Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Сандански
Здравейте!

Честит рожден ден на пораснала Ивка!!!Да е все така весела и забавна,да радва мама и тате и да слуша кака!

Ей,купонджийките много сте ранобудни PartyЕти,днес май ще ти е тежко положението Hug

Добре дошли на новите момичета и добре завърнали се на по-рядко пишещите Hug

Като си говорите за втората година от майчинството - аз какво трябва да попълня ако искам да си прехвърля майчинството newsm78

За обувките- Божидар ходи с боти или маратонки,удобни му са.Иначе още не е проходил стабилно,прави по 3-4 крачки,но като се усети,че не се държи сяда на дупе и почва да лази Laughing
За рождения ден все още не ми се мисли,че усещам,че ще стане панаир Whistling
мамо зайке целувки на Калинчо,да му мине бързо и да няма повече сериозни произшествия Hug
careener и Божидар е голям фен на Gummy bear,както и на лудата жаба Peace
 При нас днес ще има коледен базар и ще палят лампичките на елхата на площада,а в момента грее страхотно слънчице и мисля целия ден да си го прекараме навън,така че хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 376

careener и Божидар е голям фен на Gummy bear,както и на лудата жаба Peace

Wink знаех си, ма то, санким, голям хит не само за бебчовци! хайде поздрав за всинца с Nuki Nuki http://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM

извинете, все забравям с тая бавна глава  Blush , но дето казва мама-зай, тая 'нощна смяна' така ме смачква понякога.. добре дошли на новите мами и бебчовци в компанията!

прегръд и доскоро от нас )

# 377
Честит 1ви рожден ден на Ивка! Да ви е жива и здрава , много усихмата и щастлива ! Честит празник на мама Етомира!

# 378
  • София
Честит Рожден Ден малка-голяма сладка Ива Heart Eyes
Да растеш здрава и усмихната,много жизнерадостна,умна и оправна  Grinning

Ети,честит празник на теб и цялото ви семейство и весело изкарване

Мама Зайка,прегръдки за Калинчо и теб,дано скоро да няма такива произшествия Hug

Сендера,ти откъде беше,този детски клуб да не е в София?

# 379
  • София
Мария,ето я Процедурата по прехвърляне на отпуска за гледане на дете до 2г.
https://docs.google.com/Doc?docid=ddcb5nfm_20cj5k3nct&hl=en

# 380
  • Велико Търново
Ети, честит ви първи рожден ден на сладкишката Ивка! Много здраве и безгрижно детство й желая!    bouquet

# 381
Честит рожден ден на Ивка.Да е весела усмихната и много жизнерадостна.
На Вики още не съм и купувала боти или ботушки,ходи си с обувчици,не и е студено на крачетата,като и ги събуя и те са топли.Пробвах ботички,но ми се стори,че не са и удобни.По нататък ще видим.
Мами да питам има ли друго дете освем моето,което категорично отказва ДК.От един месец вече и давам еми неще и неще.Може да изкара без да яде само и само да не е от кухнята.А може и само гола филия хляб да яде.Давате ли вече подпрравки на бебоците.
mariyap благородно завиждам за слънчицето.Спомням си като дойдохме януари 2010 в цяла България беше голям студ и сняг,а в Сандански кафетата по центъра бяха пълни навън.Между другото Вики е зачената в Сандански.

# 382
Ети, честит рожден ден на Ивка! Пожелавам й да расте здраво, умно и щастливо дете, с много късмет в живота и много да ви радва! Весел празник!.     

Момичета, за втората година майчинство колко време преди изтичането на първата подадохте? На мен термина ми е на 17 януари и мислех да ходя 10тина дни преди това, ама сега се чудя да не е късно и дали да не отида другата седмица.

Емили, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и хубави моменти с любимите хора!

Бебеш, колажа е станал страхотен!

Хайде чакаме снимки от партито, много ме е яд, че го изпуснах за няколко дни, но ще наваксвам с молските срещи Simple Smile

# 383
  • София
Снимки има вече във фейс. Следващият път липсите да си вземат поука и ги чакаме!!! Редактирам се - пожелавам на липсите следващия път да имат наистина много много късмет и нищо да не ги спре по пътя към купона  Hug

# 384
Честит Рожден ден на малка сладка Ивка!!!!Да расте здрава, жизнена, умна и красива!!!!

Ех, знаете, че трудно успявам да се включвам, туй моето малко съкровище ми виси все по краката  Joy
Не знам какво щях да пиша, аз като бременна по си събирах мозъка в главата, а в момента никакъв го няма  newsm78
За рождения ден съм решила в клубче да идем, че в къщи няма място, дори само бабата и дядовците да дойдат, а камо ли сестра ми с децата и тн.  

за лятна, по-лека количка- аз също се чудя, че тази която я имам в момента на Чиполино, ааадски ме дразни, но се чудя пък струва ли си парите, тя пролетта вече се надяма Емата да си тичка наоколо, та ще видим...

# 385
Много искам да кажа нещо, но ми е лошо... По-късно!

Иначе си знаете, че ви обичам Simple Smile Hug

Joy hahaha Абе га яде кифтетата ни рива
Ако това ще те успокои и аз не знам къде се намирам, добре че беше свеки та да поспя до 11

Честита ти сладка пораснала дамичка.
Пожелавам преди всичко да е здраво, палаво и щастливо дете и да има всичкия късмет оттук нататък в живота

# 386
Здравейте Hug
Честит Рожден Ден, Ива! Бъди здрава,усмихната,послушна и много да радваш мама и тати! И да не ядосваш кака Laughing

Ети Да ти е жива и здрава малката голяма Ива!Много късмет й пожелавам от сърце!
За теб:

Ще се включа по-късно пак Hug

# 387
  • София
Честита първа годинка на малкото усмихнато Ивче! Да е жива и здрава, палава и чаровна!

С ботушките и Диана трудно стъпва, все й се извърта крачето. Има едни с по-мека подметка, струват ми се по-подходящи кати тип, нещо такова: http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=66&products_id=971

С храната от ДК и ние сме скарани, ама малко по малко се учи. Сега вземам от Ян Бибиян, че още не са ни приели в държавната (чакаме трети месец!).

Да ви питам: вашите бебета правят ли номера за привличане на внимание? Нашто не стига че кашля зорлем, ами от 3 дни се напъва да повръща, бърка си с пръсти в гърлото и почва едно "уа-уа". Ужас! Егати актрисата!

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 12:59 от Мелона

# 388
Честит рожден ден на Ивка! Да ви е жива и здрава усмихната и пълна с енергия,с която да зарежда всички около нея.
cherry*
 Чл. 164. (1) След използуване на отпуска поради бременност, раждане или осиновяване, ако детето не е настанено в детско заведение, работничката или служителката има право на допълнителен отпуск за отглеждане на първо, второ и трето дете до навършване на 2-годишната му възраст и 6 месеца за всяко следващо дете.
Виж кога ти изтича, да не се окажеш закъсняла.
Лятна количка няма да купувам. Когато е по-топло и сега я извеждам с колело, лятото предполагам, че ще е предимно с него. И без друго му се кефи пъти повече от на количката.

# 389
  • София, Лагера
Ха здрасти!
Честит рожден ден на гуспойца Ивка   bouquet  newsm38 Да расте здраво и щастливо дете и да къса нервите на мама съвсееееем мъничко  Grinning

Аз се позагубих, търча по задачки и нямам време за нищо... (този виц ще го кажа на живо  Mr. Green Whistling)

Вчера изкарахме прекрасно, всички бяхме много красиви, то не бяха крака, деколтета, прически, грим  Flutter вихриха се едни хора (Мишел и в носия даже я спретнаха Flutter), после част от нас продължихме в един пиано бар  Flutter
отивам да гледам снимки...

П.п. Съжалявам, не съм ви чела, ще се опитам да наваксам по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт