв и съответно няма кой да каже къде е тялото. Съответно няма доказателства и съпругите отървават затвора - полу хепи енд.  Thinking Дали би била възможна подобна развръзка?

Според мен разкрихте финала на "Съпругите"!!!  smile3521

# 683

Скрит текст:

Според мен разкрихте финала на "Съпругите"!!!  smile3521

Бинго!  Grinning Grinning

# 684
О, ама аз не искам да става така както предричам!  Sad Ще е много тъпо!

Но, ако стане - да ни съберете пари за билети! С Мис Съншайн заминаваме за Щатите да ги учим как се правят сериали!  Mr. Green

# 685
Но, ако стане - да ни съберете пари за билети! С Мис Съншайн заминаваме за Щатите да ги учим как се правят сериали!  Mr. Green
  coolcool

# 686
Ох,тъпо е като знаеш спойлъритеее!За пореден път се убедих колко съм тъп,че чета спойлърите!Но евала поне,че се оказаха вярни! До последно вярвах,че Орсън е перфектният мъж за Бри,а сега си мисля... С кой ще продължи живота си тази жена?Та тя ще остане сама на финала!Сюзън е страшна!Обожавам я!Голяма скица е!  Mr. Green

''Знаеш ли, какво стана с  това кученце? -Не! -И никой не знае''
  Joy

И както казах по-горе...едва ли ще умре Майк..  Rolling Eyes Няма да е Рене тази,която умира,защото има публикувани снимки от погребението,на която е тя с черна рокля  Mr. Green

А за Габи...няма да коментирам...много тъпо я показаха в този епизод! Поне децата ги дадоха по-често!

И сега малко внимание !!! Вие забелязахте ли,че когато дадоха накрая кадъра с Орсън,когато пуска писмото в пощата на Бри как каза той "...и започнах да се свързвам със СТАРИ ПРИЯТЕЛИ" .. някой друг ще участва в това писмо! Орсън няма как да знае какво пише в това писмо,а и дори да знае,няма как да го помни дословно!

# 687
Алекс, след като непрекъснато правиш забележки да се пише в бяло, защо самият ти пишеш кой ще умре според спойлерите с видими букви?  Thinking

# 688
Защото видях,че така и така повечето не го спазват,дори и да правя забележки.Извинявам се за което.
Ще те помоля да коментираш каквото си пожелаеш,но да не се обръщаш повече към мен,освен ако не се заяждаш,защото не помня с тебе друга обща тема да сме имали.Окей?

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 00:15 от Timberland

# 689

Общи условия

Активация на акаунт