Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 431
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
eivalin много ти благодаря  Hug

# 271
Бебеш, супер колаж!   bouquet

Благодаря на всички за отговорите във връзка с цикъла! Дано понамалее като количество, че така не се търпи. Не ми се иска да слагам тампони, но ако е все така първите дни, нямам избор. Иначе трябва вкъщи да си стоя, не мога и пет крачки да направя спокойно...  Tired

Дейзи, странно, че не са ти казали за покривалото на Рио. Но то се продава отделно, така че можеш ако искаш да си купиш допълнително, не беше скъпо - около 13лв беше. Само че за целта ще трябва да изнамериш борда  Wink

Ети, браво на теб, мацка!  Peace

Жоржи, много ли е изяла малката? И аз нямам листовка, даже и в нета нищо не намирам като състав...

# 272
Емили,честит рожден ден!Сбъдновение на най-доброто...и на мечтите ти....Шепа снежинки-чудеса ти изпращам.Желая ти купища мечти,щастие,здраве-в безотговорно смели количества!Да се събуждаш всеки ден с усещане за слънце!Продължавай да покоряваш света с доброто си сърце,възхитителната жизнерадост и богата душевност! Hug
Ноеми,душко,мерси,че си се сетила за мен! HugНие сме добре,нищо ново и интересно.Дара расте с шеметна скорост.Все още сме си с два зъба,не ходим,но имаме желание.
Честити проходили крачета на бебочковците и здрави кръстчета на майчетата!
Болните дечица бързо да оздравяват!

# 273
eivalin много ти благодаря  Hug

Няма защо  Simple Smile  надявам се да не ви направи някакъв проблем въпреки, че Тео също си похапва я  някое кремче или млякото за тяло, даже и шампоана е опитвал, той слага всичко което види в устата си дори понякога не го и оглежда а направо в устата.

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 22:42 от eivalin

# 274
Емили, честит рожден ден! Здраве, усмивки и много любов!  Hug

Жоржи, дано всичко да е наред. Не е лошо да се обадиш на педиатъра утре, според мен.  Hug

Бебеш, така е още по-добре. Peace

# 275
Рая днес само си отвори очите, скочи от леглото с пижамата и подкара количката.
Адис - количката е лекичка и чат-пат се обръща, ама пък Рая пада-става, бута с една ръка, не и пречи, а и тя е доста шавлива  Laughing Опита се да мята крачето и да се качва вътре. Вчера в магазина не искаше да слиза от пазарската количка. От два дена започна да се опитва да си съблича блузата, мъкне ръкавите, какво да ви разправям...
Буби - на мен пък цикълът ми стана по-оскъден.
Зъби - 4бр., мием ги със силиконов накрайник и безфлуорна паста без отмиване (когато се сетим).
Тути -  Hug успех с Таничка. И аз си мислех, колко ни е лесно сега.
Емили - Честит Рожден Ден - да си много здрава и безмерно да те радват твоите красиви деца.  newsm59
Елч, Владка - много ме разсмяха Дара и Емона.
Аз пък съвсем забравям да давам месо на Рая  Embarassed, я се случи 1 път седмично.
Жоржи - и при нас минават цирковите номера в 2 през нощта. Аз съм желязна, ама на тати глезанката, докато не я вземе при нас е голямо мрънкане. В момента в който се гушне и все едно нищо не е било.  
И нашата количка е тежка, но без нея никъде не отивам - що багажи побира. Лятната е по-лека и от на Рая количката за кукли... и няма място за багаж. Аз и без това само за товарна я ползвам  Mr. Green
Рал - да оздравяват мъниците  Hug

# 276
 Емили, честит празник!  Hug
 Пепинка, прекрасна е тази ваша Рая!

# 277
  • Пазарджик
Добро утро!
Бързам да пиша ,докато Нели спи.Не знам що си мислих ,че като почне да се пуска да ходи ще ми олекне малко newsm78Сега е още по залепнала за мене ,но за крачола ми Grinning

Бебеш ,страхотен колаж!Благодаря за положения труд Hug
Буби щях да пиша за цикъла,но не остана време,та като спрях да кърмя Таня ми дойде веднъж,после сложих спирала,цикъла ми стана дълъг и обилен,след като я махнах,беше точно 4 дена-първия обилен,после да кажа ,че съм в цикъл.Така докато не забременях с Нели.Сега е чудо ooooh!много кръв изтече,последния път даже и на лекар ходих.
Елч на това попаднах не знам колко ще ти е полезно и от какъв ценови пояс са количките
http://modernimaiki.blogspot.com/2011/08/10-2011.html
Пепинка дет се вика бели кахъри са това Hug

А за Таня,да кажа,че взехме решение догодина да я преместим в друго училище(това си го мислих и миналата и съжалявам ,че не го направих)Не искам да изсипвам цялата вина върху учителката,но доста често се държи неадекватно,пусне някоя бомба и после нещо съвест я хваща и търси начин да се реваншира.Вчера е писала на Таня две шестици,по четене и математика,не ,че не е била подготвена,но много намирисва и за един ден я похвалила колко добре се справя Thinking newsm78
 Да питам някой знае ли какво значи думата-милимундар,така казвала учителката на Таня на мм(мерна единица),на мене ми звучи отвратително Sick

# 278
  • Пазарджик
И нещо за разведряване:
10 неща и повече... които само майките правят...

1. Спите на пода, до леглото на бебето с ръка между пръчките на кошарата, след като вече сте ставали да го утешавате N брой пъти.
2. Сменяте пелената с една ръка в центъра на града, след като детето е открило сливите, като храна.
3. Помирисвате небрежно на обществено място  дупето на бебето  и проверявате с пръст за находка . За себе си установих, че последните три години носа ми все е заврян в нечий задник. Колко прекрасно!
4. Докато храните 7-8 месечното си бебе, установявате, че е по- лесно да хванете във въздуха изплютата храна и да я изядете, отколкото да я избършите от пода.
5. Успявате да закачите, 20 шарени фибички на 10 тънки косъма.
6. Със силна мигрена и месечен цикъл водите децата на увеселителен парк , само и само  да имат спомени (и снимки) от щастливо,безгрижно детство.
7. Способни сте да направите ястия с формата на Тадж Махал, защото  злоядото Ви отроче, може би ще бъде заинтригувано и евентуално ще преглътне два залъка.
8. Хващате се, че говорите за  себе си в трето лице. "Мама е гладна. Какво трябва да яде мама  за вечеря? " Това е още по-неудобно, когато сте сами.
9. Успявате да кажете с най-убедителния си тон на класния / та: "Да, това в бележника  наистина е моят подпис".
.....след години
10. Будите се в 02 ч . през нощта се притеснявате за ... 40 годишното  си "дете".

Списъка остава отворен за допълване!
Така действат само майките ...

# 279
Добро утро!

Кафе?

Пепинка, Рая е страхотна.

Честито на всички проходили крачета. А майките може да си купят Космодиск  Mr. Green

И Кали ми помага когато я събличам, дърпа блузата нагоре през главата. Редовно остава само по памперс, реши ли да се събува нищо не я спира  Laughing  А вчера и облякох жилетка с цип, но не я закопчах, тя хвана двата края на ципа и се пробва да се закопчее.

Бебеш, колажа е супер, благодаря  Hug

Тути, явно е от учителката проблема. И ние не сме доволни от една от учителките на Ленка, на родителската среща с гордост обяснила как щом някой се издъни / с дисциплината/ дава наказателно контролно на целия клас. Това било споделена отговорност и другите деца ще натискат лошите да си седят на з....ците. Ама като 2/3 от класа има проблем с дисциплината, това не е решение.

Да питам някой знае ли какво значи думата-милимундар,така казвала учителката на Таня на мм(мерна единица),на мене ми звучи отвратително Sick

От дядо ми на село знам, че мундар е хронично мръсен човек, такъв който не се мие и почиства. Но ако искаш провери по речниците.

Всички болнички да оздравяват бързо!

# 280
  • София
Добро утро!

Много съм зле, вчера реших, че на Емили рд е днес и се чудя защо й честитите по-рано  ooooh! Та малко на патерици и леко изчервена: Емили, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, любов и щастливи моменти с цялото семейство - от тях да не се отървеш   bouquet

Тути, хареса ми това последно  Peace За Таня да кажа и аз. Това с шестиците и на мен ми намирисва, след като имате възможност за избор я преместете. Аз съм местена между 1-ви и 2-ри клас (преместихме се в друг квартал), в началото е малко стресиращо, но бързо минава като се опознаеш с децата. Ау, Пепита, вашата учителка има у-ни-ка-лен подход! Аз щях да я питам това не е ли нейна работа.

За цикъла да не остана по-назад (въпреки че много пъти съм писала) - доста по-обилен и абсолютно безболезнен (за разлика от припадъците преди).

Колажът и в този вариант много ми харесва! Благодаря за отделеното време, Бебеш!

Жужи, кажи какво стана?

Хайде дано се вдигне мъглата, сега е по-гъста от преди 1 час  ooooh!

# 281
  • ул. "Мечтание"
АаааааАААААаАААААААААааааааааА!  smile3511 ММ сега ми се обади, колата го оставила на един светофар...   newsm45 newsm45 newsm45 Писна ми от тая тъпа бръкма вече! Искам нова кола! ИСКАМ НОВА КОЛААА!!!!  newsm45

# 282
Бебеш, благодарско за колажа! Страхотен е!   bouquet

Жоржи, какво стана с Бочкото? Всичко наред ли е?  Praynig

# 283
Здравейте майчета.
Ако позволите да се присъединя към Вашата темичка Simple Smile
Казвам се Любомира, на 23години съм от София.
Имам син, Анджело, роди се на 3ти януари тази година с 2 дни преносване, 3600гр. и 52см.
Надявам се да се поопознаем Simple Smile

# 284
АаааааАААААаАААААААААааааааааА!  smile3511 ММ сега ми се обади, колата го оставила на един светофар...   newsm45 newsm45 newsm45 Писна ми от тая тъпа бръкма вече! Искам нова кола! ИСКАМ НОВА КОЛААА!!!!  newsm45

А писа ли писмо на Дядо Коледа! santa2

Бебеш, и на мен много ми хареса колажа.

lyubomira_naidenova , добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт