Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 503
  • 697
  •   1
Отговори
# 480
Кафееееееееее, и по-силно този път да сте бодри  Heart Eyes

# 481
Добро утро, дами Hug Hug Hug
Пускам машината за по кафенце  Wink

Ние още се влачим с хремата и кашлицата. Аз съм се захванала със сто и едно неща и нещо не мога да стигна до форума.  Бях се отдала малко на глезотиики - козметик, маникюр на какво се радва човек. Снощи бях и на банкет с колежките, беше супер малко позаредих батериите, че се бях повлякла напоследък с тези болести.

Да ви се похваля: Мони вече ходи. Ще гледам да ви пусна и клипче по-късно.

Сега ви оставям, че имам меденки за украсяване и с тях ще ви се изфукам  Wink

После ще ви чета и пиша по темите

целувки за всички

# 482
Имаше инцидент и ето ме пак. Симчо се катурна с гърнето и ме изгледа много обидено. За първи път се случва, затова пък имаше само пиш, което отиде на килима  Blush Мамите, чиито бебенца реват на гърне да направят като мен-в магазина ги слагате да си сядат на гърнета и сами да си изберат. Ние първото хвърлихме, а второто е страшен успех ( е, днес не толкова  hahaha )
Ние пък зъби мъкнем с неспане месеци наред  Tired
Катуци браво ви за ходенето  Hug Хайде лека и безаварийна  Heart Eyes
Хепи честито ви нанасяне! Това се вика идеален тайминг са Коледа  Heart Eyes
Ади честито ви бебче на семейството  Hug
Вода-още тц  #Cussing out Купих чаша само за вода, само я гризе  Sad
Аааа и в карфур има много намаления на бебешки дрехи, ако не знаете  Flutter
цун

# 483
  • София
Добро утро  Hug! Аха да пусна кафето и ме изпреварихте тамън два пъти  Joy Айде, тогава аз ще "сготвя" закуската:

Тъй, вчера бяхме на консултация - 9400 г и 74 см. Тоя път на ръст не е пораснала, ама то и не може всеки месец по два сантиметра да се издължава. Получих зелена светлина да й дам кисело мляко, да пробва и цитруси.
На път за поликлиниката установих, че ДК са я затворили заради ремонт  ooooh!. Ама под ремонт се разбира голямо къртене, прахолякът отдалече се виждаше. Така че скоро няма да отвори. Пренасочват майките към кухни, които са ми далечни, така че отпадат. Което ме устройва - с чиста съвест ще поръчвам от частна. В тази връзка искам да ви питам - към колко часа носят храната?

Вода - последната седмица избутваме до 200 мл. Ама я иска леко подсладена, иначе ползва шишето за биберон. Бебешка чаша не дава дори да доближа до устата й. За сметка на това пие от нормална чаша с голям мерак, но се улива цялата (то и аз съм смотана явно още), така че се случва чат-пат през деня да й дам чаша.

Гърне - сложих я веднъж, днес ще повторя, ама резултат никакъв. Идея си няма за какво служи това чудо. Но пък време има.

Ааа, вчера за първи път се изправи на крака в леглото, за да докопа нещо от повивалника (аз тихичко да я похваля, че е малко бавничка в това отношение).

Днес ще правя първите сладки - едни масленки, които и повече да стоят, по-хубави стават. И джинджифилови медедни съм планирала да замеся довечера, ама да видим какво ще се получи.
А с подаръците съм мноого назад - имам за бебето и за майка ми. За ММ тоя път не знам какво да взема, нали и за Никулден правих подарък и нещо се изчерпах откъм идеи  ooooh!.

# 484
  • Сливен
   Добро утро,момичета.Аз заведох баткото  на градина,че днес ще идва дядо Коледа.Сега си пия кафенцето и слушам бебка как бръмчи.
  Водата от много отдавна ни е приоритет.Предпочита я пред всичко останало.
  Гърнето си го ползваме от 3-4 месеца.И много и харесва.Сутрин задължително я слагам и си върши работата в него,иначе не иска,стиска се.Вечер преди баня пак е задължително на гърне.Абе колкото пъти я сложа,толкова пъти ака на ден. Simple Smile
  Като цяло ми е доста мързеливичка.Не става сама,стои за малко самичка изправена,все още не проявява интерес да ходи сама,и не иска да се обръща сама.А как кара колата на батко си  Laughing ,много е сладка,като една малка жабка е.http://www.toytownbg.com/uploads/products_pic/thumb_product_pic1_6272.jpg
   Подобна е и нашата кола
   Весел и усмихнат ден   bouquet

# 485
  • София
Добро утро и от мен, дами! Grinning
Мнооооого е хубаво човек да види тези прекрасни кафета сутрин....! Peace
Ох, как ми се иска да стигна и аз до сладките....! Laughing Много сте уютни! Едвам успявам само с пазарите тези дни, а до домакинските неща не мога да стигна изобщо (налага се да избирам аз от роднините за нашето сем. и така имам куп покупки на списък...)!
elena_e, детската кухня я носят различно в зависимост от квартала и кой адрес по ред се падаш. Започват от към 8 до 12. Но веднъж като се разбере, после е горе-долу същото всеки ден, ако няма трафик. Peace
М/у другото, опитах снощи да закача коледна снимка на бебка тук (в албума с другите снимки са: http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/alexandra-na-illiana-agileya.640616), но излиза само адрес в поста... Защо с кафето става, а с тези не? Rolling Eyes Друг сайт ли ползвате за качване на лични снимки?

# 486
Добро утро захарчета!
Взимам кафе и закуска и започвам,че доста пропуснах.

Ей,тези почивни дни мислех,че няма да свършат  Crazy (сега ще си кажете-тази май е ку-ку  Laughing)Това да напълниш фризера със свинско месце от прасе си е доста работа,но после пържолките колко вино изпиват  smile3508...Та с 2 думи: свинско и винско  Laughing.

Сега да се похваля: резултата от гърления секрет на Лина показа "ограничено количество бактерии" и вече не пием нищо и от раз и спря и кашлицата и сополите.Сега само дивее и киселее  LaughingРезултат от ДК:10 кг и 77 см
Сега по темите,които пропуснах тези дни,каквото запомних:
Честит 1-ви рожден ден на патерица на красивата и сладка ВИКИ на Примавера!Да расте здраво,усмихнато и послушно дете,да изживее едно безгрижно и щастливо детство!

Честита 4-та племенничка на Ади!Да е здрава и много да радва цялото семейство!

Честито нанасяне на Хепи!Нека винаги цари разбирателство,смях и много щастливи моменти!

гърне-все още не съм слагала Лина.
вода-мисия невъзможна,въобще не я пие.Но количеството чай е около 200 мл дневно.
Зелда ме зариби и мен с този сайт за снимки,така че и аз ще подбера и ще извадя. Hug
Снежи,добре ти е дошло мъжлето!
Мим,радвам се на добрите новини за Йо и Вики! Hug Hug
Галини,браво за успешния край при Роската!Дано не ти се налага никога вече да изживяваш такива моменти! Hug
Катюци,честито ви прохождане!

Хайде толкова за сега!

# 487
  • София
Добро утро

Минавам да почерпя за 10-та месечинка

Гърне - за сега не го иска, ще пробвам по нататък.
Вода - около 100 мл. за ден

Честит нов дом на Хепи мама

Ади, честита племенница.
Честито и на другите които имат повод за празнуване.
Болните да оздравяват, Весето тази нощ вдигна температура. Нищо друго и няма. Днес сме на консултация, ще видим вирус ли е какво е.

# 488

Ралка, ще се сетиш ти за нас!  Hug

Така е ,бях забравила колко си е интересно тук при вас  Hug

Честито на Катуци за прохождането! Юлето пък лази от 6-я месец и сега въобще няма желание да ходи. Иначе се изправя ,обаче като я подпра някъде да се хване тя веднага кляка и тръгва да лази.
на гърне я слагам от няколко месеца и ако е в настроение там си върши работата,ако не е седи половин час на него и като и сложа памперса,тогава си я върши  Rolling Eyes
А с водата и ние сме зле-200 мл ,наи много 300мл,като само вечер пие АМ и то по 100 мл

# 489
  • Русе/Germany
Хайде честит първи сняг и от Русе.
Е при нас не е толкова красиво но все пак.
Вече си имам мъж и ще се включвам рядко понеже започва маратона пак по гости и пътувания.

Гледах "На Кафе" и сърчицето ми се сви. Дано все по-малко деца да имат нужда от тези техники и всички да се раждат доносени и много здравички.

Нямам друго какво да кажа.
Много ви прегръщам.
Честити месечинки на всички пораснали дечица Hug Да бъдат много здравички и много послушни!

Катуци, честити ви ходещи крачета. Е сега ще ви е е много весело Mr. Green повярвай bowuu

# 490
Добро утро.
Reny31 честита ви месечинка.  bouquet
Честито и на всички с поводи.  bouquet
Гърне-3-4 ден го ползваме  и всеки път пишка вътре ,но  все не уцелвам момента за голямата нужда.
За пълзене-Марти се научи от известно време и си пълзи из цялата стая.
Вече даже се изправя като се хване я за стол я за спалнята или някой шкаф.
Катуци честито ходещо човече. smile3525
Искам и аз сняг ама тук грам няма.
Ето и малко нови снимчици на  беборан.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 10:53 от diva21/Лора

# 491
Стискайте ни палчета-едното от бебчетата с които се снимахме на сесията е с менингит. Всички дечица в контакт с него трябва да ходим на преглед.  Днес трябва да ходим да ни вземат секрет.
ии  Praynig за мъничката душичка.

# 492
Еййй,Лори, сега това ли  ooooh! Стискам силно палци Praynig Praynig Praynig
Е, нали имат ваксини бе да му се не види  Confused

# 493
Леле горкото бебе.
Стискаме палчета за Бобо и за малкото бебче. Praynig

# 494
  • Стара Загора
Здравейте искам да ви попитах някоя от вас правила ли е прощъпулка?И  кога точно я направихте?Смисъл когато детенцето вече прави 2-3 крачки само или си ходи самичко горе долу

Общи условия

Активация на акаунт