Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 452
  • 697
  •   1
Отговори
# 90
Палчета за Дечицата на Мим Praynig Praynig Praynig

Честит Имен ден на Анитка на Доместика Heart Eyes  bouquet
Честит Рожден Ден на Еспинозка Hug  bouquet
Утре повече,че днес нямах нет и не можах хубаво да ви изчета!

# 91
Ехооооооо  Hug Hug Hug

Нещо съм се  сдухала два дена, но това е друга тема................

Честит рожден ден на Еспиноза! Пожелавам ти много щастие, успехи, любов и весел живот!   bouquet  bouquet  bouquet

Стиснати палци за Мим и от мен. Дано всичко с двете дечица мине бързо и безпроблемно  Hug Hug Hug

Честит имен ден и на всички които носят имената Ана, Анна, Анка, Ани, Янко, Янка!

Утре ще пиша повече и по темите, че много ми се спи  smile3524

# 92
Да се разпиша и аз.
Честит Рожден Ден на Еспиноза.  bouquet
Честити месечинки.
Марти е много сополив и киселяк  а и известно време бях без мъжа ми и нямах време за компютъра,но сега ще наваксам.
Хайде да просна няколко снимчици и аз.

# 93
Джобно Миме, разбрах  Hug Браво на момчето, браво и на вас за упоритостта  Hug
Интересът на Пепи към играчките е краткотраен. И той най-обича кабеляци, саксии, да вади картата от булсат-а  Twisted Evil Иначе доста се занимава с ей тези Имаме и от баткото рингчета, но още не ги е открил. Мариян обаче много се занимаваше с тях. За Коледа ми се ще нещо такова
или пък такова
ама ще видим, какво точно ще го огрее  Mr. Green

# 94
Честит рожден ден на Еспиноза и от мен   bouquet, по бг часовника вече на патерици, но при нас още няма полунощ  Wink.
Ади, честито, много се радвам за вас  Party
Честита именичка на Доместика и на всички, които празнуват днес имен ден!
Честити месечинки!
Защо имам чувството, че пропускам да поздравя някого  newsm78...
Играчки - няма любима сякаш. Всичко ново е интересно, все едно дали е скъпа шарена играчка или проста найлонова торбичка  Crazy, и еднакво бързо му омръзва. Сега се сетих, че много обича да си играе със строителя на сестра си - с големи разноцветни пластмасови елементи, стават и за гризане  Wink. Рая строи кули, той ги събаря, но тя не му се сърди и доста се заиграват така двамата.
Лека  Simple Smile.

# 95
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Нямам време и умирам за сън и затова се включвам накратко да засвидетелствам съпричастността си към февруарската групичка, която продължава да ми е много мила и да честитя рождения ден на Еспиноза, именните дни и месечинките!  Hug

С вас съм и специални благодарности на майчетата, които уддържаха добрия тон в темата!  Hug

Мим, сигурна съм, че скоро ще оставите гадните болести зад гърба си!  Hug

Доскоро от мен!

# 96
  • област Варна

Ади, честито. Доказа, че сме едни задружни и сплотени майчета и бебчета.
Честито и на имениците от вчера, че май ги пропуснах (нали ми се увеличи житейския опит  Simple Smile )
Играчки за коледа
1. Уолкъра на Чиполино. Не става за деца, които все още не могат да стоят стабилно прави, т.е. без никой да ги държи за ръка. Много е лек. За сега си играем само с музикалния панел.
2. бях показала в миналата тема една топка с опашка, която се търкаля. Много й се радва... по другите празници ще залагам май на интерактивните животинки.
3. Кубчето - или от Лидл или тук във Варна има един магазин Рая, има го на сайта им (малко е по различно и е с две спирали отгоре, а не с три) за 30 лв. (от родителите на ММ)
4. от вуйчо и вуйна пъзел за под 2 бр. от Карфур с букви за по 13 лв.
5. От баба и дядо купихме столчето за кола.

Иначе най-много си пада по ГСМ-и, дистанционни, мишката на лаптопа на ММ (щото свети). По този повод си има един ГСМ, едно дистанционно и една клавиатура бракувани да си ги лигави. Обича и от тези торбички за фризер да си гризка.
И аз й купих книжка с твърди страници, но я "чете" само с биба в устата... мисля се сещате защо  Laughing

# 97
Ехо,

бързам да сложа сутрешен ЛЕК алкохол за на моето момче месечинката  Grinning Ето ни на 10ти на 10  Wink

За друго няма време  Cry Честито на патерици на имениците и на Еспиноза!   bouquet   bouquet   bouquet

И много палци за на Мим дечицата  Praynig Praynig Praynig
Цунки

# 98
Да е жив и здрав месечинкото Мони    bouquet Да е усмихнато и послушно детенце, а на майчето му пожелавам по-малко безсънни нощи  Hug
Честито и на вчерашната ни сладка месечинка Ради      bouquet
Доместика, честит имен ден на Анитка (съжалявам, че на патеричка)   bouquet Да ти е здравичка, усмихната и послушна  Hug
Ади  Party Party Party страхотна новина  Party браво на Венци, той заслужено си печели подаръчето, а календарчето ще е страхотен спомен  Heart Eyes
Дива много сладко твоето еленче  Party пу-пу, да ти е жив и здрав   bouquet
Евридика ще ти идвам на гости по Коледа  Mr. Green задължително да се отчетеш със снимки след приготвянето на тези красиви коледни сладки  Naughty
Амидалка какво ти е голямо мъжлето  Crazy пу-пу, сладурчо си е Ванката  Hug
Пчеличке дадох изварките, но накрая се карахме с мъжо кой да ги изяде  Mr. Green

Честито и на другите ни месечинковци Бобо, Карина и Мъро   bouquet

# 99
# 100
Здравейте буболини  Hug

Приспала съм зверчето, сега пийвам кафенце иминавам да ви нагледам, че човек изпусне ли ви от поглед и криввате от пътя  Mr. Green

Честита месечинка на Монето, Бобо и Мъро , айде вече да заваляват рождените дни  Hug

Ади, честито и тук, ще чакаме да с вземем календара с Венци  Hug

Любими играчки - трудно е да се каже, заринат е с всевъзможни неща, а по-голям интерес както при всички предизвикват дистанционни, телефони, дървени лъжици, тави, купи, и т.н....май скоро ще поприбера голяма аст от играчките, за да ги предлагам поетапно, дано по-са му интересни така...Онзи ден бяхме на Джъмбо и от там му накупувах сума си дребни неща - кубче с отвори, за да мушка топче,триъгълниче, звездичка и т.н./ама не го отрази.../,надуваеми играчки му накупих, щото в кабинете на педито има една жаба рекламна на Проспан, дето много му харесва  Mr. Green И да ви кажа тези надуваемите играчки се оказаха супер евтини, а много занимателни - може да си ги бори, влачи,лекички са - абе доволна съм много. Харесах от кумата да ни вземе музикална книжка, дето като натиснеш животинка и пее и издава звуци.Друго незнам какво, мислех от баща ми един голям самосвал, ама се чудя... newsm78

# 101
Да взема да сменя малко ника, че бабите са ни супер-дупер ай ти.
Ади, мерси за корекцията!  bouquet

Играчки - от капачка до барабани.
За празниците незнам. Баба ще му донесе триколка, детски лаптоп, едно за учене на ФП (егати обяснението), книжки, играчки.

Зелда, честито на месечинко, пък и на останалите бебенца.

Да споделя - свеки купила бебешка паеля на ХИп - е нЕма такава гадост (дано не се обидят любителите на испанската кухня).
Пробвах и мюсли с круша за закуска - не ги хареса.
Понеже нямаме екстра "кухня" тук се чудя какво да му бъде менюто.

# 102
  • Русе/Germany
Приветско!
Искам да честитя (на патерици Sad)вчерашните именници и рожденичка. Бъдете живи и здрави и много щастливи.  bouquet

Играчки, ми играе си най-много е опаковката на една количка която му бях купила. Де що види кабел , телефон, дистанционно и все такива не бебешки неща ooooh!
Подаръците вече съм ги казвала и няма да се повтарям пак.
Ми не знам дали има друго за казване.
Гали, Роската сладко сладко си хапва азбуката, с кориците ще я изяде Mr. GreenАма то си пише даже "Вкусна Азбука" сладур Hug и браво за успеха със снимката Wink

Ади, браво за конкурса Party Венци ще краси каледарите Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 13:17 от Snejinka86

# 103
Ей момичета, не можах да се стърпя, да не Ви съобщя че Косултантката ни по кърмене Зеленото човече е станала мама  за втори път на голяма мома  Снежана  Heart Eyes
Да им е жива и здрава  bouquet
Лично я познавам и съм много развълнувана Party

# 104
  • София
Здрасти! Simple Smile

Да е жива и здрава малката Снежана  Hug

И Явор много обича да си играе с дистанционното, телефона ми (дори успя да ми го прецака и сега дисплея му не работи и много ме е яд) много обича и с топки, чорапи (неговите си). Любимо му е да набара чехли и да ги дъвче. Сега го гледам напоследък му е интересно да хване повече неща, дори се опитва да вземе две топки и е голяма борба. Уважава и капачките и пластмасовите шишета, а на котката как се радва не е истина просто, ама нея я е страх оъ него и бяга. Понякога обаче я притиска в ъгъла и няма мърдане. Неговите играчки въобще не са му интересни и трябва да му купя нови.
Толкоз от мен за сега.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт