Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
 bye от мен Simple Smile

Исках да пища 100 неща ама забравих докато ви изчета ooooh!

Любомира добре дошла и от мен Hug, непомня имаше ли друг ако е така добре дошъл Party

Емили  newsm59  bigdance2  ura Tada  Party Time  Gift(на патерици), желая много здраве, щастие, късмет и любов и много радост в къщи

Прочетох нещо за някакъв банкет тази вечер аз защо не знам  newsm78

Шейната е уникална влюбих се ще вземем и ние такава

ДК всеки ден е местна аз лично питах педи и тя каза няма проблем по добре месо отколкото картофи Laughing мисля, че щом го дава би трябвало да няма проблем

ЧЕСТИТО на всички ходещи бебчета да са живи и здрави и да навартят многоооооооооо километри

Относно лятна количка много исках обаче като ви четох май се размислих.Мойта си е лека качвам я на задни гуми единственото кофти е че заема много място в багажника  newsm78 незнам вече вие ме объркахте Crazy Crazy

Ние крем не ядем, но тук от една седмица стана фен на мокрите кърпи и само ги смуче,незнам дали не е вредно newsm78

# 346
  • София
За зимните обувки ако искаш разгледай българските фирми КК, Капчица, (предлагат нормални цени) били добри за току що проходили деца така казват мамите около мен иначе на мен са ми дадени и не съм се интересувала

# 347
За прохождането - МАрио беше спрял да ходи точно след като направихме питката.  Laughing После му отне няколко дена да се научи отново и сега вече бяга из цялата къща без проблем. Става все по-стабилен. Вече се изправя сам без опора с много интересна надупена поза Simple Smile))

За зимните обувчици - ето тук има страхотни моделчета. http://www.magazinbebe.com/categories.php?CategoryID=34&page=2  И аз много търсих и то нещо да не е на КК и Капчица . (на Капчица купих буйки , които се оказаха супер некачествени. Направо се разпаднаха..., а на КК ме дразнят онези буйки , които са ми леко грозновати )

# 348
Честит рожден ден на Ивка на Етомира! Heart Eyes Да е все такава панта и много радост да носи вкъщи!

mishe^,Буби,mrm,chopi  Hug Hug Успокоих се вече аз, с 2 чаши вино Crazy
mishe^ Обривчето да не е от смяна на перилен препарат? Или от по боцкав плат? Калинчо от родопското одеяло се беше опъпчил малко.

# 349
Добро утро ! Simple Smile
Честит рожден ден на Ивка Simple Smile С пожелания да бъде весело и палаво дете!  Party

# 350

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ИВКА! Много здраве, щастливо детство, безброй вълшебни мигове и късмет и пожелавам! Hug

Ети, честит празник на цялото ви семейство! Heart Eyes

Момичета, имам много да чета, но искам първо да ви благодаря на всички за красивите пожелания! Без вас празника ми нямаше да е същия! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 351
Добро утро момичета.
Благодаря ви още веднъж за топлото посрещане.
Честит рожден ден на порасналата Ивка, да е много здрава и послушна,
и успехи да съпровождат житейския и път!

Мама–зайка, та е от тука натам, ама вие без количка ли излизате, та успя да полети по стълбите?
Анджело като падна от леглото, така цял ден бях като пияна... толкова ми беше зле. Ама от неговото си креватче падна добре, че бях на близо и го хванах преди да си пукне главата...
mrm, честита придобивка Simple Smile не се оплаквай от партитата, по добре така, от колкото да кукаш в къщи с децата Simple Smile
mishe, да не е от нова храна тоя обрив? щом така изчезва мистериозно...?
Зимни обувки купих от Пиротска, ама това за софиянки... 30лв. с мноооого пух имат 19ти 20ти номер и нагоре естествено, ама нали нашите мишлета са с малки крачета все още  Laughing, доволна съм, Анджело е 17-18, ама с дебело чорапче, става. Още не съм го изкарвала извън количката, когато сме навън, защото веднъж излезе ли, после не иска да сяда отново.
За торта и аз не съм разглеждала още, имаме РД след 20 дни. Вие парти ще правите ли? Измислили ли сте къде, с кой, как  и какво ще правите за тогава?

# 352
Честит Рожден Ден на Ивка на Етомира. Пожелавам на малката сладуранка да расте, жива, здрава и много щастлива и да радва мама . Честит празник Етомира.  bouquet

За зодиите май найстина раците са най много и аз съм рак  Heart Eyes, мисля , че са страхотна зодия, доста истински, и най вече добри приятели. Някой беше казал, че не ги харесва с което много се очудих.

Елч, видях количката ти летната, която си си харесала, и четох , че рал_р я харесва, аз имам същата не летната а другата хаук малибу, е напраево ми е скъсала нервите, не е тежка, но е изключително не маневрена, всеки момент очаквам да и се счупат предните колел, а ако има някоч неравност изобщо не мога да премина, виж и други мнения, но аз съжелявам, че купих точно тази.

За подаръци аз купих на Марти, незнам дали ще му хареса кученце Цамби, ходи лае, нещо такова, пшище за 4 години, но го взех защото има интерес към животните, а майка ми му купи кола с дистан циооно, а сестра ми един ъолкър, незнам дали ще е ефикасен, вашите ползват ли си го или стой за украшение?

Хуваб ден за сега.

# 353
  • София
Привет!

Изгубила съм тренинг, не може от една бира да ме боли глава, не може  newsm11 Снощи купонът беше страхотен! ХорА до засиняване, особено Елениното ни изпоти добре с Какчето  Laughing Мацки, пуснаха ли Дунавско в 12?? Снимки скоро Simple Smile

Ети, едно голямо  morning за теб, че днес е важна мисията!

Актуализирах колажа в първото мнение.

Ще пиша пак като си изпия кафето.

# 354
Честит Рожден Ден на Ивка! Да порасне голямо, силно и добро момиче! Животът й да е пълен със смях и щастие, с нежни прегръдки и красиви усмивки!    newsm38 Gift Tada

gerito_29, rossy-pm, мерси! Ще гледам за нещо подходящо...

Днес в Пловдив е ужасно мъгливо... Та затова ще ходим на гости при майка ми и баща ми за разнообразие.

Анабела, много се радвам, че сте си изкарали добре. Ех, и аз бих тропнала едно еленино с кеф, много обичам, по сватбите съм редовна, ама иначе няма много къде... И да сложите някоя снимка, да ви се порадваме и ние  Wink

# 355
  • София
Много искам да кажа нещо, но ми е лошо... По-късно!

Иначе си знаете, че ви обичам Simple Smile Hug

# 356
  • София
Добро утро.Чесито на рожденничката,а също и на мама.Говорите за колички чета.Аз луднах от тях и се надявам вече да не продавам и копувам такива.Смених няколко.Сега имам две-на Bebe Confort streeti с чувал и дъждобран за зимата и една супер лека на Hauck за лятото само седнало положение.Труден ми беше избора защото аз съм кльоща,а все дебели бебета ми се падат и като сложа и тежеста на количката става невъзможно бутането,да не говорим за вдигане.Ние ходим само за две ръчички ,но ще мине време докато проходи ,нестабилна е още.Ще се включа по-късно пак.Лек ден ,момичета.

# 357
look-и, и вергов, и вергов! Simple Smile)))
ама него вчера го нямаше. аз ходих на премиерата на "още нещо за любовта". много приятна арменска приказка за силата на любовта, прекрасно заснета и доста добре изиграна. заслужава си филмчето!

чарли, мерси за мнението за хаук-а.
аз имам ужасно скапана количка, чико е и ни я дадоха. аз все исках да си взема, ама докато се помая и то вече нямаше за кого. та си мисля, че след нея няма какво да ме уплаши Simple Smile))) поне да е лека, та да я вдигам по дупките.

ети, честит рожден ден на малката сладка ивка! да ти е жива и здрава, игрива и весела!

# 358
  • Пазарджик
Добро утро! Tired
Днес съм много не доспала,тия зъби ми е...ха м...та.В 22ч. заспа в 23ч.се почна до 3ч.дадох панадол,след половин час я намазах с Дентинокс и в 4ч.заспа.Ей тва да гледаш как ти се мъчи детето и не можеш да помогнеш е направо убийствено.

Ети ,Честит Рожден Ден на малката-голяма Ивка!Много здраве и желая и много да се гордеете с нея! Hug

Чарли и аз съм с количка на Хаук Малибу,оказа се ,че е от дефектна партида -като твоята.След като 6мес.ми скъса нервите разбрах за този проблем и се обадих на гаранционния сервиз,подмениха ми долната рама и четирите гуми,ей няма такова удоволствие ,изключително маневрена.Ще потърся тел на сервиза и ще ти го напиша.

Добре дошли на новите мами! welcome
lyubomira_naidenova далече съм от професионалните готвачи Grinning,но обичам да готвя
Аз подадох вече документи за втората година на майчинството,че нали термина ми е на 30.12,а пък Нели се роди на 07.01Това за майките с преносили деца,важна е датата на термина(тя е в болничния)Искаха ми копие от акта за раждане и счетоводителката ми беше изкарала бланка от декларацията,попълват се собственоръчно-данните на детето,дали е първо,второ и т.н. и подпис.
Зайке Hug
Бебеш в наше село няма кой да ми спретне такава красота,то хубавото ,че има нормални торти да не са само сиропиран блат с маргарин и сметана ooooh!
Буби за заливката ако обръщаш суфлето в чинийка тогава,ако си го ядете от купичка ,като поизстине малко да не го пробие.За обувките,съм виждала много хубави в МОЛ Пловдив

# 359
  • София
Добро утро!

Хайде по едно кафенце в тази мъглива сутрин!

ЧРД на Ивка! Да е жива и здрава, винаги усмихната и безгрижна и да радва много цялото семейство! Честит празник и на тебе Ети!

Аз чета тия дни, но от вчера малкия е като навит на пружина и не ме оставя изобщо. А съм седнала на компютъра и се е отправил да върши бели. Сега спи и е по -спокойно.
Нощни, пожелавам ти нова кола за Коледа. Това не пречи да оправят вашата.
Мама зайке, съчувствам ти за падането. Ние се плашим повече от децата. Добре, че те са много издръжливи. То няма дете, което да не е падало.
Аз също съм се замислила за лятна количка. Моята си ми е удобна, но Боби я е изпълнил на дължина и скоро няма да се събира легнал. Тя е комбинирана и като легне си е кош за новородено. Не съм почнала да оглеждам, но до 1-2 месеца ще го направя.
Бебеш, колажа е страхотен.  Hug Хиляди благодарности за положения труд и отделеното време.
Радвам се, че е минало добре партито. Чакам снимкиииии!
Споделете мнение за подходящи топли ботушки за прохождащи, че вече с тия буйки мисля, че не му е достатъчно топло.

Общи условия

Активация на акаунт