Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 340
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Честит 1-ви рожден ден на прекрасната Изи! Да е здрава, усмихната, умна, любопитна и безгрижна. cherry, честит празник и на теб! Да ти носи само радост и да изпълва с любов сърцето ти тази сладка принцеса!

Честит имен ден на Ан-Мари на Ну Заяц и на всички, носещи красивото име на Св. Анна!

И аз се присъединявам към питането на =Michelle= как забавлявате дребосъците и на какви игри играете с тях.

# 91
ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА ИЗИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Много хубави пожелания прочетох тук, за да не повторя някое, пожелавам всичките те да се сбъднат! Весел празник,Чери! Ще чакаме снимки.

И честито на всички именички!

# 92
  • В две тъмни очички
Влизам с една молба!

Има ли някой, който си е кръстил детето, не са му дали касова бележка, след като си е платил (това е сигурно Mr. Green) и иска да участва в репортаж, за това как се вземат пари за кръщене, а не се отчитат! Трябва ми човек до 1-2 часа! Новините са за днес!

# 93

Честит първи рожден ден на Изабела  Hug  bouquet newsm59

Пожелавам и да порасне щастливо и добро дете! Да радва много мама и да и помага!

Момичета, какво ще кажете, когато черпим за р.д. на децата,  да слагаме снимки на бебенцата като новородени и сега за да видим колко са пораснали  Heart Eyes

# 94
Здравейте момичета,

Благодаря ви много за хубавите пожелания, много сте мили, направо ме разплакахте Hug

Нощни, как го намери този цитат, много се развълнувах, сякаш всичко с случи вчера, а не преди една година!

Почерпете се за здравето на Изи. И аз й пожелавам да продължава да расте здраво, щастливо, усмихнато и палаво дете и много да ни радва!!!!

Честит имен ден и на Ан_Мари! Да е жива и здрава и много да радва мама и тате! Честит имен ден и на всички празнуващи днес!

# 95
Здравейте!
Успях да ви изчета най-накрая-бях изпуснала 2 теми и половина и в главата ми е ... #Crazy
Честит рожден ден на Изи!Да е много здрава и щастлива,много борбена и да носи много радост на всички около себе си! Heart Eyes
Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Болните да оздравяват че  #2gunfire
МММММ,така...
какво запомних горе-долу-18+-по-разкрепостени сме и двамата откакто родих.
на гърне-не слагам.
ядене-яде си ДК без проблем,дъвче,не плюе малки парченца храна.
Все още не е отказала нощното хранене-има едно около 4-5 ч.
Искам и аз из Европата малко,ама няма да ни огрее скоро  Sad
Калина си е все двузъба,с надути венци,8600 гр,70 см.,не ходи сама,бърбори си нейния бебешки език,не казва нищо осъзнато.
Анкетата-скорпион съм с асцедент овен,ММ е рак,малката е водолей.
Друго,друго...а,добре дошли на новите мами!
Засега толкова,после пак
спорен ден

# 96
ЧЕРИ, да расте здрава и прекрасна малката бонбонка  newsm51

Хубав празник ви пожелавам от сърце  newsm59

Чесито и на всички именници!   bouquet

сега отивам да чета, че колко съм пропусналааааа  ooooh!

# 97
Честит рожден ден на малката голяма ИЗИ.  Нека да расте здраво, усмихнато и щастливо момиченце

Голяма мъка са ми забавленията. Какво ли не се чудя да измисля.
Вчера извадих купичките за крем карамел, винтови капачки на буркани и щипките за дрехи.
Но днес вече не са му интересни.

Днес му дадох няколко кубчета от лего, които имам и се занимаваше с тях известно време. Ще видя дали следобед ще ги одобри.

Говоря му в някаква пластмасова кутия и така гласът ми звучи по-различно. После му давам и на него да каже нещо и той прави "брррр" и я  плюнчи.

Вече дори шкафовете не са му интересни  Cry

# 98
пепинка, завидях за гушкавото бебе!
дара беше много добричка, а сега е станала зла Twisted Evilкато я мачкам ме бута и изобщо не иска да я гушкам Sad почна се! Simple Smile

вал, честито телефонче! много готин изглежда!
моят мъж ме кара да ми купи телефон сигурно от една година, а аз така си харесвам моя Embarassed, може да е на 5 г., ама е дамското бижу, изчислява ми цикъла, как да го сменя! Grinning Grinning Grinning

честит рожден ден на кротушанка Изи и имен ден на Ан-Мари!
да са живи и здрави и много много щастливи, талантливи и успешни!

# 99

Тея държи да се храни сама  Naughty иска да държи лъжицата, до сега успявахме да я направляваме докато я държи, но вече не иска да я пипаме  Naughty Също така от вчера започна да пляска с ръце  Heart Eyes Party

Днес за малко Явор да падне през един прозорец  Confused По принцип като решим да излизаме отваряме входната врата и Явор ни чака до асансьора. Днес докато се оправяхме за излизане изведнъж почувствах някаква тревога и исках да го видя къде е , излизам - него го няма. Отишъл между етажите - отворил прозореца и се качил, провесил се наполовина и иска да стигне нещо. Направо цялата изтръпнах  Sad успях да стигна на време, не искам да си помислям какво можеше да стане  Confused

# 100
  • София
Честит рожден ден на Изи, да е жива, здрава и послушна

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 101
  • ул. "Мечтание"
Нощни, как го намери този цитат, много се развълнувах, сякаш всичко с случи вчера, а не преди една година!

Викат ми Яна Гугъла!  Mr. Green Аз още вчера изрових темата и интересуващия ме цитат. Исках да го пусна след полунощ, ама пусто заспах доста преди това.  Embarassed
Още веднъж, честита ти рожденничка. Много вкусна почерпка! мммм!

Цитат
Момичета, какво ще кажете, когато черпим за р.д. на децата,  да слагаме снимки на бебенцата като новородени и сега за да видим колко са пораснали

Me like!  Peace

За забавленията - нищо не измислям, не ме кефи идеята да се превърна в жива играчка. Оставям го той да си измисля. Достатъчно го забавлявам, когато ми виси по циците и се гушкаме!  Mr. Green Понякога танцуваме и пеем заедно, когато на мен ми се ще, но като цяло гледам да го насърчавам сам да се забавлява или с батко си. С Божидар процедирах по същия начин и мисля, че тактиката ми е успешна.
Показвам му разни работи де, кое какво е и как се нарича. Вече разпознава коня и започва да цвили като види кон. Играя си с тях от време на време, когато на мен ми е приятно да играя.

Малко страничен въпрос. Някой скоро купувал ли си е топено сирене на Жоси? Купих си вчера едно, сега го отворих, ама много течно и се зачудих дали е такова по принцип или нещо моето е дефектно?  Thinking Не е развалено, в срок на годност е, става за ядене, но е странно на вид и вкус.

Бебеш, неприятна случка. Радвам се, че се е разминало без последствия!  Hug

# 102

Цитат
Момичета, какво ще кажете, когато черпим за р.д. на децата,  да слагаме снимки на бебенцата като новородени и сега за да видим колко са пораснали

Me like!  Peace

Супер идея, ето първите снимки от нас!

и малко инфо в цифри - роди се  2060 гр, 44 см, сега е 9 кг, 71 см

Бебеш, много неприятно, добре, че нищо лошо не се е случило.

# 103
  • София, Лагера
Ха здрасти!
Честит рожден ден на кака ни Изи!   newsm38 Много късмет да има, да бъде жива и здрава и умна за  гордост на мама!
Чери, честито и на теб! Нали си мамата-героиня  Hug   bouquet Hug

(бягам да ви чета)

# 104
  • Пловдив
Има ли някой, който си е кръстил детето, не са му дали касова бележка, след като си е платил (това е сигурно Mr. Green) и иска да участва в репортаж, за това как се вземат пари за кръщене, а не се отчитат! Трябва ми човек до 1-2 часа! Новините са за днес!
Църквата няма касови апарати. Там НЯМА никаква отчетност. Най - много някаква фърчаща бележка да ти дадат.

Общи условия

Активация на акаунт