Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте Simple Smile
Прощапулник ние направихме , когато Марио започан да ходи почти напълно стабилно. Детето трябва да може да направи поне 5-6-7 крачки само Simple Smile НИе проходихме 15тина дена преди годинката. Сега ни избиха и първите 2 зъбчета (като чифт Simple Smile)) )

# 331
  • София
Здравейте.Аз съм от редовно четящите,но почти не пиша,просто не си падам по писането.Редовно си сверявам часовника с вас ,защото моите по-голями деца са на 11 и на 17 и съм позабравила някои неща.Моето момиче е 10,5 кг и 74 см т.с дунда,не ходи и не лази,защото я мързи.Ще се опитам да пиша по-често занапред.Ще се включа утре по темичките.Лека.

# 332
Владка, веднага щом ги получа ще ти ги пратя.
А междувременно можеш да погледнеш тук: https://docs.google.com/document/pub?id=1KPU8R-sanXbT60mDbIHQ8lt … H0xAkrF6mSpvRQEw4

# 333
chopi Един съвет! Калин минаваше през тези фази ходене , не ходене, да не говорим че като дойде свекърва ми спря да ходи и искаше само за ръка, и го научих пак. Хващам го за двете ръце, държа го изправен и заставам срещу него. Гледаме се очи в очи и го карам да ходи срещу мене, после пускам едната ръка, после другата и го ставям да се усети да балансира. Той обикновено се пльоска върху мен, голям смях пада, но така 2-3 пъти и ще се сети  Hug Peace

# 334
А и да се "похваля" Калин днес падна по стълбите в блока  Cry. Затича се и докато тръгна да го спра...отиде то. Поне успях да го хвана за якето да не се търкули още надолу. Надута джука е резултата, нищо друго, но сърцето ми е още в петите...

# 335
  • София
Здравейте. Тези дни се събраха много коледни мероприятия - все съм някъде с дядо Коледа и много крещящи деца. Днес пак се отчетохме, но само с каката, Боян си остана на спокойствие.
Днес след като само гледам готините уокъри и си бях харесала 2 нови от Продавалника, мъжът ми взел на Чиполино. Доста се издразних, ама нали от добро го е направил...Все пак исках Витех.
Какче, браво за покупката! Михаела има същата шейна - супер е - 2 зими изкара, сега минава на Боян, нищо че е розова. Той ще наследи и една розова лятна количка, но на мен ми е много по-удобна голямата триколка.
Мама Зайка, ужас, милият. Добре, че няма по-сериозни поражения!

# 336
Зайке, тъкмо се канех да те питам кога ще е готов резултата от интервюто,май наближава време. Дано да успееш. По въпроса с ходенето- Емил може много да ходи,хванат за някой,но от 2 дена не иска да се пусне сам.Подканям го,но идва,лазейки. Иначе се придвижва сам по мебелите. Ще пробвам и твойта тактика,благодаря, че сподели. А това с падането по стълбите- горкичкия Калин. За съжаление прохождането е свързано и с неприятни и болезнени падания,колкото и да ги пазим. Добре,че се е разминал само с надута устна. Ти пийни нещо да се поуспокоиш.  Hug

# 337

Ето го колажа заедно с последното коледно джудже Мартин.

# 338
Емили, честит рожден ден на голяма патерица! Пожелавам ти цялото спокойствие на света и здраве за цялото семейство  Hug  bouquet

Количка - щастливки сте вие, децата ви стоят в количките, а моята маймуна не иска. За това и нямаме никакви колички вече..
Ясла - няма кой да я взме моята Тея  Laughing
Триколките - след 2 години ползване на четириколка , бях убедена че триколките са много паянтови. Но като пробвах един зап съвсем друга песен запях, няма толкова маневрени колички като триколките.

Някой питаше за тортата . Ето между тези се колебая, една от двете ще е:
http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/4469473609/in/set-72157627238566600 или http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/5473558919/in/set-72157627238566600/

Добре дошли на новите момичета  Hug

# 339
Зайке,  Hug на Калинчо и на теб. Той сигурно го е забравил вече.

Нашия обрив както си дойде , така и замина. Както и очаквах. Вече за трети път му се появява и все не смогвам да ида до педи да го види, понеже докато ида и него вече го няма. Поне вчера го снимах и мисля следващата седмица да й го покажа.

Момичетата сега купонясват ли купонясват  Tada   bigdance2 lalalala

# 340
Бебеш,къде ги правят тез торти?искам и аз.. Blush

# 341
Бебеш,къде ги правят тез торти?искам и аз.. Blush

Вадиш снимката на хартия, отиваш в сладкарница примерно Неделя и казваш искам бяла неделя с такава заливка. И те ти казват цената, която ще ти струва. Последно тук в Дград ми взеах около 70лв за тортата на Явор за 2рия р.д.

# 342
тук при нас сладкарници -нЕма Confused
а ако тръгна до софия-то ще ми излезе самолет..
имах желание да се пробвам и сама,ама не ми се иска да се излагам..
има още малко време,пък да видим.. Thinking

# 343
Всички деца в колажа са страхотно очарователни  Heart Eyes (има ли такъв израз?)

Торта 70лв  Crazy Уау,какво ме чака... То такава торта няма да я дам да се разрежи

# 344
Бебеш, колажът е идеален!  Hug Ама и бебенцата какви са сладурчета! И джудженца, и еленчета, много са сладички всички!  Heart Eyes

Мама Зайка
, гуш и от мен! Сигурно ужасно си се изплашила! Добре че все пак на Калинчо му се е разминало без сериозни травми. Като се сетя, че тепърва почват подобни случки  ooooh! . Ама няма как да го избегнем, можем само да се опитваме да ги предпазим, доколкото можем, макар че няма да мине без рани...

Момичета, я кажете откъде да взема хубави зимни обувчици за ходене? Тя напъва да ходи и навън вече и трябва да я обзаведа с удобни и топли обувчета. Бях й взела едни много симпатични ботушки на Фокс, ама те са с меки подметки и не стават. Та се чудя откъде да намеря нещо подходящо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт