Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 460
  • 697
  •   1
Отговори
# 135
Тодорина- в джъмбо има такива кончета за 70-80 лв Hug
честито на всички с поводи за празнуване  bouquet

# 136
Честито бебче на Зеленото човече  bouquet
Лили, Лорис пък си събира още стъпалата като бебе, ако се сещате какво имам предвид. Стоят му свити, но това не му пречи да си ходи, хванат за масата или някъде другаде. Трябваше и аз да питам педката, но забравих. Не знам мисля си че е нормално, още не се усъвършенствали стъпването и може би затова така става newsm78
Аз съм още в чуденка за подарък за Коледа. Ако му взема една метла ще е най-щастливия. Не можете да си представите като види метлата какво става.. Laughing Няма такава радост, на мен не се радва толкова.
Изчезвам, че се събуди

# 137
Добър вечер, влизам само да почерпя  Simple Smile. Рая днес стана на три години, как лети това време!...

# 138
  • Русе/Germany
sssvetla, да ти е много здравичка и много послушна порасналата принцеса. Hug И на теб честит празник  bouquet
Аз яко слушам Enrique Iglesias и се размазвам Rolling Eyes
Лека и спяща нощ на всички.

# 139
Добро утро!

Светле, да ти е жива и здрава дъщеричката. Да расте весело и безгрижно дете. Hug
Пчеличке, не съм обръщала внимание честно казано...
Дейзи, да се оттървате от таз млечница.  Hug

# 140
Добро утрооооооооо
Аз набързо да ви се похваля с новата прическа на Явор.
Ето ни .....

Преди

И след

# 141
  • Сливен
    Здравейте на всички,мами и дечица.Ние сме добре.Плами си получи още в началото на месеца подаръка  Embarassed ,тати реши че няма за къде да чакаме,а и тя няма да разбере.Купихме и от надуваемите кончета за скачане.Много се забавлява на него,пищи от кеф.А баткото как скача на кончето.Става лудница из нас.
   Украсихте ли елхата?Ние снощи я украсихме.Плами нищо не разбра,дори и от лампичките.Изобщо не и привлякоха вниманието.А баткото ни-джуджанко много се радва детето  newsm44.
  Как са децата на Мим?Има ли новини?
  Весел и усмихнат ден на всички и честито ако има празнуващи днес  Hug

# 142
Здрасти от нас!

Ева, какви са тези кончета, я раздуй!  Thinking

Ятзи, Много е фешън Явката с новата прическа!  Hug И Бобо го чака същото, обаче я чакам още малко да порасне. Като стигне до веждите и ще го водя на фризьор!  Flutter То май и сега си е за подстригване, че само ходя и го зализвам настрани!  Blush

Светле, да ти е жива и здрава момата /на патеричка/!   bouquet

Редактирам, за да споделя нещо, на което се посмях:

Три часа през нощта. Мъж и жена спят. Изведнъж се звъни на вратата. Мъжът, псувайки, отива да отвори. На прага стои мъж, очевидно пийнал:
- Приятел, ела, моля ти се, долу да ме бутнеш.
- Абе, човек, ти полудя ли! Три часа през нощта е! Ходи помоли някой друг.
Връща се мъжът в леглото и жена му го пита:
- Кой беше?
... - Някакъв идиот, искаше да го бутна.
- И ти какво направи?
- Пратих го на майната му!
- Звяр! Говедо! Помниш ли на нас как ни изгасна колата в големия дъжд и едно момче цял час ни бута? Толкова ли не можеш да помогнеш на човека!
Мъжът пак се разпсувал, станал от леглото и се облякъл. Слиза на двора, а там пълна тъма. Вика:
- Ей, приятел! Къде си?!
От тъмнината:
- Тук съм! Ела тук!
- Къде тук?
- Тука бе, на люлките!

Joy Joy Joy

# 143
Лили, то ние заради зализването го подстригахме, че таткото се дразни, като го види зализан - бил като конте, а трябва да е като МЪЖ!!! Joy

# 144
Аз пък много си го харесвам зализан!  Rolling Eyes Изпъкват му очите!  Joy

# 145
Здравейте.
Аз да ви питам нормално ли е на почти 10м. Бебока да яде 4 пъти?
Марти последно време почна да яде само 4 пъти на ден и се чудя дали е нормално. newsm78
За коледните подаръци-баща му е решил  да ну вземе кучето на ФП.
Баба му искаше конче като тези в джъмбото.
А аз още незнам какво да му взема.
Тези дни му купих едно коледно гащеризонче със шапка и нямам търпение да го видя с него облечен.
QueenBee  залях се от смях. rotfImbo
atze  Явор е голям бонбон. Heart Eyes
sssvetla  на патерици  Ч,Р.Д. на малката кукличка да ти е жива и здрава.
Честито бебче и живо и здраво да е на Зеленото човече.

# 146
  • Сливен
    Гумени са. От материала на топките с дръжките за скачане,само че са с формата на конче,магаре и еленчета има.

# 147
  • У дома... някъде
Привет! Wink
Честити месечинки на днешните бебоци!
Вчера се бях отдала на шопинг и купих някои играчки за дребните.За каката взех http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6877&gclid=CPiuo … KwCFYODDgodjkwyUA , http://slonbalonbg.com/igra-kilimche-gorska-prikazka.html  ,парфюм и комплект за голф.Но мисля лаптопа да го оставя за рожденния и ден януари. newsm78А за дребния взех кола с аларма и дистанционно към нея,която пее различни мелодии,буксува със звук,пищи алармата,абе много готина.Също му взех и къщичка,която е хем конструктор,хем с фигурки за пъхане(за логическо мислене) и още нещо ще му взема скоро,може би някоя пееща играчка. Hug
Това конче за скачане и аз го гледах в тукашните магазини и на мене ми допадна.А и не е скъпо,може пък на това да се спра.
А за прощъпулника са казали вече,и аз така го правя само че питката не я търкалях ами я държах в ръце. Joy

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 17:58 от valeria81

# 148
Привет и от нас,

Минавам набързо да се отчета, докато Ники спинка.

Събота и неделя направихме коледния шопинг- ей голяма лудница по магазините. На Ники му взехме Лъвчето- проходилка и кола на ФП. Поръчахме и стол за кола , пак на ФП , дано да дойде преди Коледа. Иначе аз си купих няколко дрешки, нали трябва да си обновя гардероба за работа, на мъжа ми още нищо не съм взела, но той иска нещо точно определено и не го мисля.

Ники също яде 4 пъти+ цокане за приспиване 2-3 за денонощие.

Честито и на всички с поводи!

# 149
  • Полски Тръмбеш
ПРИВЕТ
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!!! НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ЖЕЛАЯ  Hug Hug Hug

Влизам "тихичко" да се похваля, че ЙО е вече по-добре  Heart Eyes  Днес бяхме на контролен и казаха, че са е поизчистил б. дроб  newsm68  имаме и утре инжекция и до четвъртък ZINAT  Praynig Praynig Praynig дано  не се налагат повече лекарства  Praynig Praynig Praynig

Вики- позаздравя  му венеца, но чак на 19-ти сме на снимка  Tired  Praynig дано са здрави  Praynig Praynig Praynig

Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 14:30 от mim_007

Общи условия

Активация на акаунт