Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 461
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Елчи, ето тук има подложки за количка и не скъпи чувалчета
http://www.minene.bg/

Люба, и Марти наскоро беше точно с такъв обрив след като дядо му му дал бисквитена торта с портокал, орехи и крем с прясно мляко. За малко да полети от 5тия етаж, дядото имам предвид Laughing
Било гледало жално детето и много му се усладила, е имах си аз да не му се услади
Нашата педи ми каза да давам вит Ц при такива обриви, и не знам внушавам ли си или не, но за 2 дни кожата му се изчиства

# 241
  • София
Привет!

Елч, как качваш количката? Аз я издърпвам на задни гуми, става по-бавно, но ми е по-леко.

Люба, радвам се, че Лия е по-добре и че не е шарка  Peace

# 242
Люба,и Емона беше с такъв обрив преди около 2 седмици.а 2-3 дни преди да избие обривът имаше Т о-ло 38.3 като я отведеохме на лекар ни казаха същото-от храна.обаче аз не и бях давала абсолютно нищо ново.та мисълта ми е,че като се поразрових и симптомите отговаряха точно на шестата болест(розеолата).не я сърбеше обрива,имаше си настроение..
та четох,че е нормално повечето деца до 3 год. да я изкарат тази бебешка шарка,и че е безопасна.пишеше още,че за повечето доктори било трудно да я диагностицират.но да минава,че е кофти Hug

да "похваля" малката:не беше акала от оня ден.сложих я на гърнето,изака се мнооого.оставих я на килима,за да го изхвъря и като се върнах....майко мила-доизакала се на килима и мазала,мазала Sick

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 13:12 от vladka_sun

# 243
Ние за поредна вечер не спахме, вече незнам от какво е дали е само от зъби. ooooh!

За количката - Елч и на мен ми се плаче като излизам #2gunfire, количката е 15 кг, Теодор е 10 кг и аз вземам доста багажи и 30 кг сигурно ги минавам. Замислям се напролет да взема лятна, ако успея да искарам зимата със тази де, ти спряла ли си се на някаква? Дайте предложения за лятна количка.
Имам такава подложка за количка на Минене и много си я харесвам хем не цапам количката, хем му топли на гърба особено като спи.
Бебеш благодарности за колажа.  Hug Браво.

# 244
anabela, и аз я качвам на задни гуми, но пак тежи, а и ако спи я вдигам цялата, защото иначе се буди от тръскането. а както знаете дара спи през голяма част от времето Laughing Laughing Laughing

владка, много се смях с килима. днес явно сме на осираща вълна Laughing Laughing Laughing

иначе не съм избрала такава количка, още се боря със себе си и претеглям плюсове и минуси, а да не говорим, че повече от 200 лв. не ми се дават за това.

look at me, много мерси за сайта и за инфото. а вашето чувалче става ли като седи марти?
между другото и количката, която ползвате сега не изглежда лошо.
аз за зимата не се притеснявам много. живеем на голям булевард и чистят много, едва ли ще има големи преспи чак...

# 245
  • София
Ох, да се оплача и аз. Днес за първи път пробвахме храна от кухня. Много малко яде, не му хареса. От супата успях да дам някоя и друга лъжица, но от основното само една. Едно въртене, едно чудо. Омаза се, два лигавника сменяхме, стола стана на нищо. Абе ужас. И накрая му дадох едно пюре. Него изяде. Много се надявам това да е заради новия вкус. Той в началото така прави с почти всяка нова храна, а готвеното и пюретата се различават. Ох, дано че иначе докога ще караме с тия пюрета направо не знам...

# 246

Честит рожден ден, Емили!
Много любов и радост!

# 247
  • ул. "Мечтание"
Привет, мамчета!  Hug

Аз си изкарах чудесен уикенд. Баща ми и дядо ми бяха на гости и беше много весело.  Crazy

Чопи, честито ви прохождане!  Hug

Болничките бързо да оздравяват!  Hug Hug Hug

Джанче, Сенедра, Тони, честити ви крачета и на вас!  Hug

Бебеш, колажа е много сладък!  Party Благодаря!

Емили, честит рожден ден, мила! Желая ти много щастие и радостни моменти!   bouquet

Аз за сега няма да си вземам лятна количка. Но и Пег Перегото ми е 7 кила, та ми е ОК. До края на май ще си я ползваме, после заминава при сестрата на мъжа ми, която чака бебче тогава (ако е още здрава де, щото малко ѝ разбрицах колелата). Ако тогава още ми трябва количка може да си взема някоя лятна.  Thinking

Айде, бЕгам!

# 248
bimbim, ако става въпрос за д-р Ивет Мастицка аз съм работила с нея. Много е мила и обеснява надълго, и на широко.

# 249
Здравейте и от мен Hug

Ние преди малко се върнахме от доки - и малката и каката са болни Confused Хреми и температура #Cussing out Изписа ни коларгол, Панадалол и вит.С

Оф,дано бързо да минава,че нещо и апетита изчезна.... Close

Люба Радвам се,че не е шарка и малката е по-добре Peace

Hug

# 250
Да се отчета и аз  Laughing

Мерки и теглилки: 8,350 /+250гр./; 74см /+1см/.
Хремата вече се сгъсти и се надявам скоро да спре. Става голямо мазане, само си търка нослето, а не дава да го почистя и капки успявам да сложа само когато ММ е в къщи за да я държи.
Иначе си имаме още един зъб / станаха 7/, следващия ще пробие всеки момент.

Емили, Честит Рожден Ден!!! Много здраве и любов.  Hug  hbday  baloni

И в нашата ДК всеки ден има месо, едното ядене е постно, другото с месо.

Ставам, утре пак.

# 251
Нощни очи- кой модел на Пег Перего е твоята? Аз много харесвам Си мисля, че и тя е 7 кг.

# 252
Емили,честит рожден ден!! nbirthday newsm67  cook

# 253
Здравейте мамита!!!

Емили Честит Рожден ден, мила!!!  newsm51 smile3525

Мацки, исках да ви питам, някой виждал ли е някъде по детските магазини- детска масичка със столчета, нещо по джиджано и интересно?

# 254
Елч, ние имаме и лятна количка. Купихме я преди морето лятото, понеже е сгъваема тип "чадър" и успяваме да я вместим в колата. Преценихме, че ако вземем другата, не трябва да носим никакъв друг багаж  Grinning Просто колата е с малък багажник и като се накачорим отзад аз и Зори, отпред мм и кучето и място нула... Купихме ето тази:  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8343&cat=107. Лека е, става много компактна, като се сгъне и колелата й не са кекави... Има и зимно чувалче. Това, което не ми харесва е, че много трудно й се монтира борда, но иначе за тези пари е повече от идеална. Аз я ползвам само, като пътуваме, иначе в града съм си с другата.

Биричка, и наш'та ДК е всеки ден с мръвка. Най-много един ден от седмицата да няма в основното ядене. Иначе супите и те са почти всеки ден с месо. Днес имаше пиле с грах и малкият свин омете буркана  Mr. Green

Владка, Елч, много се смях на малките дрислички   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт