Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 354
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на прекрасната Изи! Да расте здраво, весело, усмихнато дете!

Честит имен ден на Ан-Мари! Много да радва мама и тати!

Луук ет ми, те в самата кухня също ползват жълтък!

# 121
Днес Емил почти прекоси напреко хола сам. В последно време  го карам да ходи от дивана до мен,на 1м, но сега се дръпнах повече,почти до секцията. Еми считам го за официално прохождане  Crossing Arms

Бебеш, Hug

# 122
Влизам на бързо
Тази вечер съм на банкет и ММ ще гледа малкия.Малко съм притеснена.На всичко отгоре и съм с отекла буза от един зъб и сега съм на антибиотици ooooh!
krissia аз купих такава играчка.Показах я на малчо и той много и се радва.Сега е прибрана,че съм я приготвила за Коледа.

Айде лека вечер.

# 123
look_at_me, аз също се чудех за жълтъка, защото преди го давах през ден и попитах педиатърката. Каза да давам жълтък единия ден от уикенда. Събота й давам жълтък, а неделя риба.

# 124
Роси, честит празник! Пожелавам на Бела, много верни приятели и едно щастливо детство, пожелавам й да все такава късметлийка и св. Ана да я закриля винаги!

Честит имен ден на празнуващите днес   bouquet

Ети, как е Ивка?

# 125
Ноеми като му е скучно започва да мрънка. Ако съм на земята седнала идва започва да се катери по мен мрънкайки, ако съм права - долазва до мен и започва да ме дърпа за панталона, пак мрънкайки, докато не му обърна внимание. Има един период от деня, когато вече не иска сам да се занимава, а и аз да си играя с него. Понякога започваме заедно да си играем и го оставям - демек обръщам се на другата страна нещо да правя и като се усети и пак започва да ми се катери мрънкайки. И просто в този период трябва да съм подготвена с интересни игри Grinning

# 126
  • София
Момичета, благодаря, че питате за Ива, мнооого сте мили. Hug Hug
Тя звучи като Дарт Вейдър. Когато не ми е мъчно за нея, е доста забавно. Бяхме на лекар. Гърдите са чисти, гърлото не е червено. Проблемът е в сополите. Имаме си нови капки и взеха секрет.

# 127
 Честито на всички празнуващи днес!
 Честит рожден ден на малката Изи! Да е жива и здрава, щастлива и обичана и винаги първа в живота!

# 128
  • София, Лагера
Ноеми като му е скучно започва да мрънка. Ако съм на земята седнала идва започва да се катери по мен мрънкайки, ако съм права - долазва до мен и започва да ме дърпа за панталона, пак мрънкайки, докато не му обърна внимание. Има един период от деня, когато вече не иска сам да се занимава, а и аз да си играя с него. Понякога започваме заедно да си играем и го оставям - демек обръщам се на другата страна нещо да правя и като се усети и пак започва да ми се катери мрънкайки. И просто в този период трябва да съм подготвена с интересни игри Grinning
mishe, че то и ние сме така  #Silly

Момичета от София, избрали ли сте какви торти ще взимате за малките? Аз се чудя  newsm78 Преди съм взимала на Двете фукли и Лагуна, но ми се ще да разнообразя малко...

Ети,  Hug Напомни ми един от бисерите на Пресиян, беше на 3г и 10 месеца (записвам си ги с дати). Беше на беше гледал "Междузвездни войни" и ме пита: "Мамо, как се казваше онзи човек с дихателните проблеми"  hahaha

Леприконец, как сте?

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 22:04 от Ноеми

# 129
Ети, не бях разбрала, че Ивка е болна. Бързо да се оправя. Това със сополите е кошмарно, че на всичкото отгоре и минава много бавно. Марти беше така близо месец

По колко най-дълго може да се дава вит С

# 130
  • В две тъмни очички
Ноеми  hahaha hahaha hahaha Сега се сетих за вашите бисери и доста си се посмях тук самичка

Бубеее, къде намери да го пуснеш това клипче във фейса... Точно днес нямах нужда да го гледам. Вчера Алекс ми наговори едни неща и още ми е тежко и ти ме уцели в сърцето с него..
Гледах го няколко пъти и нито единият не можах да се сдържа да не се разплача ..... Както казах ...Хормони. Алекс какво те е разчувствал?

След вчерашната баня съм сигурна , че дъщеря ми е моя  Joy Седнала в легена изведнъж реши, че ще си потопи главата и ще започне да бълбука  Mr. Green Е .... хареса й! И познайте какво сме правили през цялото време в банята - бълбук- бълбук!   Mr. Green И после трябва да обясня на доки , че не мокря лицето на детето...еми, няма как да стане! На мама детето ще обича водата като мен  Heart Eyes Аз локва да видя и цопвам в нея  Whistling

Ети, да се оправя Ивка

Лоок-че по принцип няма проблем да се дава вит. Ц, но доки ме е посъветвал повече от месец да не давам!

# 131

След вчерашната баня съм сигурна , че дъщеря ми е моя  Joy Седнала в легена изведнъж реши, че ще си потопи главата и ще започне да бълбука  Mr. Green Е .... хареса й! И познайте какво сме правили през цялото време в банята - бълбук- бълбук!   Mr. Green И после трябва да обясня на доки , че не мокря лицето на детето...еми, няма как да стане! На мама детето ще обича водата като мен  Heart Eyes Аз локва да видя и цопвам в нея  Whistling

Joy  Joy

Бубе, тази вечер Калоян като се наведе до водата и започна да пие Grinning

# 132
  • София
Добра вечер!

Адашке, да ти е живо и здраво порасналото момиченце! Все така да те радва, да расте усмихната и обичана!

Ноеми, разби ме с дихателните проблеми  Joy Joy Joy

Ети, съчувствам ти  Hug Пожелавам бързо да ги преборите.

Игри - като е в настроение й показвам различни животни (играчки), карам я да взима конкретно животно. Пея коледни песнички в момента (любимата е "С червените ботушки..."), разглеждаме книжки, гоним се пълзейки (забавно е отстрани), взимам кукла и говоря от нейно име, като я подканям да хваща ръчичка, краче, коса... А като ми писне съвсем вадя нещо, което скоро не е виждала (обича да ми къса работните тефтери).

Чопи, браво на Емо!

Лека на всички   bouquet

# 133
  • София
Добър вечер!

Честит рожден ден на Изи! Да расте щастливо и послушно дете!   bouquet

Ноеми, 100 грама сладки не е лош вариант, или поне не беше преди 2 години, когато последно поръчвах торта от там. Сладки си купувам по-често, те са много вкусни също  Peace

Бубе, този клип и мен ме разплака.  Целият ден всъщност ми беше много емоционален, но вечерта Бобо направо ме довърши. Имахме разговор, който всъщност отдавна знаех, че ще трябва да проведем. За смъртта  Confused. Той ми каза, че много му е тъжно, че бабите му и дядо му са стари ще умрат. И после заговори за нас с баща му и започна да плаче. Опитах се безуспешно да го успокоя, обясних му, че има още много време докато ние остареем, но нищо не помогна  Cry. Накрая му обещах много да се пазя да не ми се случи нещо лошо и всяка вечер да се моля на Бог да не умра  Cry Поплакахме си двамата, погушкахме се и той заспа. На мен обаче ми е ужасно мъчно. Милото ми детенце.

# 134
 Ноеми, благодаря че питаш. Сополите и кашлицата почти ги туширах, но не и разстройството (уж понамаля), за капак преди малко и намерих в памперса една тресчица  ooooh!, кога, как, откъде... идея нямам вече  Sad

Общи условия

Активация на акаунт