Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 455
  • 697
  •   1
Отговори
# 105
Да е жива и здрава мома Снежана на Зеленото човече   bouquet Толкова миличко ми става като се сетя за мъничък бебок, сгушен в пазвата на мама... не съм вярвала, че толкова скоро ще ми се прииска да си имам пак бебенце, но сега е толкова по-осъзнато ...
Това ме подсеща за Лори и искам да ѝ кажа, че си чакам почерпката и за нейния сладур  Crossing Arms Heart Eyes

Момичета, струва ми се, че бузанчо е завъдил афта в устата  Confused кво да я правя  newsm78 някой знае ли бабин лек или пък някакво мазило  newsm78 струва ми, че нещо не му е комфортно като суче, макар че напоследък с това кърмене е голяма борба  Crazy такива ритници раздава, върти се под невъзможни ъгли и като си качи краката на главата ми, суче увиснал като маймунче  Crazy

# 106
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито момиченце на Зеленото човече   bouquet

Дейзи аз знам, че хлябна сода се слага на афтата да постои малко така, но за бебе не знам дали е подходящо иначе и паста за зъби съм си слагала  Whistling

Мони заспа и отивам и аз да лягам пък  Crossing Arms Довечера ще излизаме, за последно с моята приятелка  Sad но малката е при баба си и много ме е яд, че кой знае кога ще се видим пак.

# 107
Дайзи,на мен са ми дали едно правено като сладко изглежда,от шандудия/това може и метсно име да е, става дума за червена черница  Peace/, много тъмно червено е,даже лилаво чак, дадоха ми го да мажа ако завъди памук в устата/какъвто слава богу нямахме/, и ми казаха, че е против всякакви ранички в устата и си го държа в хладилника и кара години, и нас мажа ако излезе нещо , виж ако някоя баба около тебе прави таквоз нещо  Peace

# 108
Снежи, успях благодарение на теб Peace. това дето го е казала Миленка е петмез от черници,9прави се  из югозападна България, може и другаде де) за афти е и при настинало гърло. Много помага. прави се само от плод, без грам захар.  Дейзи, разпитай някоя баба, може и да има Peace

# 109
Благодаря ви момичета, златни сте  Hug Hug Hug

Миме кога ще се местите в София  newsm78 наближава ли? извинявай ако си го коментирала вече, но съм забравила точно за кога го планувате Embarassed

# 110
  • София
Дейзи, другия по-възможен вариант е Дактарин от аптеката. Аз съм давала на Явор, че беше завъдил млечница. То по принцип е за афти, сладко е и е под формата на гел.

# 111
Дейзи утре тръгваме от Варна, но ние с Мончи ще останем една седмица при бабите да му се порадват.

# 112
  • Русе/Germany
Ще помоля за малко помощ, ако има някой благосклонен да сподели Mr. Green
Да ми опишете целия ритуал на прощъпулника, кой какво прави, какво се реди, каква пита се прави и всичко друго. Мерси предварително.
Чакаме само тати да си дойде и ще го правим а не знам какво се прави Mr. Green

# 113
Тони, Снежи, Дани, Бобчо  Hug
Ние днес ходихме за подаръци за коледа на Бобо.
Купихме му ето това-уолкър, кракомобил в едно

и един голям колкото Бобо слон от кумовете ни.

Почерпете се за нашата 10та месечинка!

# 114
Снежи, аз зная, че питата трябва да се омеси от някого, който си  има и майка и татко. Иначе   се нареждат неща, които вие си решите-химикал, книга, разни уреди някакви, абе...каквото решите Peaceпостиля се  бял чаршаф като пътека към масата с наредените неща, търкулваш питата и бебо  да тръгне след нея и после да си избере нещо от масата. Друго не съм запомнила от на каката. ХУбава, спокойна вечер на всички ви Hug Ууу, верно бе, аз днеска не честитих, на месечинковци, да са ни живи, здрави и да растат  полсушнички Hug Hug HugПробили  са ни 7-мо и 8-мо поред зъбче...аз се чудя защо е това неспане и мрънкане нонстоп. Преди излизам от банята с кърпа на глава, омотана като чалма..и моето дете като закипри муцунка на рев,,,не може да ме познае или приеме не зная Mr. Green и седи мирен и гък не казва. Докато не я махнах ме гледаше все  едно съм непозната Mr. Green, викам си-намерих му цаката да мълчи, ама той накрая и сълзичка пусна и я махнах...

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 21:15 от Gallini

# 115
Добър вечер, дами  Hug Hug Hug

Честита мадама на зеленото човече! Жива, здрава и много щастлива да расте   bouquet  bouquet  bouquet

Честити месечинки на порасналите сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за подаръците: Под елхата вкъщи ще намери кубчето от Лидъл  Mr. Green. Баба му под ръководство на леля му е купила нещо от серията на "little people" на  Fisher price и голяма кола / не съм е виждала и нямам представа/. Това е което знам, а и една риза- боди от GAP, много готина, а на другите които ме питат още не съм измислила и черпя идеи от вас   Mr. Green
за надуваемите играчки Супер занимавка, но Симеон ги перфорира всичките и сега са едни спаружени  Joy hahaha Joy

за прощъпулника:[/u] Правила съм преди 11 години  Wink. Като се замисля  newsm78 - питката трябва да е сладка, нареждат се разни предмети, които преди това наричате за професии, напр. химикал-писател ; вестник-журналист;  слушалки-доктор; топка-спортист; мишка/комп./-програмист, черпак - готвач и т.н. постила се един бял чаршаф по който се търкаля питката и след това по него минава главния герой на събитието  Simple Smile и си избира нещо. Останалата питка се раздава  от майката на гостите бягайки/ може и на едно място/ и който си вземе парче питка също трябва да бяга. Поне така беше по нашия край  Wink Wink Wink. Навремето си спомням, че е раздавах питката навън на децата, а те бягаха и се смееха- беше голям майтап  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

[/color]

# 116
Ще чета и аз за прощапулника...хайде да направим анкета кой какви предмети ще слага.
Освен изброените аз искам и слушалки за ди джей, четка за рисуване (което може би за момиче ми е по подходящо, аз обичам да рисувам).

Утре потегляме, голямото преместване (вече не знам коя част е, май 3та  newsm78) започва. КОгато мога ще пиша, ако не е скоро ще се чуем със Снежи  Hug

# 117
 kyllmg Добър вечер! Grinning
Имаме си много хубава новина днес!
Честита дъщеричка Зелено човече!Да ви е жива и здрава и да расте много щастливо,ученолюбиво и красиво дете!

Честита месечинка на прекрасните Бобо, Мъро, Монката, Кари, Йо и като се включвам посред нощите да честитя и на Бобърчето и Явор! Да ни растат здрави и щастливи дечицата! Hug
Лори- честита ви нова придобивка!Да си я използва месечинкото със здраве да му е много интересна,полезна и любива вещ! Hug Heart Eyes

Дейзи, бързичко да му минава на Йоанчо-сладуранчо.Аз бих те посъветвала все пак и лекар да го види.

Честити нови зъбчета на Роки!Здравички и белички да са!
И на Крис му е пробил 8-ми зъб Confused Ако знаете как хапе,стиска,не пуска и се смее,той си мисли че си играем и на мен ми е забавно ooooh!

Момичета,прекрасни бебоци си имаме в темичката! Големи сладури,не мога да им се нарадвам! Heart Eyes
Днес ММ купил още един подарък за Крисун.Нещо подобно,с 200 цветни топки:

Аз го бях видяла това нещо,но струваше 40 евро и реших да го отложа за по-нататък, миналия ден го видяхме намалено за 50%,но нямаше как да го вземем и днес ходил той да пазарува и го купил.Та наш Крисун пак намаза.Баба му пък каза,че това бил подръка от нея (изпратила ни парички) Simple Smile
Лека и мека от мен! Hug

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 02:13 от Totoni

# 118
Веднъж и аз да сложа кафенце и закуска  Party
Да ви е сладко  Hug

Честити придобивки на Боби и Крисун  Party Със здраве да си ги ползват  Hug
Честити зъбчета на Роки  tooth а пък ние сме още с двечки  Confused
Снежи за прощапулника аз знам, че след като се търкулне питката по бялото платно, преди детето трябв да мине някой притичвайки  Peace хубаво е да се избере човек, който не се спъва и крачи уверено, за да крачи и детето уверено в живота  Peace
Мими леко да ви е преместването  Hug

# 119
Дейзи благодаря за кафенцето  Hug
Честита дъщеричка на зеленото човече да и е жива и здрава и много много да радва мама и тати.  bouquet
На Боби честита месечинка , кракомобила е страхотен.
На Мими стискам палци всичко да е наред с преместването. Hug
За играчките и на нас са ни интересни повечето забранени неща като дистанционното на телевизора телефона на мама яде си ги много сладко всички гумени играчки,кубчета,книги всякакви четеме ги с голям интерес Grinning въобще всичко което и дам се слага в устата.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт