Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 505
  • 697
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ха привет и от мен  Hug! Чакам майка ми да дойде и ще водим Елица на консултация да видим колко е пораснала.
Пюрета на Ганчев - пробвах да й пробутам на два-три пъти и падна мръщене и плюене. Тя нашата е аристократка (нали във Виена сме я създавали  Joy) - ако ще е пюре под Хип не пада, ако ще е памперс - или белите на памперс или либеро. Чак се чудя как й хареса каша на Слънчо  Whistling.
Май й расте поредният зъб - гризе като кученце каквото й попадне в обсега. Дано скоро да избие, защото иначе на мен нервите ще ми избият. Две нощи под ред не съм спала - ММ хърка и се дави от едната ми страна, малката се мята и надига през 15 минути от другата.

За обривите - на нас два опита за смяна на памперси ни излязоха през носа. И само с едно кремче с цинк на биодерма мина.

Коледни сладки - подбрах рецепти, накупих продукти, сега се чудя кога да ги правя, за да не се вкочанясат до Коледа. А и подозирам, че си правя сметката без кръчмаря - кой знае как точно тогава Елица ще яхне метлата. Иначе тая година сме решили на Бъдни вечер да сме у нас, на Коледа, ако всичко върви по план, ще откараме малката при нашите и вечерта сме на капама при кумовете. Свекитата ще посетим на нова година - за което доста беснея, ама не можах да измисля достатъчно привлекателна алтернатива. Ако не друго поне има камина и червено винце.

Имам питане към Тони и Лори, понеже за тях знам, че имат чувалчета с агнешка кожа. С какво обличате бебоците отдолу? И ние имаме такова, но досега не съм го пускала в употреба, защото времето ми се виждаше топло. Ама сега вече го извадих от гардероба.

# 451
Здравейте и от наас!
 АЗ на Юлето не съм и давала изобщо Ганчев,но кисело мляко си яде всякакви видове.
Днес е Игнажден,честито на именниците и внимавайте кой ще ви "полази" Laughing

Юлето пък се е научила да скърца със зъби,а аз направо настръхвам цялата.И само и завирам бибата да не скърца. Confused
За коледните сладки тази година мисля да пропусна ,миналата правих и си е доста разправия.За бъдни вечер мисля да приготвя тиквеник ,питка и свеки да донесе останалото.Пък на Коледа да сме в тях на капама

# 452
Хепи, честито преместване в новия дом  Hug
радвам се че си намерила и време за ходене до Рим и то с приятелки, аз това никога няма да го направя явно  Thinking

за Бъдни вечер- аз да си кажа че почти всичко приготвям сама, свекито повече се ослушва, и дано поне таз година погледа Ради, че да имам достатъчно време за всичките 9 гозби , за Коледа ще чакам тя да сготви, пък след Коледа ще посетим за ден два родителите ми, и дано поне там амлко си почина  ooooh!

# 453
Здравейте пухенки  Hug

Пак изтървах няколко дена от темата, добре че не се скъсвате да пишете  Wink Кой полази днес темичката а... Laughing

Днеска ми дойдоха снимките - страхотни са и с много хубаво качество, Зелдичке отново голямо тенкс  Hug Сега ще вземам хубави рамки и пподаръците за дядовците са готови  Crazy

Хепи - радвам се, че вече сте в нов дом, сигурна съм, че бързо си успяла да превършен жилището в дом Hug Хубави и щастливи празници в него, да цари мир и разбирателсвто имного много любов винаги  Hug А за Рим - и аз завиждам и то не е никак благродно  Mr. Green

Ганчев - яде предимно плодови чат пат/ама вече все по-рядко, давам пресни плодове, лятото баща ми му затвори доста бурканчета с пасирани праскови и сини сливи и сега ги яде та му пращят ушите   chef/и млечните каши, нямали сме проблеми до сега  Praynig То вече пюрета мнооого рядко ядем като цяло, иначе зеленчуковите и местните преди ни бяха фаворит Гербер определено  Peace

И аз се чудя относно чувалетатана Лори и Тони - ясно, че трябва отдолу да са по-леко облечни, ама това значи, че не трябва да стават от количката така ли... newsm78 В смисъл - да се поразтъпчат  baby_neutral

Евилче - с това "обебили" ме разсмя яко, евала за лафа, много точно казано  hahaha Hug

Честити месечинки на всички, които сме изтървали, а скоро сме имали още една рожденичка да знаете - малката Елена, да ни е жива и здрава и мама по-често да се включва във форума  Hug

При нас вчера валя много хубав сняг,малкия се беше лепнал на прозореца и го гледаше с огромен интерес  Flutter Днес се постопи,но Емката обещава за Коледа да е снежно  Wink/ние го чакаме с нетърпение,щото един от коледните ни подаръци е шейна и трябва да се тества ...Simple Smile/ В тази връзка - Йоанита, разпис веднага   Peace

# 454
Лори, как ги плетеш тез шапки бе жена, скри ми моята с тази  newsm78  bouquet Много е хубава, а на Бобчето тооооолкова пък да му отива червено  Hug

# 455
  • София
Тука, тука Йоанита  Hug
Чета, ама няма и какво да пиша  bowuu та за това.
Литъл Евил понякога я засичам в други теми във форума- еми много готино пише  HugВинаги на място и ги реже здраво  Hug
Та така- до скоро.

# 456
  • Варна, морето, сините вълни...
Ралка и Мони скърца много е гадно, а той няма горни зъби и идея си нямам как го прави  newsm78 Скоро не го е правил де.

А аз съм се разчела сега за басейни за бебета, някой не се ли е замислял за това  Whistling аз отдавна искам да водя Мончето, но във Варна няма сега или поне аз не разбрах.
Тук имало някаква инструкторка Александра, някой да знае нещо по въпроса. Но басейна е в Банкя. Иначе давала и лекции на Васил Левски 87

НАготвих на Симеон да видим дали ще удобри.

Хепи честито за преместването в новото жилище.

# 457
Здрасти!

Вчера тъп, тъп ден, гаден, мръсен, да не се връща повече!  #Cussing out
Бобър - с подуто око и гурели, лекарка първа смяна, не си вдига телефона. Мама - вечерта в потрес с 37.5, боляща глава и гърло. Бобър - сутринта със спаднало и не толкова червено око, но с разстройство!  #2gunfire Тая седмица ако оживея ще е добре! Имам чувството, че вчера заради малкия и аз се тръшнах, от притеснение! Не че оная вечер не пих студена вода като излязох от банята ...  Blush

Растинка, моя не си замята навън крачето, а навътре, ама много. И като се изправя първо стъпва навътре с крака, оф не мога да го обясня. Стъпва на външната част на ходилото и тогава си стъпва както трябва.

Мамче, честито ви преместване и весело посрещане на празниците в новата къщичка!  Hug

Ралка, ще се сетиш ти за нас!  Hug

За сладките, тъй като нямам миксер реших да направя едни, които се правят с миксер, ама според мен не е спешно.  Mr. Green

http://bonapeti.novatv.bg/recipes_of_the_day/?receipt=6276

Другото го забравих, тъй че изчезвам.  Heart Eyes

# 458
  • Варна, морето, сините вълни...
Лили искашли орехи Mr. Green Дядо ми все ми праща и то само ядките  Sunglasses готови за консумация  Mr. Green

А тене били с орехи, е нищо де  Blush

# 459
Здравейте,
Благодаря Ви за комплимнетите за Бобо  Heart Eyes Ама що е наше все е хубаво. Всичките гарджета са приказни.
ние днес цял ден в Мола-Бобо ходи на детски кът-нали му се полагат три безплатни ходения от конкурса-еее размаза се от кеф. Като си тръгнахме се разрева. Мисля, че ще си го водим редовно.
Нинченцето, Вие ходихте ли на Тон Бонбон?

Пчеличката-Бобо също навътре си криви крачето-спокойно  Hug
За чувалчето-обличам го така-боди тънко с дълъг ръкав, отгоре тънка блузка с дълъг ръкав и гащиризон-неподплатен-джинсов, рядко панталонче-защото, като ходи и му се вади блузката, нали е дребосък и му падат дрехите за възрастта  Mr. Green Най отгоре обиличам якенце тънко и шапка, това е.
Обувам чорапогащник, защото Бобо само да стигнем да градинката и е вече пеша  Mr. Green Когато ходим в Мола е по чорапки. Не му е студено навън, но пък при нас градусите са доста по-високи.
Като е топло времето му махам горната част на чувала и остава само подложката-мека, топличка и не се поти.

хайде до после  Hug

# 460
А у наше село няма детски кътове... #2gunfire Има еднп-две заведения, където се празнуват детски рд-та с мааа;лки детски кътчета, ама там играчките са за по-големи деца....Sad

# 461
И у наше също  #2gunfire

Как сте захарчета  Hug

Чудя се дали разтройството, или по-скоро лекото разхлабване при мъниците, може да бъде предизвикано от избиване на зъбче  newsm78 То вярно, че това доста често го приписват на зъбоникненето, но аз лично оставам с впечатление, че е така и с много други, независещи от зъбките, неща  Thinking От няколко дена малкия освен "голямата работа", дето си я вършим в гърнето, ми прави едни ужасно течни, зеленикави и мноооооого миризливи "нещица" в пампата, а пък преди това си се е изходил нормално  Tired Вчера ми го направи това преди лягане, а днес преди следобедния сън и се чудя от какво ли може да е това чудо  newsm78 Майчетата с две дечица най-правилно ще ме ориентират  Hug

Ади силно да си нагушкаш мъниците и бързо да ти оздравява малкия шушон  Hug А как е баба ти, мина ли ѝ операцията  newsm78 Надявам се всички вкъщи да сте добре  Hug
Мари как са Мечо и Клечо  Hug
Хепи честит ти нов дом   bouquet Нека в него винаги да се чува детски смях, да ухае на Коледа и да лъха топлина и уют  Hug

Хайде на шоколадовия мус  Heart Eyes

# 462
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания. истината е, че все още всичко е в голям хаос и не съм сигурна дали скоро ще се оправя. Добре че майка ми беше тук. Страшно много ми помогна, без нея нямаше да е възможно.

Дейзи, от зъбите отслабва имунитета и вирусите се задействат. Сигурно е вирусче, освен ако не е яло дететнце нещо лошо. Дано бързо да се оправите. Можеш да му даваш оризова вода.

Софи, и Лизито се беше изринала от млякото в ДК, но като минах на алергичното меню вече няма проблеми. Може да не е истинска алергия, а само сега да е направил реакция. Просто бъди по-внимателна.

Силно гуш за всички болнички и скоро да се оправят, за да си изкарат празниците чудесно. Heart Eyes
Галини, радвам се, че всичко е било наред при вас.

Пчеличката, дано неприятностите спрат и занапред се радвате с пълна сила на празниците.

Ние имахме майстори  Mr. Greenи тотално се разби режима на момата. Сега спи, а за довечера не ми се мисли. Сигурно ще си легне в полунощ.

Хайде, до скоро Hug

# 463
  • Полски Тръмбеш
Привет  Hug
Добре сме вече  Whistling  и зъбките са добре  Whistling и пневмонията я няма  Whistling
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СТИСКАНИТЕ ПАЛЧЕТА И ПОДКРЕПАТА  Hug Hug Hug ОБИЧАМ ВИ  Hug Hug Hug

Hug ЛИЛИ  Hug

ЧЕСТИТО НА ХЕПИ-МАМА ЗА ПРЕМЕСТВАНЕТО   bouquet ДА Е  ИЗПЪЛНЕН НОВИЯТ ДОМ САМО С ЛЮБОВ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ   bouquet

Цитат
А у наше село няма детски кътове... #2gunfire
И НИЕ СМЕ ТАКА  Twisted Evil

ЗА ЗЪБКИТЕ И ДРИСКАНЕТО -не знам  Embarassed просто и двете ми деца са крайно мн различни  Confused

това е за сега от мен, че съм капнала  и едва гледам  Tired Почивката за празниците ми излиза през носа  ooooh!

# 464
 Hug Миме, много се радвам, че сте здравички вече  Hug
Пчеличката и вие да оздравявате!
Зъби-като му растяха акаше по цял ден  Blush
Я да питам, колко вода пият вашите бебоци? Бобо пие близо 500мл вода, отделно АМ.

Бобо откакто се научи да пляска с ръце е много смешен...много е емоционален. Аз му танцувам, а той ми пляска  hahaha Най-после да ме оценят подобаващо  hahaha Ама пляска с едната разперена ръчичка, а другата на юмруче.

черпя с на синковеца новата любима детска песен  Hug

лека вечер  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 21:33 от Мама на Боян

Общи условия

Активация на акаунт