Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Ооох, Зън! Милото момченце, много ми стана мъчно и на мен, че така се е разстроило...  Sad Тези теми са ужасно деликатни, понеже засягат простите природни закони, срещу които човешкото същество се бунтува и не иска да се примири. Аз самата много често се замислям за тези неща и ми докривява, естествено. Преди като че ли по не намирах време да размишлявам, елате ме вижте сега какъв философ съм станала... Tired Да го гушнеш от мен!

Ние със Зори днес ужасно се забавлявахме покрай нейното прохождане. Играем си на игра - аз разпервам ръце, тя се засилва и се хвърля към мен със смях  Heart Eyes  И си казах "Господи, колко невежа съм била, преди тя да се роди, че не съм знаела какво е да обичаш някого така, както се обича детенце!" Душата и сърцето ми са пълни  Two Hearts

И за край на този емоционален ден съм замислила тази Коледа и аз да запретна ръкави в кухнята. Вижте какво си харесах :   http://goodfood.bg/?go=recipes&p=detail&gf_recipeId=174

Хем сладичко, хем красиво, хем не е трудно!  Wink

Лека нощ на всички мами и дечица!   sleepuu

# 136
Леприконче, пробва ли с отвара от джоджен или нар. Бързо да се оправяте.

И Кали май се разболява. Почнаха сополи, а тя не дава да и се пипа носа когато е здрава, а сега е просто невъзможно. Не мога дори да изтрия проклетия секрет който се стича навън. Хващам я да я изтрия и настава ад.

И да питам: На млечна зеленчукова супа мога ли да сложа жълтък. Супата е от ДК и в състава не пише да съдържа яйце.

Хайде хубава и лека вечер!

# 137
А как става номера със снимките- да ги сложим една до друга преди и сега

Най-лесно е ако ги имаш във фейса. Отваряш ги в нов таб и копираш адреса, после натискаш в бг мама "вмъкни изображение/ [имг]тук пействаш адреса[/имг] / и готово. Може и една под друга Simple Smile

Като съм приспивала Тея в 19 часа съм заспала с нея  #Crazy И чак сега ставам за да попрочета докато не е надала вой  ooooh!

chopi честити ви ходещи крачета  Hug

Ети, бързо да се оправя малката сладуранка  Hug

Оказа се ,че Тея вече е голям фен на лещата  Laughing Вчера си изяде цялата паничка  Flutter

И пак да напомня, че днес е последния срок за изпращане на снимки за колажа

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 05:11 от Бебешондел

# 138
И аз се присъединявам към питането на =Michelle= как забавлявате дребосъците и на какви игри играете с тях.
Когато искам да се забавлява сама и давам бурканчета с капачета, кашончета, кутийки...много обича да отваря и затваря, даже се е научила да развинтва капачките. И си слага нещо вътре и си дърдори. Аз сглобяван части от конструктор, тя ги разваля и събира в една кофичка. Гоним се, докато аз започна да имам дихателни проблеми. Обича и да готви и да ме храни, вкл. и с пясък и листа и клечки по площадките. Храни и себе си и другите деца, за което ме гледат лошо  Mr. Green Сега е на тема да сочи нещата и да ми ги показва и аз да обяснявам какво е, а тя отговаря "да". Вика бау-бау като видим или чуем куче.
Навън любимото и е да ме язди на конче и цъка с език. Гоним гълъби. Люлките са и много любими и вчера даже плака и не дава да си ходим.
Честит Имен Ден на Ан-Мари - здравичка, сладичка и умничка да расте Hug
Елч - и на мен ми е много миличка такава гушкава - а тя се гушка във всичко: в котарака, в плюшените играчки, в мен и в татко и...абе мило бебенце.
Ети -  Hug да се оправя Ивка.
Ние днес бяхме цял ден на океана...ех супер..децата газиха, цапаха, хвърляха камъни..всички бяхме мокри и щастливи  (само дано утре не сме болни).

Бебеш - направо настръхнах като ти четох поста.

# 139
Благодаря на всички за прекрасните пожелания към Ан-Мари Hug
Изкарахме страхотен празник.
Допълвам се, имаме си зъбче:) Първото! Има ли още бебоци без зъби?

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 10:20 от Ну Заяц

# 140
  • В две тъмни очички

След вчерашната баня съм сигурна , че дъщеря ми е моя  Joy Седнала в легена изведнъж реши, че ще си потопи главата и ще започне да бълбука  Mr. Green Е .... хареса й! И познайте какво сме правили през цялото време в банята - бълбук- бълбук!   Mr. Green И после трябва да обясня на доки , че не мокря лицето на детето...еми, няма как да стане! На мама детето ще обича водата като мен  Heart Eyes Аз локва да видя и цопвам в нея  Whistling

Бубе, тази вечер Калоян като се наведе до водата и започна да пие Grinning

Жадно държите детето,а?  Mr. Green

Зън, не знам дали ще ти помогне, но ще ти кажа тактиката на зълва ми. Когато почина свекър ми на детето (тя беше на 4г) подариха обички и й казаха, че дядо Любчо й ги е оставил преди да си замине! След това обясненията се свеждат до там, че когато някой почине отива на небето и става звездичка! Всяка вечер изгрява и ни гледа от там, закриля ни и е винаги близко до нас! Сега малката само повтаря вечер (ако сме навън и види звезди) "Ето го дядо Любчо".... И някак тази тактика сработи, защото детето смята, че дядо й е наблизо и я гледа! Както и че тя го вижда!

# 141
Стигнах до края - успях да ви изчета, с пот на челото  Grinning
Не успявам редовно да се добирам до компютъра като изтърва един ден и то отиде....

Михаела и тя се разболя, веднага след моето неразположение, то и аз още не съм в съвсем добро здраве, ама поне мога да си издухам носа  ooooh! .
Пепи и ние сме така с носа, едвам успявам да и пръсна от едни капки, които бях взела за мен, но са с пръскане и все пак понякога се случва да успея да й сложа  Grinning . А да не говорим за помпичката за дърпане на сополите, нея я използвахме като беше на 2 месеца, това е, сега си мисля, че ако още един-два пъти я види да се насочва към носа й и директно ще се научи да бяга - ще прескочим прохождането  hahaha

Освен това имаме и едни пъпчици, които станаха огромни вече, по лицето - мажем с едно кремче, да видим  newsm78 Май са от полазване на гадинка  Sick  Sick Лошо ми става  Sad

Честит рожден ден на малката голяма Изи със закъснение  Heart Eyes !

Зодия - Стрелец , но не знам асцедента си и т.н.
Знам само, че сме Стрелец, Овен и Водолей.

Ам, хубав ден от мен  Grinning

# 142
Ей как съжалявам, че не можах вчера да вляза в нета. Но нищо. Ще честитам на патерици.

Честита годинка на Изи! Чери, да ти е жива , здрава, много щастлива и усмихната!
И мен ме обхвана носталгията тези дни. Все си мисля какво беше преди една година и се чудя кога мина толкова време. Като го гледам Петър сега - ами той вече не е малко бебче, а си е детенце.

Честит имен ден и на Ан-Мари.Света Ана да я закриля и пази.

Чопи, честити ходещи краченца! Да са бързи и здрави!

Ивка, Михаела и Рая бързо да се оправят.

Петър в момента му е най-интересно да се изправя по мебелите или да разрушква някой шкаф. Гледам да го насърчавам да се заиграва сам и да бъде по-самостоятелен. Вчера открих, че е полюбил люлките, а преди не ги обичаше. Рева за люлката в парка. Обича и да се рови в пясъка, колкото и на майка му да не й харесва. Ама съм решила да му давам повече свобода, дори и отстрани да хапя устни.

Айде, хубав ден!

# 143
Бебеш, моля те изчакай ме до края на деня. Купила съм на Марти коледна премяна и ще го снимам като ми се зареди фотоапарата

# 144
Бебеш, моля те изчакай ме до края на деня. Купила съм на Марти коледна премяна и ще го снимам като ми се зареди фотоапарата
Ще те изчакам,разбира се. Hug

# 145
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Явно вчерашния ден не е бил скапан само за мене.Толкова напрегнат ден не съм имала скоро,нищо фатално не се е случило,но аз доста трагично приех нещата.Вечерта чак гърдите ме стегнах и ми се повдигаше.Оказва се ,че Таня не работи добре в час,крие домашни и сега имаме толкова да наваксваме,а съм си в къщи.Приех го като шамар  и не мога да си го простя.На ли казват ,че слабостите на детето са грешките ни като родители. CryА иначе е толкова умна и се справя много бързо със задачите си.И не може да ми обясни защо не работи в час,питах и разпитвах дали не е мъчи нещо.И накрая се разплаках.

Пропуснах да пожелая много здраве на Нощни и малкия Божидар,нека св.Ана ви закриля цял живот. Hug

Бебеш направо изтръпвам само като си помисля какво можеше да се случи,надявам се да не ти се налага никога повече да усетиш това чувство Praynig Hug

Чопи, честити ходещи краченца! Да са бързи и здрави!Благодаря за сайта ,много ми беше интересно  Hug

Зън  Hug

И да почерпя за РД на моето братче!

# 146
Момичета, благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания! Много сте мили!

Има ли още бебоци без зъби?

Има, има, Изи направи годинка без да има зъбче, явно на мен се е метнала  Grinning

Чопи, честити ходещи крачета на Емо!

Ети, дано по-бъзво се оправи малката сладурана!

Леприконче, бързо оздравяване и на вас!

Ох, аз имам изпит по статистика и съвсем се побърках вече, нищо не си спомням от статистиката, която съм учила в УНСС-то, а и тук е на английски, вече съжалявам, че се записах да уча тук  Sad.

# 147
Здравейте!

Леле, аз съм се отпленснала с колажа   ooooh! Добрев, че напомни, Бебеш!

Всички болнички да се оправят.  Hug

Бебеш, и ние вчера поспахме доста  Laughing Като се прибрахме след следобедната разходка, към 17,30, Дани заспа.Събуди се в 22, яде и пак заспа.През нощта не знам кога се е будил, но стана окончателно към 8,30  Grinning Не че се оплаквам.  Mr. Green

Зън, много сложна тема. И Алекс откакто почина моят дядо има едни такива мисли... Това със звездичката и при нас работи, донякъде..

Бубе
, сложно е с Алекс. Не ми се говори много. Peace

Тути, трудна работа е с децата. Явна има нещо, което я мъчи или притеснява. Знаеш какви са децата, не обичат да са различни. Да не би да е практика в класа и Таня да не иска да се различава от останалите?

# 148
  • София
Чери,
Честит Рожден ден на малката ИЗИ на патерица!!!!!!!!
Нека малката принцеса расте много здрава, умна и красива(харесала съм си я за снаха Mr. Green) и да носи много, много, много радост на мама и тате newsm51 lovekiss baloni
Извинявай за закъснението, но сме малко болни и не съм влизала

# 149
Моля, който дава овесени ядки, да сподели как ги приготвя.

Общи условия

Активация на акаунт