Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 500
  • 697
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Стискайте ни палчета-едното от бебчетата с които се снимахме на сесията е с менингит. Всички дечица в контакт с него трябва да ходим на преглед.  Днес трябва да ходим да ни вземат секрет.
ии  Praynig за мъничката душичка.

Praynig fingerscrossed Стискам палци!

Сутринта писах, брисах, и накрая ханът прецени, че няма нужда да публикувам написаното и го изтри...

Катуци, честито прохождане!

Пълзене- Аспарух пролази на 19 октомври /моят РД/, изправя се сам, по стената, на секцията, на леглото и пр., понякога пуска едната ръчичка, обаче не може да стои сам, без да се е опрял на нещо.

Вода- той отказва шишета, биберони, накрайници и пр., пие от шише с минерална вода за дъртаци, от чашка /когато съм в добро настроение и склонна да сменям мокри дрехи/ и от лъжичка. Пие много малко, по моя преценка не повече от 50 мл. на ден. Повечето храни, които хапва са полутечни, дума да не става за манджички с по-големи от 2-3 мм. парчета.

Честита месечинка, RENY!

Хубав ден на всички...ние цял ден сме без вода, сменят някакви щрангове на тавана  Rolling Eyes.

# 496
Привет банда!

Лори, нали знаеш, че нашите бебоци лоши болести не ги ловят. Стискам палчета всичко да е наред. Praynig Палчета и за другото бебоче ( дано е фалшива тревога). Praynig

Рени, честита ви месечинка! Да сте радостни и засмени! Hug

Честита годинка на малката Вики! ( на голееми патерици, ама нямах нет)! Да е здрава и усмихната!

Честита племеница на Ади! Нека има прекрасен живот!

Честито прохождане на Монката на Катюци!

Благодаря още веднъж на всички за милите пожелания. При толкова позитивизъм със сигурност домът ни ще е изпълнен с любов.

По темите:
Вода - само близва, като предпочита от чаша. Но пък се кърмим все още. Heart Eyes
Гърне- отложила съм го за по- късно;

Снежи, радвам се за теб, че вече си с любимия. Да си изкарате едни страхотни празници!

Болничките да се оправят!

Дива, много сладък този Марти! Hug

# 497
  • София
Ние се връщаме от прекрасна и свежа разходка, че два дни само вкъщи ни се беше свила душичката  Sunglasses Поне моята със сигурност  Blush
Гърне слагам от няколко дни, но засега успешно само след сън и то за пишкане. Голямата работа не мога да я уцеля, сутрин като го взема вече я е свършил.
Вода пие много малко 40-50 мл, също сме на кърма още и предполагам, че е заради това. Понякога предлагам от чашка, но е същата работа. Олекна ми като видях, че има и други "водонепиещи" бебоци  bowuu
Буболечката засега не може да стои самостоятелно, за сметка на това пък пълзи и обикаля цялата къща по стените и де що може да се хване. Май така му е добре и може да не проходи скоро. Не че аз имам желание да прохожда по-бързо Simple Smile

# 498
Лори, стискам палци, сигурна съм, че ще се размине  Praynig  Hug Дано бързо се оправи другото мъниче  Praynig
Днес за първи път Сими изкара няколко часа с обувки  bowuu Даже и ги пробвахме за ходене навън, доста се клатушкаше, но поне не направи коронния номер да си ги настъпва една друга, докато не ги свали  Tired  Mr. Green
Рени, честита ви месечинка   bouquet   bouquet
Снежи, честито ти мъж  Mr. Green  Hug Ти ли беше постнала картинката с топките в пластмасова чанта, че ги търся по магазините и не ги намирам? Къде са тез чудеса?

# 499
Опаааа...

Лори и от нас  Praynig
Нинченце,прощъпулникът  се прави,когато детето вече що годи ходи само  Peace.
Евилче,много ме кефят постовете ти-напомнят ми за изказа на друга мама...
Зелдичка,как ще я карате с тези обувки?!

Такъв неописуем мързел ме е налегнал....,че ще взема да ви почерпя с кафе

# 500
Йо-хо-хо
Как сте сладурки  wavey

Мила Лори, изтръпнах като прочетох  ooooh! ще стискаме палци да не сте се заразили  Praynig и дано болното бебче бързо оздравее  Praynig Прегръщаме ви силно  Hug Hug Hug

Чакайте да видим сега какво помня  Crazy
Ади Честито, мила   bouquet Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама, тати и леля си  Heart Eyes
Рени да ти е жива и здрава месечинката   bouquet
Катуци честито ти проходило момченце   bouquet Нека стъпва здраво на земята и все напред да го водят крачетата  Hug
Дива голямо сладко джудженце е твоя Марти  Heart Eyes
Агилея много сладка Али и кака  Party не можеш да слагаш снимки от линк на snimka.bg, защото албума е защитен с парола  Peace но от фейсбук може, така че проблай така  Peace
Браво на умното момче Лорис   Party
Мимоза и аз съм от щастливо неоциклилите се  Mr. Green
Кама радвам се за коленете  Hug и моя мързеланко не пълзи, така че не го мисли  Peace
Снежи ха честит ти мъж  Hug да си го ползваш със здраве по празниците и не ни забравяй напълно  Mr. Green
Всички болнички бързо да оздравяват  Praynig Hug

Колкото до нашето дрискане... то много странно  Naughty случи се два поредни дни, но еднократно, а иначе си ака нормално  Thinking направо голяма мистерия... педката няма какво да я питам, защото тя принципно трудно се трогва на подобни неща... все повтаря, че това са нормални бебешки неща и ще минат така бързо, както са се появили  Wink
За водата ме шашнахте  Crazy аз си мислех, че моя дребосък пие вода, а пък той едвам излочва 20 гр. дневно  Rolling Eyes но още се кърмим де... по едно време беше почнал да пие много сок и друго не признаваше, но му го спрях временно, че да си пропие вода  Rolling Eyes

Аз пък да питам - на всяко къпане ли миете косичката на бебоците newsm78 и какъв продукт ползвате   Peace Ние се къпем всяка вечер, то къпане силно казано, по скоро за 2 мин го облея с душ-слушалката и доде се е зарадвал на водата, аз вече съм го увила с кърпата  Mr. Green Коса мия веднъж, най-много два пъти в седмицата, че ме е страх да не го простудя и продължавам да ползвам гелчето на Бюбхен " От глава до пети"  Rolling Eyes шампоан още не съм купувала, а май трябва  newsm78

Уф, пак стана ферман  ooooh! как ги пиша тия постове, незнам, но като искам толкова много неща да кажа  Mr. Green

Нашия сняг пък се стопи  Sad
Хейде лек и слънчев ден, сладурки  Hug

# 501
Оrvalho и ние така с разходката, повече беше за мен, че той през цялото време си спа в количката  Grinning
Катуци, честити ви ходещи краченца  Hug
Дейзи
, то и нашето къпане не като къпане - на мивката измивам всички части на тялото,  и като вас 1-2 пъти седмично в коритото мием коса. Още не сме изразходили Мустелата от както се е родил  Embarassed  Между другото все още купувам на Мариян шампоана на Чико 0+, много ме кефи как мирише  Crazy
Рени, честита ви месечинка  Hug

# 502
  • Стара Загора
Да добре благодаря за информацията...Значи ние скоро ще си имаме прощъпулник Simple Smile)

# 503
 и ние имаме доста от Мустелатаа ,но за втори път купих,щото много ми харесва как мирише. Ние пък всяка вечер се мием в коритото  , с косата и всичко като при раждането.Мисля поне косата да започна да я мия през ден или поне да не е всяка вечер в коритото,ами на чешмата нещо набързо и хайде.

Преди обяд реших да я изведа,че ми се видя хубаво с това слънцее,но си беше голям студ и духаше много вятър. Така че обиколихме точно 30 минути и вкъщи-замръзнали  Laughing   
Тука една майка прави прощъпулник преди да е проходило напълно за да може по-бързо да проходи,иначе и аз мисля ще се прави,когато напълно си проходи

# 504
Маминки, почерпете се че моето безценно съкровище ММ има РД и става на цели 33 години !
Да ми е жив и здрави, винаги толкова грижовен татко и любящ съпруг Heart Eyes
Многоооо си го обичам Heart Eyes

Борянка пак е болничка и има сополи, за сега без Т, дано не вдига Praynig, снощи не сме спали и сега нямаме настроение да празнуваме, та само ще го отбележим,а когато оздравее тогава...
Палци за Лори Praynig
Извинете ме че няма да съм подробна!
Всички си ви обичкам  Hug

# 505
Неденце,да ти е жив и здрав рожденика!Борянка да оздравява бързо  Praynig Hug
Дейзи,къпането при нас е през ден и се мием от главата до петите.

# 506
Здравейте, сега си идваме. На нашето приятелче му потвърдиха диагноза Менингит, за жалост най-тежката форма, която се развивала за 2-3-часа. Викнаха ни в инфекциозно отделение да им слагат инжекции на 3те останали бебенца. Ние всъщност вчера на Мола ги засякохме на кафето-нали ММ е отпуска.
Преди това го водихме при нашата докторка-тя пък е шеф на отделението в което лежа Бобо, като малък. Тя им звъня да не ходим там, ама не стана. От там в инфекциозно.
Една доцентка дойде да ги преглежда-хубавото е че Бобо вчера нямаше пряк контакт с другото бебче-Бобо спа през цялото време, беше изморен от детския център. Но понеже нямаме имунизации и Бобо е бил с гърчове ще пие Антибиотик няколко дни.
Другите две бебчета са още в болницата за инжекции.
Много ми е тъжно за приятелките ми и бебчетата им.....

много са хубави Марти и Лорис

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 19:27 от Мама на Боян

# 507
Лори мн  мъчно ми стана за бебчетата. Weary
Стискам палчета мъничетата и за Бобо да са здравички. Praynig
nadejdata жив и здрав да е рожденика.  bouquet
За къпането-през ден се къпем от главата до петите със  нивеата или оилатум.

# 508
Лори, ужас!  Cry Дано се оправя детенцето, звучи ми много страшно!

Наденце, да ти е жив и здрав мъжа   bouquet и Борянчето бързо да оздравява!  Hug

Аз също мия Бобо в един голяяяяям леген всеки ден, понеже много обича да се къпе и като го извадим бързо - бързо и започва един неистов рев. Главата я мия през 4 - 5 дни, не знам защо. Е ... не знам - защото е зима все пак и не мисля че е належащо толкова често да се мие.

Аз сега си покашлям, а малкия пак изкара някакви гурели от това око - писна ми вече.

Сега пък баща му довлече някакъв проскубан папагал - играчка, дето повтаря каквото кажеш, един вид ти записва изречението. Направо съм в потрес, много е гаден!  #Crazy

Всъщност може да се уверите сами, аз нямам повече какво да кажа ...

На живо е още по - зловещ ... Sick

# 509
Лори, дано всички бебенца да са добре. От къде тоя менингит го е пипнал ooooh!

nadejdata, честито на ТМ, много да те радва и да те слуша.
Къпането- всеки ден в коритото, с коса и всички екстри. Така мисля и да си продължавам. Аз и без това слагам шампоан колкото грахово зърно на едно корито. Ползвам бюбхен, но последния път нямаше и взех джонсън.
Прощапулник според мен се прави, когато бебето е проходило, но това си е мое мнение Wink

Лорис се е подсекъл от няколко дни дупето му е направо ужасТ. Ама и аз съм за бой- понеже му изхвърлих кремчето за дупе, което си ползва от раждането (на бюбхен), нали е минало почти година. Та отидох в магазина и нямаше такова, чудих се какво да взема и взех здраве бебе. От тогава дупето му стана направо на рани Sad Много е червено и има много ситни пъпчици като от претопляне. ДОсега никога не се е подсичал и не знам дали това неговото е такова. Вече не знам и с какво да го мажа, здраве-то го изхвърлих и си взех пак бюбхен, но не помага. Моля да споделите как се справяте с този проблем Tired

Общи условия

Активация на акаунт