! Чакам майка ми да дойде и ще водим Елица на консултация да видим колко е пораснала. Пюрета на Ганчев - пробвах да й пробутам на два-три пъти и падна мръщене и плюене. Тя нашата е аристократка (нали във Виена сме я създавали
) - ако ще е пюре под Хип не пада, ако ще е памперс - или белите на памперс или либеро. Чак се чудя как й хареса каша на Слънчо
.Май й расте поредният зъб - гризе като кученце каквото й попадне в обсега. Дано скоро да избие, защото иначе на мен нервите ще ми избият. Две нощи под ред не съм спала - ММ хърка и се дави от едната ми страна, малката се мята и надига през 15 минути от другата.
За обривите - на нас два опита за смяна на памперси ни излязоха през носа. И само с едно кремче с цинк на биодерма мина.
Коледни сладки - подбрах рецепти, накупих продукти, сега се чудя кога да ги правя, за да не се вкочанясат до Коледа. А и подозирам, че си правя сметката без кръчмаря - кой знае как точно тогава Елица ще яхне метлата. Иначе тая година сме решили на Бъдни вечер да сме у нас, на Коледа, ако всичко върви по план, ще откараме малката при нашите и вечерта сме на капама при кумовете. Свекитата ще посетим на нова година - за което доста беснея, ама не можах да измисля достатъчно привлекателна алтернатива. Ако не друго поне има камина и червено винце.
Имам питане към Тони и Лори, понеже за тях знам, че имат чувалчета с агнешка кожа. С какво обличате бебоците отдолу? И ние имаме такова, но досега не съм го пускала в употреба, защото времето ми се виждаше топло. Ама сега вече го извадих от гардероба.

Кой полази днес темичката а... 
/и млечните каши, нямали сме проблеми до сега
То вече пюрета мнооого рядко ядем като цяло, иначе зеленчуковите и местните преди ни бяха фаворит Гербер определено 
В смисъл - да се поразтъпчат 
Днес се постопи,но Емката обещава за Коледа да е снежно
/ В тази връзка - Йоанита, разпис веднага
Много е хубава, а на Бобчето тооооолкова пък да му отива червено
та за това.
Тая седмица ако оживея ще е добре! Имам чувството, че вчера заради малкия и аз се тръшнах, от притеснение! Не че оная вечер не пих студена вода като излязох от банята ... 
готови за консумация
Вчера ми го направи това преди лягане, а днес преди следобедния сън и се чудя от какво ли може да е това чудо