Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 456
  • 697
  •   1
Отговори
# 120
Знаех си, че ще забравя някой Simple Smile....Ади честито  Hug.

# 121

ГолЕма мъка да сложа картинка, затова направо от сорса
http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=childrens+night+light+twil … elation+projector

Вчера купихме такава костенурка на Светулко и определено го впечетли.
Лори, много готини играчки сте взели.
Тони, ще има да събираш топки.
Аз не съм се отказала от люлеещо се конче, но да видим дали ще намерим.

Прощъпулника ни е мноооого далече, не съм мислила още по въпроса.

Лек ден от нас.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 12:23 от Тодорина

# 122
Хало,хало, как сте днес? Simple Smile
За прощапулника и на мен и е интересно,аз нямам представа какво и как се прави,никога до сега не съ присъствала Embarassed
Тодоринке,видяла ли си в Икеа,тези люлеещи се кончета? Едни червенички,струват по 3,50 , но за Крис определено не стават още. Ама и той нали още не може много неща,може пък на Светли да му е екстра! Wink

# 123
Тони, ние "живеем" в Икеа, но такова конче тук няма.  newsm78
Пък и 3.50?
В Германия ги виждах за 100 евро, но в скъп магазин. Нещо подобно -
http://www.detskidrehi.com/detski-igrachki-koncheta-luleeshti-pi … 05uvoegbc2vhaoln0

Иначе и Светли не може да седи на него съвсем сам, но скоро ще се научи да пази равновесие. Пробвали сме го на такива и много се кефи.

# 124
Ето конче- люлка, а после като поотрасне детето става с колелца да си го бута.
http://vegatoys.com/view/4344.html

# 125
Бенджи, Тони, мерси за отговорите.
Аз май съм мерудията днес, но сега ще ядем и отиваме навън, че има слънце.

Лек ден, захароски.  Hug

# 126
Здрасти и от нас!

Честит рожден ден на Хриспито /ако все още ни чете/!
Много здраве и щастие в живота ѝ желая!   bouquet

Бобър излезе с баба си на смрадливото време, аз ли съм луда или има мъгла навън?
Не ми се щеше много да излиза, ама кво да прайш ...

Исках да ви питам, тези чиито дечица не ходят, дали си кривят крачетата от време на време? Бобо като сме на спалнята и само се катери по мен да се изправя или иска да го хвана за ръчичките и да става, обаче го хващам на няколко пъти, че много странно му се кривят крачетата долу в стъпалата. И на твърда повърхност му се случва и затова се притесних.
Утре ще ходим да му вземаме домашни пантофи, че нали уж трябвало бос да прохожда, ама аз предпочитам нещо да му държи стъпалото ...  Thinking

# 127
Не сме имали афта, а си отглеждаме млечница в устата   Cry
Ще се побъркам вече с тези гъбички  smile3511
не мога да се свържа с педката... някой знае ли какво се прави  newsm78 да не стане по-сериозно до утре  ooooh!

# 128
Дейзи с дактарин мажи и ние сме имали Peace

# 129
  • Русе/Germany
Добър ви ден!
Благодаря на всички за отговорите. Ще видим какви ще ги сътворим Mr. Green
Честит рожден ден на Хриспито. Бедете живи и здрави всички.
Гледам Алфредо по Нова и се чудя жена му как не е откачила вече Whistling представете си ги 4-те в атака Crazy
Тодорче, тук (Русе) съм виждала такива кончета за по 50лв. Предполагам че и там все някъде трябва да има. И аз го гледах но реших сега гуменото да взема а като порасне малко тогава може и това косматото Mr. Green
Ох Тони, много яка къщичката с топките Party
Лори, браво за подаръците. Да си ги ползвате с голям интерес.

Шефа стана, после пак ще пиша
Дейзи, дано бързо да я преборите тази млечница. На тези месеци какво търси в устата на Йоанчо newsm78
Ей хората с ламинат и паркет в къщите си, как ходят децата ви? Боби много се пързаля а майка му защо да му вземе от тези чорапки с гумичките отдолу и май само се плаши като се пусне да стигне до някъде. Дали ще свикне newsm78 На село имаме голяма кошара за игра, тези квадратните и само я обикаля  Mr. Green но на ламината е много предпазлив. Ние на Русе сме с килим и там му е много добре и не го е страх, но на село са с ламинат Sad

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 13:51 от Snejinka86

# 130
Неее, в Икеата е съвсем просто,пластмасово,нещо като конче  Laughing .Ей това,но сега е на 8 евро,или е било на промоция аз като го гледах,или сега са го увеличили:

Пчеличке, Крис понякога като иска да го държа за да крачи гордо hahaha и му oмекват крачетата като се поизмори да ходи,но той директно ги сгъва като кашкавалени Joy
Все още не се изправя сам човека,но мрънка да го вдигна и да го държа да ходи и докато не се е изморил си държи крачетата изправени и прави едни големи,смели, смешни крачки с късите си краченца hahaha

Дейзи,току що видях,че има новини и от теб.Не се притеснявай за млечицата, много бебета са я имали. Аз обаче нямам представа как се процедира с нея.... лекаря не ви ли каза какво да я правите? Всъщност не знам кой ви е дал диагнозата де.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 14:05 от Totoni

# 131
И аз знам Дактарин за млечницата. Татко ни му бяха пробутали в аптеката всичко, което беше записано на рецептата, включително и препоръчителните медикаменти. Имам неотваряна опаковка такованка на "скромната" цена от 13 лв.!  #Cussing out

Тони, не знам дали обяснавям правилно, че на мен не ми се удава много. Като тръгва да става и първо на колене се изправя и след това мърда краката, ама как точно ще застане това стъпало няма значение -  навътре, навън ... При самото стъпване го криви стъпалцето навътре примерно. Той от едно време като иска да стане и залага на ръцете, с тях се набира.

# 132

Тони, не знам дали обяснавям правилно, че на мен не ми се удава много. Като тръгва да става и първо на колене се изправя и след това мърда краката, ама как точно ще застане това стъпало няма значение -  навътре, навън ... При самото стъпване го криви стъпалцето навътре примерно. Той от едно време като иска да стане и залага на ръцете, с тях се набира.

Разбрах те,само че аз в случая не мога да ти дам обективно мнение,защото аз му помагам да се изправи и така стъпва стабилно,но не знам ако сам се изправя дали ще е по същия начин,тогава е по-различно, той си поема цялата тежест и не знам... newsm78 Нека другите мами да кажат.

Снежи,Крис може и да не ходи,но винаги е с противоламинатни чорапи   Laughing, че вкъщи навсякъде сме с ламинат и ако случайно реши да се изправи да не му чупя хатъра hahaha

# 133
Той и Бобо не може сам и аз му помагам.  Rolling Eyes

# 134
Ей, захаросани, привет!!!
Колко хубави новини - бебче на Зеленото човече, месечинки, рождени дни, именни дни ...., ееее, личи си, че сме навлезли в месеца с най-много поводи за празнуване, подаръци, забавления .....
Ние с милото си направихме предколеден подарък - романтичен уикенд, който за моя радост СЕ състоя и успях да се отпусна, да не мисля ....
Сега съм си вкъщи и познайте .... Явор не ми спа следобяда, ама въобще ..., беше се прикротил, но каката така се разтропа, че той изрева и до тук ... Сега каката спи, щото я наказах да си легне, а той е на пружинка Joy Е, може да съм му липсвала??!! newsm78
Играчки: Още не съм мислила, но си спомням, че преди години на каката и взехме от тези плюшените играчки, дето ходят, пеят и тя си умираше да го гони - едно слонче, което си беше кръстено - "Га - га". А кубчето от Лидл много малко, аз си го представях малко по-големичко newsm12 и се отказах да го взимам. Иначе идейките, които сте дали за подаръци са страхотни.
Дейзи, бързо да се оправите с тази млечница, че съм чула, колко е неприятно за детенце...
Пчеличке, не се притеснявай, той и Явор като се изправяше, стъпваше на всевъзможни ъгли на крачето си, докато стъпи на цяло ходило.

Общи условия

Активация на акаунт