Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 465
  • 697
  •   1
Отговори
# 150
Мимс, браво на Йо! Дано и Вики се размине с манипулацията!  Hug

# 151
Мим тихичко ви прегръщам и стискам палци още по-добре да става  Hug  Praynig

И на всички други прегръдки също, разбира се  Hug Hug Hug

Светле честито на твоята принцеса ! Да е все така усмихната като на снимките  Hug Hug Hug
Ятзе честито ви фризура! Софи и тя да каже как се получиха нещата при тях  Wink Ние също сме с нова прическа, вече 3ти път бива офъкван мойто синче лично от моя милост  bowuu

Пчеличке Hug Hug  Joy  Joy

Иначе минавам да кажа, че нищо ново около нас. Хубаво време, навън сме, чудя се дали няма да ни излезе през носа на принципа всяко добро за зло и да изкараме една лоша зима април примерно... Cry Че то зима не сме видели досега...не че се оплаквам
и така...бързам да наваксам с някоя друга сериалка  Blush цун

# 152
Зелда вдигнахме фризъорския салон във въздуха. Подстригваха го с машинка, аз, покрита с наметало, го държах, майка ми и маникюристката се правеха на клоуни  Laughing, ама безуспешно. Той не спря да се върти и да реве. Цялата процедура траеше 5 мин. и имаше успех. За съжаление нямаше кой да ни снима, ама тея дни ще го водим на фотосесия и се надявам да успея да разгадая как става качването на снимки тук.  Wink

# 153
Юху! Къде сте??
 Hug Изтървала съм доста празници и почерпки , та сега на куп- Heart Eyes Пожелавам здраве на всички малки и големи
Днес трябва да се окрасява елхата! Евентуално...Или пък утре....Иначе само герлянди нямаме и краставичка ( не истинска , ами играчка - бащата я крие в елхата и който я намери получава пяодарък- тази година ще съм аз , естествено, че дреб едва ли ще вдене за какво иде реч   Grinning
Момичета, като гледам на какви цени са играчките , които сте накупили на малките палавници и ме втриса. Лаптопче , като това което Валерия показа, го взех ей така , защото беше намалено и беше 14 $ , на Фишър Прайс пък нещата да не говорим Къченцето тук е 29, 30 $ ( а по намаления и на 50 % съм го намирала )  -гледам в Пакостник 70 лв  Shocked  ooooh! Ужас някакъв. Разбирам такси и мита, ама чак пък толкова.....Да се чудиш как да купиш играчка на детето си.
Упси, дреб трябва да яде....
Като казах яде се сетих - яде по 4 пъти, понякога и пет.. Само едното му е манджичка, рядко и следобед яде овесена каша с плод. Останалото е АМ ( по 240 мл )  и някакви междини гризкания на плод или оризова гризка. Това след като педиатърката ми каза мин 640 мл АМ на ден. Решихме с ММ да я слушаме , пък ще видим...

Оооо, пардон! Сега погледнах ,че това кученце е едно друго - танцуващо. Това с думичките е $ 19 .....

# 154
  • София
Здравейте, мили дами! Досега не съм писала тук, но тези дни разбрах, че имам нужда от помощ от "колежки" с деца на подобна възраст... Laughing
Едва ли сте имали такъв проблем... и доктора се замисли днес като му звъннах за съвет... ooooh! Малката си ядеше чудесно - всичко й харесваше и ядеше по колкото й дам. До миналата седмица. Един ден й предложих най-любимото й (рибено пюре на Хип) и тя отказа да яде, почна да се дави да плюе,  да пръхти в лицето ми и какво ли не още...! От тогава не иска нищо солено. Пробвах и 2 детски кухни - така че й предлагах и от супата и от основното, плюс че пробвах пак и пюрета на Хип, но... без резултат!
Някой да има подобен опит? Или да има идея какво се прави в такъв случай...? Rolling Eyes

# 155
agileya, добре си ни дошла!  Hug
Не мога да ти дам кой знае какъв съвет, понеже моето прасенце яде всичко, но пробвай с друга марка пюрета например. Ако иска хлебче може да ѝ топиш в манджата залчета и да ѝ даваш или пък ѝ дай лъжицата да маже. Друго не знам какво да те посъветвам ...
Успех!  Hug

# 156
  • София
Много благодаря! Grinning
Ще пробвам и други пюрета, но досега например от Семпер директно й се повдигаше... Но ще пробвам. Peace
Как да "маже"...? Вашите деца сами могат ли да ядат?

# 157
Далеч съм от мисълта да му дам да яде сам, но все пак пробвай, дано да е временно. Една лъжица за нея и една за теб и дерзайте!  Mr. Green Може и да я пробваш пред телевизора или с музичка.  Peace

# 158
  • София
OK. Благодаря! Peace Всичко ще пробвам... Дори и забранената телевизия...! Sick Всъщност залчета хляб или сухар даваш?
Бобо на 11ти ли е роден? Сега забелязах, че бебетата ни са на еднаква възраст! Laughing

# 159
agileya Валентин беше крив и се цупеше на всичко за ядене, когато очаквахме всеки момент да му избият нови зъби. Да го видиш сега как лапа, само да види, че хапвам нещо и почва да се моли като кученце, при все, че току що е ял...Да не е свързано и при вас със зъбките? Може да е временно, не се отчайвай  Hug
Иначе и аз му давам от време на време да маже, ама целия да се омаже, като не мисля за последствията на пода и масата. Казват, че ако детето има интерес да държи само лъжицата е добре да му даваш да тренира самостоятелно хранене.

Аз се сетих нещо- давате ли т.е. пробвате ли да давате на децата вече да пият от нормална чаша? Свеки онзи ден ми демонстрира как Валето вече пие от чаша- и да го видите как лочи, направо се изумих..Ама аз не смея да пробвам сама, много ме е страх да не се задави..

# 160
Наборчета са ни дечицата, да.  Peace
Давам му вече само хляб, то иначе сухар как да му топнеш. А и по принцип вече сме на държавна кухня и мисля, че няма за какво да се втелясвам. Яде си даже и кремчетата с прясно мляко и нищо му няма.

Софи, не давам от чаша, изобщо не съм се сетила.

Но пък се сетих да питам има ли други мързели, които не искат да си държат шишето с мляко? Онзи ден му дърпам ръката да го хване, той я дърпа обратно! 

# 161
  • София
Ох, това с мазането... ми е доста трудно да го преглътна... Но ще пробвам! Peace
А за зъбите - едва ли е това, защото си яде с охота всичко останало! Само соленото за деня (то е 1 хранене) отказва... А и зъби тези дни не я тормозят. Знам, защото нормално, ако забравя да й сложа кехлибареното герданче за никнещи зъби, тя се изнервя и плаче, а този път (снощи забравих) си спа непробудно.
За пиене от чаша - гледах по ТВ, че може, но разбира се, с помощ. Аз не съм пробвала, защото съм мързел и гледам да ми е по-лесно. Времето все за нищо не стига и .... Sick
А за мързеливо бебе - да! Laughing Ту иска да си държи бутилката, ту не иска! В общи линии, предпочита някой да я обслужва! Wink

# 162
  • Варна, морето, сините вълни...
Добър вечер дами  Hug
На РД-то беше много хубаво, май ще купувам такива топки като вашите Снежи, голям кеф падна в детски кът  Heart Eyes

Ние сме при бабите, украсихме една елха (имаме още 2  Mr. Green)

Ходих до социалните да подам документи за парите от ТЕЛК-а. Ей голяма бумащина.  ooooh! По пощата пращах едни декларации, сега попълвах още 2, и пак трябва да ходя с оригинала на акта за раждане (за 2 ра еднократна). Но поне държавата се е погрижила за децата ни с проблеми. Ще видим де, за сега смао подаваме, ще видим какво ще вземем накрая. Но важното е да са ни живи и здрави дечицата.

На новата мама и Мони така имаше един период в който ми отказваше всичко солено и само каши и плодови пюрета ядеше, но премина от самосебе си. На Гербер са ни любимите пюрета, но от я му сложих в кашата малко пр. мляко дори  Mr. Greenмесец (от какато сме на кухня) не съм му давала. Днес мама (моята) му прави супичка с картофки и моркови и мн му хареса. Ще вземам и пюрета че не можем да му насмогнем с готвене.
Мони също яде по 4 пъти + кърма вечер и понякога сутрин. Ако се събуди чак към 8 не суче.

Мони яде кремчета с прясно мляко. Даже днес му взех домашно и направих бисквитена торта и утре ще папа за закуска.

# 163
  • Варна, морето, сините вълни...

Но пък се сетих да питам има ли други мързели, които не искат да си държат шишето с мляко? Онзи ден му дърпам ръката да го хване, той я дърпа обратно!  
Има има  Mr. Green

Лена че стига ли му само мляко  Shocked и кога мислите да въвеждате и други неща? Много ми е интересно, понеже ние вече почти всичко сме яли, вчера му давах малко шаран Blush Най обичме хляб де. Онзи ден излизахме вечерта и с ММ си поръчахме пици и той ни гледа и иска да яде и му поръчах филия хляб  Mr. Green

# 164
  • Русе/Germany
Софи, аз съм давала да пие от чаша и се справя много добре нооо Naughty когато му се пие. Ако не е жаден се дави или плюе.

agileya на първо четене ми идва на ум зъбки. Пробвай с не толкова топли храни. Но според мен си е зъби, разгледай венците.

Аз да се оплача че Боби е с ужасни сополи и едва диша а те си текааат ли тека и чак балончета прави ooooh! едното зъбче много е набрало скорост но да видим дали то ще е виновно за тези пусти сополи. Сега спи до мен на спалнята на една възглавница и се надявам да успее да поспи малко поне.
Отивам да си видя мъжлето на което вече му е много мъчно за нас (не че на нас не ни е де) но той не е с детето си и ми е много жал.

Лека и спяща Hug

Общи условия

Активация на акаунт