Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 450
  • 697
  •   1
Отговори
# 75
  • У дома... някъде
Доместика,да ви е жива и здрава именничката!Прекрасна торта си сложила и с удоволствие ще си гризна от нея Joy

# 76
Не знам какви са ги творили,  но никой не казва...станало е при интубация. А упойка се слага с маска..дококото аз зная, с етер ли упойват newsm78.. Нямам сили и нерви да се разправям, щом е добре иначе.   Момичета ЦУШ за всички ви Hug Hug Hug. Еспиноза, пожелавам ти всичко, което пожелаеш да бъде твое, най-големия подарък е този, който не те оставя да спиш Heart Eyes Днес купих първата книжка на Роси, с твърди корици, много хубава, подобна на букварче, пищи от кеф, ама иска да я дъвчи Crazy

# 77
  • София
Такаа, имаме си вече столче за хранене и проходилка  Party. Малката хареса столчето, от проходилката реве та се къса, но нещо не е на кеф днес, надявам се утре да й дойде друг акъл.

Gallini, преди раждането ми лекарят ми обясняваше, че ако се стигне до пълна упойка при секцио, ще ме интубират, не знам дали и при други операции процедират по същия начин. Ама интубацията хич не е оправдание за това, което са направили, планова е била операцията, не са бързали по спешност... Ама са некадърни някои лекари. Добре, че всичко останало е наред. Стискам палци за скорошно оздравяване на майчето ти.

Оххх, Елица пак мрънка, явно нов зъб е на път...

# 78
Честит Рожден Ден , Еспинозка!! Да си най-щастливата мама на света и да работите и за момченца както каза Пчеличка!
Честита ни именичка!
Искам сандвичите на Пчелата дразнител  Twisted Evil
Днес си получих подаръците от бг и ми е кеф  Laughing Не знам какво става с почите , но нашият колет приситгна за 13 дни, а този от мама - за 2 седмици  Shocked Коледно чудо!
Пристигнаха и част от подаръците за дреб и родата на мъжо и се чудя дали да ги разопаковам да ги покажа на дреб..Май ще се стърпя.
Еван много си играе с играчките , които има. Всички бебешки и не само играчки се подхвърлят по цял ден. С часове не ме забелязва ...  Rolling Eyes
Галини, наистина е прекалено и ако не ти беше толкова стресов период щях да те съветвам да се разправяш. 

# 79
ехо, тук сме  Party
да почерпим за 10-тата месечинка

Честит Рожден ден на Еспиноза, много здраве и дълголетие, както и много успехи

Честито и на всички именници
Наздраве
 Drunk

# 80
Еспиноза, Честит Рожден Ден!

# 81
Ауууу, Бобчо, с това последното много ме изкуши ...  Blush Да ти е жива и здрава момата!

Честита именничка на Доместика!

Днес се записахме на кухня и за късмет като отидохме да си заверим талоните в пункта и жената каза да изчакам до 12.30, ако остане някоя порция да ми я даде. И така, намаза Бобър още от днес кухня!  Mr. Green Супата я хапна, а пък второто за утре ще остане.

По въпроса за играчките, хич и не знам с какви играчки обича да си играе. Имаме няколко пластмасови шишета, дистанционното, две кутии от играчки, една паница и така. От играчките най - харесва книжката на Фишър прайс. С часове я разлиства. И аз му купих книжка с твърди корици и му я дадох да си я разглежда и по едно време надниквам, а той с такъв апетит я заръфал, да не ви разправям. Сега не му я давам, че всеки път иска да я яде!   Naughty

Днес огледах кубчето прословуто, но нещо размера не ми допадна, мислех че е по - голямо ...  Thinking

Дейзи, Йоанко хареса ли изварките или не се престраши да му дадеш?

# 82
Еспиноза, честит рожден ден. Всичко най-хубаво!   bouquet
Бобчо, жива и здрава да е месечинката.   bouquet
Доместика, честита именничка. Със здраве да си носи името.   bouquet
Честито и на другите ни месечинковци...  Hug
Пчеличке, радвам че бобърче си е хапнало кухнята. Все с кеф да си я ядете...
 Днес имаше дроб-сърма в нашата кухня и не я уважи... Crossing Arms ама той кво ли уважава де... ooooh!

И да се похваля и тук- Спечелили сме конкурса на Памперс.  Party Party Party Освен кучето на Фишър прайс, Венци ще бъде лице на календара им за 2012 година. За целта обаче трябва да идем до София и там ни е проблема...Ама се надявам да го разрешим и да си заслужава всички усилия,които положих в агитирането ви. Искам още веднъж да благодаря на всички,които ни погнаха. Без ваша помощ нямаше да спечелим.  Hug Hug

# 83
[И да се похваля и тук- Спечелили сме конкурса на Памперс.  Party Party Party Освен кучето на Фишър прайс, Венци ще бъде лице на календара им за 2012 година.  Hug Hug

Браво на вас! Завид, завид! /за кучето/  Flutter
Дано успеете с идването да София, че календара без Венци за нищо няма да става!  Mr. Green

Изрових го от една друга тема, много е свежо!  hahaha

Joy Joy

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 20:18 от QueenBee

# 84
  • София
Пчеличке  Joy много е свежо.
Аз съм мноооого щастлива, защото моята обична баба дойде на гости за Коледа. Пропътува милата цели 400 км. за да е с нас, а е на цели 82 години!
Напълни ми сърцето какto се казва. И сега заобиколена от любими хора ми е  чудно (много обичам да са ми перфектни отношенията с най-близките и като се получава ми се супер).
Та така  Hug Криско си получи част от коледните подаръци, но се въздържах да ги покажа. Утре с моя тати и дядо на Крис ще прави коледни покупки. Както казва баща ми:''Криси да си днешно време"  Joy
Ааааа и редкация- Мим много късмет и от мен.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 20:41 от joana_an

# 85
Ади, честито!
Кученцето е много готино, обаче нашето пее и говори на немски.

Честито на месечинковците.

Забравих да кажа, че си имам малък барабанист в къщи - на истински тупани тряска, а после не можем да му вземем палките и млати наред. Не хареса пердетата, а си мисля, че скоро ще ги ползва за храсти.  Laughing

Йоанче, да ти е жива и здрава бабата.

# 86
Леле, голяма съм перуника, за малко да забравя да честитя на имениците! Thinking Embarassed

Честито на всички именици и празнуващи на днешния прекрасен ден!  Доместика Hug

Ади, местита ви победа! Венци абсолютно си я заслужи! Ще си вземем календар.

Ние си имаме баба на гости( ама правилната) и ни е спокойно и уютно! Йанка, чудни е за баба ти. Бих искала и моята аега да беше с нас!

Лизито си играе с много неща, нооо предюочита телефони, особено моя, дистанционни, двд, лаптопи и всички други налични техники ( а с мъже в къщи си ги имаме всякакви). Последно се заигра и с кукла. Обича топка, кубчета, шишета, кутийки. С особено удоволствие бърника из шкафовете, в пералнята ...

Лекинка на всички бебчета и мамчета!

# 87
Честито на всички празнуващи!   bouquet

За играчките: колкото по-елементарни, толкова по-интересни. Обича да изпразва чекмеджетата в кухнята и се кефи особено на черпаци, лъжици, пластмасови купи, разноцветни капачки от буркани. От играчките му в момента се заиграва най-много ето с тези: първата му е подарък от наши приятели от Икеа- представлява пъзел, но той се кефи да се занимава с фигурките , втората- играе си с кръгчетата поотделно, все още не му е толкова интересно да ги намушква

# 88
  • Варна, морето, сините вълни...
Ади честито много се радвам за вас  Hug Аз венци много си го харесвам.

Мони се събуди като го сложих в леглото и...за втора вечер заспа сам  Heart Eyes

Играчки: и ние сме на отваряне на чекмеджета, телефона ми, дистанционното (да вади и да с еопитва да слага батериите,понеже няма капак вече  Blush). А иначе много обича да ръфа едно гумено агънце и общо взето ги обича гумените много, книжки също обича, но и той като Боби на Пчеличката най-обича да ги дъвче.

Ох вече и аз не знам какво да му вземаме за Коледавсе повече и повече неща харесвам.
Кубче Лидл (ако го има още де)
Уокър
Кола за бутане (има дръжка и аз да дърпам)
Куче ФП
Пъзел за земя
Топки (на Снежи  Mr. Green)

От баба му шейна, от нас колата най вероятно, вуйчо му дрехи май искат да подарят. Баба ми ще даде 20лв. а те не стигат за никое от тези (за пъзела може би).

А Мимоза снощи като заспа толкова бързо си помислихме да не му е станало нещо, все пак с това сърце, направо настръхвам като плаче. Понякога като много се дере да реве и му посинява устната.

# 89
Добра вечер   bouquet

Наминавам да честитя на всички празнуващи и бягам, че ми е много уморено....мерки от днес - 11,100кг/+600г, миналия беше качил само 100, тъкмо се притесних, че ще му спаднат бузите  Mr. Green/, 81 см/+1/.ботушки номер 21 и 22  Whistling

Дано утре успея да се включа по-адекватно...

Общи условия

Активация на акаунт