Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 492
  • 697
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и при нас вали сняг на голееми парцали-цяла сутрин седим на прозореца.

За прощапулника-ние още не сме го правили-някак не остана време-но пък другата седмица ще го правим-то детето ще почне да тича докато се наканим с татко му.
Прощапулника ще то правим вкъщи. Тук нали го правят навън, затова може би се чуди Нинченцето. Нинченцето-А най-редовно правят прощапулници в "мики маус".  Peace

# 526
  • София
И Мони спа цяла нощ  Party от 22 до 8

МАлко проучване Whistling да знаете каква е цената на орехите? Но на ядки.
 Мерси предварително. Отивам да храня  Hug

Мацки дайте идеи за Бъдни вечер, какво ще готвите? Аз тази година за първи път съм самичка и сега мисля меню. Е и мама ще идва, но аз искам всичко аз да си направя, ртя ще гледа Бонбончето  Crazy

Добро утро...знам цената на орехите, вчера се обрулих със 7 и нещо за 200 грама...защото реших да правя тиквеник, цената е от Кауфланд, има няколко вида. Обаче за ядки препоръчвам Била...защо не отидох до там, не знам.

Аспарух спи по цяла нощ, след като му спрях нощните кърмения и го телепортирах в неговата си стая. Цяла нощ в нашия случай е от 8, 8 и нещо до 7 сутринта...събота и неделя обаче става към 6, 6 и половина  Mr. Green.

За Бъдни вечер /ако дойде водата у нас, защото пак я спряха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire/ ще правя боб в гърне с много лук, постен, само с малко сурова наденичка, сърми, въпросния златен тиквеник, питка /обаче май ще я направя в машината за хляб/, ще изкарам малко чушки от фризера за салатка, ще сложа плодове и ядки на масата и това е. За Коледа ще правя кокошка капама, баба ми донесе една кокошка от Пазарджик като ми беше на гости.

Дива, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве за теб и близките ти, и много пари, и щастливи празници, да те зарадват с хубави подаръци!

# 527
Честит Рожден Ден Дива, да си ни много здрава, щастлива и усмихната!

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 12:39 от Мама на Боян

# 528
Честит рожден ден, Дива! Много здраве и късмет и обич от близките   bouquet
Евилче, 7 и нещо  Shocked Преди година, година и нещо купувах от женски пазар, насипни - килограм беше 12-15 лв.  Naughty
Аз за бъдни вечер ще правя боб, а за Мариян пържени картофи   Tired Питка най-вероятно ще омеся, а утре ще редя баклава  Peace Няма да се изсилвам, че с мъжа ми сме двамата, няма да глътнем света  Grinning

# 529
  • София
Честит рожден ден, Дива! Много здраве и късмет и обич от близките   bouquet
Евилче, 7 и нещо  Shocked Преди година, година и нещо купувах от женски пазар, насипни - килограм беше 12-15 лв.  Naughty
Аз за бъдни вечер ще правя боб, а за Мариян пържени картофи   Tired Питка най-вероятно ще омеся, а утре ще редя баклава  Peace Няма да се изсилвам, че с мъжа ми сме двамата, няма да глътнем света  Grinning

Мда, според мен гаднярите са вдигнали цената заради празниците...разни лелки около мен също се възмущаваха. Килограмът, в зависимост от марката, беше между 30 и 37 лева  Close.

# 530
Почерпете се за 11 месечинка на Лорис

Честит рожден ден на Дива  bouquet

# 531
  • Стара Загора
Ами не знам още се чудим..А кое е това "мики маус"

# 532
здравейте момичета, не съм ви чела, напоследък съм затънала в домашни задачи.
Обривът на Вальо се оправи, но не му давам нищо млечно и караме само на хипоалергично. тези дни почвам да захранвам с млечни продукти наново- АМ, каши, сирене, масло. Дано ги понесе добре.

Утре заминаваме за Пазарджик, после Пловдив,а за НГ плануваме два дни Банско, не знам кога ще влезна пак, затова исках да ви пожелая Весела Коледни и Новогодишни празници!
И нещо Коледно от нас- Благодарности на Надя Джамбазова  Simple Smile

# 533
Здравейте! Hug Бързам да пиша докато имам нет(крада от комшиите Embarassed). Нашия го спряха в петък Sad. Искам най-напред да благодаря на тези, които станаха част от нашето коледно чудо  bouquet  bouquet  bouquet, Роси вижда, а за мама това е най-големие подарък... На всички искам да пожелая весело изкарване на празниците, много здраве най-вече, мир, лзбов и домашен узт (няма ми буквата ,,,сещате се коя Mr. Green). не съм адекватна по темите и няма да се изказвам, дано всички сте здравички и щастливички Praynig. Огромно ЦУШ за всички Hug Hug Hug Честити месечинки и рожден ден на Дива  bouquet и на останалите с поводи  bouquet

# 534
  • София
Оооо, Честит рожден ден, Дива!!  bouquet  Много Любов, здраве, щастие и усмивки!! И мноооого веселие и подаръци днес! Tada Tada
И честита месечинка на Лорис!!  newsm18
Ооооо, Sofie, детето ти е прекрасно!!!!! Hug

# 535
Ами не знам още се чудим..А кое е това "мики маус"
детски център, намира се до Алана
Бобо пък преди малко се затвори в хола и си заклещи проходилката на вратата, докато му миех паницата. Беше много смешно-Бобо реве и сълзи рони, а майка му през другата стая се качила на нощното шкафче-защото не може да си качи краката до прозореца  hahaha и прескача през прозореца hahaha Пак, че са ни свързани стаите...иначе нямаше изобщо да ми е смешно.

Много е хубав Валето пу-пу, красив е!

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 12:02 от Мама на Боян

# 536
Здравейте момичета! Simple Smile
Честит рожден ден на Дива да е жива и здрава и много обичана и обичаща!!!! Hug
Много се радвам за Роската, че всичко мина ок. Hug
Честити месечинковци!
Софи, Валето е много, много сладък! Снимките са страхотни!
Ние за Коледа сме у майка, и смятам да направя едно Тирамису и евентуално едно суши, ако ми остане време. ААА и баницата с късмети, ама за нея винаги се чудя на Коледа ли да е или на Нова година?!?!
При нас пък много вали дъжд и няма да се излиза  Crossing Arms.

# 537
Лори, дано се разминете с това опасно чудо.  А на другите бебчето бързичко да се оправят.

Софи, много красив този Вальо Simple Smile Снимките са страхотни.

Галини, страхотна новина, най-хубавия подарък  Hug

Честита месечинка на Лорис!

Честит рожден ден на Дива.

За баницата с късмети знам, че е за Нова година, нали има (таз година булка, догодина люлка и в този дух, т.е какво ни чака през новата година), а за Коледа е питка с паричка Peace

# 538
Здравейте сладурки  Hug
Много набързо ви изчетох и се халосах, много не запомних  Whistling
Много мъчно ми стана за болните бебчета, за които разказаха Лори и Мими, дано бързо да оздравеят!  Praynig И разбира се, всички други болест да не ги хваща!  Praynig Пчеличке и вие да се оправяте  Hug Папагалът ме разсмя  Grinning
Честит рожден ден на Дива и мъжО на Надето, живи, здрави и много щастливи!   bouquet  bouquet
Честита месечинка на Лорис!  Heart Eyes
Вальо е страхотен направо, невероятно качество на снимките, браво!!!
Аз вчера се опитах да му спретна на моя една домашна коледна фотосесия, но нищо не се получи. Той се заигра с топки и гирлянди, 2ма човека подскачахме около него да погледне или да се усмихне, нъц ooooh!
Иначе Коледа: ще е лудница от народ...чак малко ми е терсене за това. Както нямаше на кой да оставим Мончо за час, сега изведнъж народ да видиш..и варианти и марианти.. Tired Няма да готвя-от готвените щандове на магазина, само ще се пробвам питка да изпека  Crossing Arms
Прощъпулник и аз мисля като е стабилно детето. Мончо е още на 2-3 крачки и търкул  Joy Имаме и джонга вече  Tired Поне не се отказва, на мама сладура  Heart Eyes
Това запомних  Blush цун цун

# 539
Хайде и от мен една честитка за Дива - да е жива и здрава и хей, не остаряваш, а помъдряваш и се разхубавяваш!!!
Честито и на Лорис за месецинката, още месец и .... Хепи бърдей!
Галини, не pнаеш колко се радвам, че вече всичко е наред при Роско, да сте живи и здрави и вече никакви неприятности!!!
Аз не бях сигурна - това Валето ли е на снимките или друго детенце, много красиви снимки, изящни, чисти - както може да е чисто само детското сърце!

Общи условия

Активация на акаунт