Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 401
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
добре де, а с ботушки не им ли е трудно да ходят в началото?
те не са ли по-скоро за проходили и вече стабилни деца?

# 361
  • София
Добро утро  Hug

Честит Първи Рожден ден на Ивка, да расте здрава и щастлива, безгрижно детство и много усмивки да я съпътстват  Hug

Anabella, не го пуснаха  Close

Ох нещо не мога да си събера мислите... smile3507

Хубав ден засега на всички  Hug  love001 

# 362
  • София
Честит рожден ден на Ивка! Пожелавам й щастливо и безгрижно детство.

Ей, купонджииките, айде разказвайте де

# 363
  • София

Ами, това се чудя и аз. Ходих до няколко магазина, и ми се видяха твърди. Не знам как ще си свие стъпалото. Нашите буйки са с някакъв пух вътре, но не знам дали са подходящи. Гледам другите деца са с ботушки и затова питам. Да не съм аз някаква луда майка, която си обува детето с тънки обувки  newsm78

# 364
Честит Рожден Ден на Ивка!Да радва много мама и тати!

Добре дошли на новите мами! welcome
kam4eto мерси за кафенцето.
За количките -аз съм с един танк.Удобна мие е но заема доста място в багажника.
Момичета чакаме снимки от срещата Simple Smile
За РД- още не съм се спирала  на торта но ние ще празнуваме в един детски център.Той основно е предназначен за бебоци.В него има паяци,уолкари и играчки които са подходящи за по малки дечица.

# 365
  • София
Скоро ходих в аутлета на КК в центъра и имаше много хубави ботушки и пролетни обувки с голями намаления при това.

# 366

четсит рожден ден на Ивка!!!!жива,здрава ,щастлива и да има мноофо послушни мама и тате!

аз отивам да се  #2gunfire
вчера малката се събуди в 5 сутринта и заспа чаак снощи в 2.без да е мигнала и една минута през деня.и то беше едно спане-нЕам думи.през 10 минути ставаше-е да с ооогромна усмивка,за да си играем,ама все пак и аз душа нося....
ММ и той така ми вдигна нервите....направо ми идеше да  fight
сега студ,мраз,мъгла-не ме интересува-обличам алката мушмула и изчезваме..

# 367

И аз това искам да питам. Мамите на ходещи крачета да помагат с мнение.

# 368
Ще чакам и аз снимките, да ви видя как се забавлявате  Tada
И при нас е мъгла, ама имаме задачи, та искам не искам ще излизаме.
Днес ще ходя да попълвам документите за 2рата година майчинство, благодаря, че ме подсетихте да взема копие от акта за раждане.
За обувките тези, които има Анджело са по-скоро боти, от колкото ботушки, ама ходи с тях, не се спъва, не му е трудно, като ги избирате пробвайте децата да вървят с тях, преди да ги купите.
Анджело не е проходил напълно, ходи хванат за ръчички Simple Smile
Да попитам, какви са ви плановете за РД на мъниците?

# 369
 Ети, Честит Рожден Ден на Ивка! Да е жива и здрава, да расте умна, красива и късмета да е винаги с нея!   bouquet   bouquet   bouquet

Елч, Буби, не им е трудно, вярно, че Ивайла в началото ходеше с маратонки, но от момента в който стана студено е с ботушки и няма проблем.

Луук, казваш че Вергов бил свободен вече  Thinking, и аз си падам по него  Simple Smile

Момичета, снощи беше мнооого приятно, съжалих, че тръгнах толкова рано, като се прибрах заварих спящо дете и изнервен мъж...Мартин я събудил, поплакала си, но все пак мм успял да я приспи. за следващия път, поне ще знам, че има опит и може да се справи  Mr. Green

Ей, вчера компютъра беше на ремонт, е побърках се...как се пристрастява човек само...

# 370
  • София
119 снимки, участниците да кажат цензурирана или пълна версия желаят  Sunglasses

# 371
обувките Калин като проходи в началото ходеше с маратонки найк, леки с равна подметка.  Peace С ботушки му е по-трудно, но се свиква  Flutter
Ау адис и теб ли те изпуснах  Cry

# 372
  • ул. "Мечтание"
Ети, честита ти рожденничка!
Ивка да расте усмихната и радостна!

# 373
алоха   bouquet чрд на Ивето! да се надпреварват да я слушат мама, тате и кака, да е здрава, голяма послушана и умница!  Hug

такаааам.. чета за поредната спявкаSimple Smile браво, мацки, дано сте отсрамили всички ни;) наздраве!  dance  Drunk ако черпите някоя и друга снимка, сложете публичен линк, ако не е проблем  Blush

Бебеш, много е хубав колажът, хлапетата са страхотни сладкиши

и аз съм в отбора на връщащите се на работа  Rolling Eyes утре подавам документите за прекъване на майчинството от 09.01. после близо 2 м. насъбрал се отпуск и.. обратно. чувствам се крайно уморена и оглупяла, не знам ще се справя ли с работата си. но хайде да не мрънкам от сутринта, че какво не ме чака днес. в т.ч. да се занеса на премиера на книга ( http://lira.bg/?p=13410 ) барабар с принцесата. дано не се изгубим в тая виановска мъгла..

вашите бебоци фенове ли са на gummy bear? Екатерина си Умре от кеф, даже татко й изпосвали варианти на някои от песничките на различни езици.

количка не смятам да сменям въобще, колкото и да ми е тежка.  

питанка: Катето зачерви до рана дупето от сухото мляко в ДК (общинска, вече втора седмица). млякото не е хуманизирано, сигурна съм, че е от него.. оправихме се след повече от 5 дни ванички с отвара от невен. някой с подобни оплаквания? днес ще питам педката, но си мисля, дали е въпрос на привикване на стомахчето?..

обувки: износваме някакви от батковци, нямаме ботушки, даже и боти. не мога да купя, така че ще избутаме с каквото дал бог. но по спомени с Мартин - да, високата обувка е за вече стабилното краче.

и последно: от 4 дни имаме проходилка, страшен престрел е:) инак не е никак смела, не се пуска, рано й е, не е стабилна все още.

целувки на всички бебчовци и хубав ден  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 11:23 от careener

# 374
  • София
Ети, да ти е жива и здрава малката кукла  Hug   newsm59 newsm67 Много радост, късмет и любов   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт