Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Емили  nbirthday С пожелание за хиляди усмивки

Честито и на всички ходещи крачета. Смело да крачат все напред и напред  

Бебешондел   bouquet

Ние сме с такава количка още откакто беше на три месеца. Тогава започнахме да пътуваме напред назад, а другата количка заемаше повече място от нас тримата. Тази е лекичка, а и най-малко по веднъж на ден я сгъвам, разгъвам, товаря в колата....

Купих такова чувалче от Ново Бебе. Струва 29 лв., удобно е, топли, но май ще го махам. Не я слагам в него с обувките, а тя като се събуди не иска да стои в количката. Обувам обувки, после ги свалям, страх ме е, че и е студено на краката без обувки, че в чувалчето се е затоплила и ще изстине, абе май без чувалче ще е по-добре. Чувалчетата сякаш са за по-малки бебоци.

Ха Буби Simple Smile публикували сме едновременно. А на нас не ни казаха, че има покривало за крачетата, хем от магазин на Чиполино я купувахме  newsm78 Нашият борд даже не знам къде е. Много се смачка от постоянното сгъване

# 256
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи- кой модел на Пег Перего е твоята? Аз много харесвам Си мисля, че и тя е 7 кг.

Pliko P3.  Peace Си-то е готина, аз много я харесвам. също и нея.  Peace

# 257
  • В две тъмни очички
Инка, имаше ги е Джъмбо

# 258
  • София
bimbim, ако става въпрос за д-р Ивет Мастицка аз съм работила с нея. Много е мила и обеснява надълго, и на широко.

Калифорния, да, при нея имаме час. Аз пък преди малко прочетох, че всъщност не била гастроентеролог, а обикновен педиатър, вярно ли е?

# 259
  • Пловдив
Емили честит празник! Много здраве и любов за цялото ти семейство   bouquet

светослава, аз мисля тортата да си я направя сама.

я кажете, имате ли и ползвате ли т.нар. летни колички? практични ли са за зимата, когато малчовците са навлечени и не им ли е студено на гръбчето с тях?
вече ми е много трудно да свалям голямата количка с дара в нея. над 25 кг. е и понякога не излизам само заради това. осъзнавам, че това лишава дара от свеж въздух, но просто всичко ме заболява, докато я кача по стълбите Sad
Кажи каква торта ще правиш  Wink
И ние сега сме със лятна количка, слагам отпред покривало на крачетата и той е завит с одеяло ако спи. За снеговете сигурно ще излизаме със зимната, че е с големи гуми.
Аз количката си я държа във входа и не я качвам, а преди я свалях в мазето.
И в нашата кухня дават много месо - и в супата и в основното има. Само в лещата няма  Laughing и в една кашкавалена супа - много е вкусна има кашкавал, картоф, масло , брашно.

Ох, да се оплача и аз. Днес за първи път пробвахме храна от кухня. Много малко яде, не му хареса. От супата успях да дам някоя и друга лъжица, но от основното само една. Едно въртене, едно чудо. Омаза се, два лигавника сменяхме, стола стана на нищо. Абе ужас. И накрая му дадох едно пюре. Него изяде. Много се надявам това да е заради новия вкус. Той в началото така прави с почти всяка нова храна, а готвеното и пюретата се различават. Ох, дано че иначе докога ще караме с тия пюрета направо не знам...
И ние сме така, не харесва червените манджи от кухнята, повече хапва от супи и фрикасето.
НО от 2 седмици кухня яде - в добрия случай половината манджа на обяд, около 150 гр.  и още толкова супа вечер.
Ще свикне....... Може да му даваш една лъжица пюре, една лъжица от яденето от кухнята . Аз така "лъжеш" Виолета с манджа и кисело мляко. Имаше един период в който ядеше всичко с кис. мляко.

Мацки, исках да ви питам, някой виждал ли е някъде по детските магазини- детска масичка със столчета, нещо по джиджано и интересно?
В Джъмбо и Баумакс съм виждала, но са пластмасови.

И Стаско е нещо сополив, а аз май имам синузит и носа ме дразни  Confused
Болничките бързо да се оправят Hug

# 260
bimbim, не съм виждала Мастицка над 2 години и не знам има ли тясна специялност детска гастроентерология или не. Аз бях чула, че била станала GP.

# 261
http://www.novobebe.com/bebeshka-kolichka-obaby-atlas-v2-dots-brown-bg-2716.html
Нашата лятна количка е такава , но с друг десен. Няма чувалче, няма и борд .

Ние също имаме мръвка всеки ден и затова жълтък  давам ряко. Гледам в почивните дни да давам риба , жълтък.

# 262
  • София
Емили, честит рожден дееен! Бъди мноооого щастлива и обичана! newsm59  bigdance2  ura

Влизам само набързо да се похваля - ебати колко е готино да мериш дрехи и да не пъшкаш колко си дебел.... Изкарах страхотен следобед в МОЛ-а  Laughing Laughing Laughing

А да, мерки - 10 кг, 75 см. Не е толкова дебело детето Simple Smile

# 263
Привет-мривет и от мен!

bubi_barabata, аз винаги съм имала кратък и слаб цикъл. И след двете ми раждания стана ужасно обилен и една идея по-дълъг от обикновено. Не мога да преценя дали бързо се е възстановил, защото забременях с второто сравнително скоро след първото, но не спирам да се надявам, че всичко ще си дойде на мястото  Grinning

Елч, аз имам лятна количка Пег Перего Si. Tази:

Ползвам я и зимата, но без сняг и предимно за МОЛ-а. Много е лека, изключително стабилна за тежестта си /5-6 кг./ и има напълно легнало положение, което за мен беше много важно, защото я имаме от баткото, а той до последно си спеше по много в нея. Сгъва се на чадър с една ръка. Но не влиза в графата до 200 лева, поне не нова. Иначе аз я ползвам с чувалчето от голямата си количка, която е Mutsy и е страхотна, но направих страшни мускули с двете деца да я слагам и вадя от багажника на колата. Да не говорим, че ми заема почти целия багажник, а карам голяма кола.

В нашата кухня /държавна/ има месо всеки ден. Само в първия ден след празници минават на посно меню.

Ети, съвсем неблагородно ти завиждам, но не губя вяра, че и на мен ще се случи Grinning

Аз ще поръчам торта за рождения ден на Мона от една мацка от тортената тема във форума, която сме изпробвали вече много пъти и прави страхотни неща. Рали /Look at me/ и Мона не знае колко уши има на главата си /много ми харесва този лаф/ обаче нали и роднините са хора, ще хапнат за нейно здраве хубава торта. Иначе ще имаме бебешко парти в деня и после три дни яли и се веселили с роднини. Ще съчетаем рождения й ден с роднините с наскоро отминалия на баткото, че нали са наблизо и много ще ни дойдат купоните  Wink Всички вкъщи са ужасени, че следващия декември пак ще се отчетем и заплашват с емиграция  Joy

Емили, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната, влюбена и много обичана!  newsm67

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 19:50 от wondergirl

# 264
Мацки един бърз и спешен въпрос: Някой има ли листовка от крем Бочко, защото Елисавета изяде една шепа, докато майка ми я гледаше?

# 265
От крема за подсичане ли? Ако е от него имам да,какво те интересува?

# 266

Малко трябва да се напрегнеш за да прочетеш, но иначе не се хващат имената, а ми се искаше да ги има Simple Smile

# 267

Пише ли нещо в случай на поглъщане?

# 268
Здравейте, да ви се оплача компютъра ми го хвана някакъв вирус и не мога изобщо да го отворя, излиза ми екран, на който ми искат данните от кредитната карта и не може да се затвори изобщо, голяма тъпотия, добре, че в събота си идвам и ще го нося на ремонт. Сега пиша през тел.                               Ние също взехме лятна количка, когато идвахме в италия заради самолета. Доста по-лека е 5 кг, другата ми е 12 кг.  но не е толкова стабилна, гумите са малки и друса повече. Ние взехме ето тази:        

# 269

Пише ли нещо в случай на поглъщане?

Не, няма такава информация, написан е само състава.

Общи условия

Активация на акаунт