Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 104
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Стори ми се, че днес в Зара имаше странно оживление. Местеха дрехи насам-натам. Струва ми се, че за намаление се готвят.  Mr. Green
Или прибират някои неща Whistling
Последно, утре или вдругиден започва? Rolling Eyes

Аууу, може, може ... ако са прибрали някои неща, може би запълват дупките сега!  Crossing Arms  Laughing
На мен ми се върти 28 декември като дата, пък ще видим.

Аз да споделя колко съм разочарована от Манго. Минах през магазините им в Мол оф София, Сердика и този на Витошка. Почти нищо не си харесах, за разлика от други пъти.  Rolling Eyes Нищо интересно. О, и чантите им ... много големи беее...  Mr. Green

# 286
  • София
Малките пък, много скъпи Laughing
И аз се разочаровах. Исках дънки, някоя глезотийка-е, нищо не ми хвана окото. Дънките в разпродажба- имам 2 от моделите, купувани миналата и по миналата година Rolling Eyes

# 287
massimo Dutti от утре имат разпродажба.Може би и Zara,защото от днес на сайта им тече вече .

# 288
  • Пловдив
"Елизабет" продават рокличка, намалена от 109 лв на 49 лв, а абсолютно същата съм купувала преди две години за 38 лв.

# 289
v ZaRA Grand Mall nqma nikakvi namaleniq!:(

# 290
"Елизабет" продават рокличка, намалена от 109 лв на 49 лв, а абсолютно същата съм купувала преди две години за 38 лв.

Еее, преди две години в било все пак Simple Smile За мен не е много фрапираща разликата.
Най се чудя на скока на цените при ботушите от ествествена кожа. Преди 6 години съм си купувала читав ботуш от естествена кожа за около 60 лв. Сега под 150 лв хубав ботуш няма.  Confused

Аз нещо не виждам да има разпродажба нито на сайта на Масимо Дюти, нито на сайта на Зара.  Rolling Eyes

# 291
  • София
Случайно да има намаления в GAP?

# 292
  • Sofia
В GAP преди 3-4 дни беше 20%, но пак е цифромания.

# 293
  • Пловдив
Аз пак да попитам за Celio?

# 294
Аз нещо не виждам да има разпродажба нито на сайта на Масимо Дюти, нито на сайта на Зара.  Rolling Eyes

Днес вече е обявено намаление на сайта на Зара, но не е голямо... Повечето палта са намалени с по 30-40 лв., роклите с по 20...  Confused

# 295
  • София
Аз нещо не виждам да има разпродажба нито на сайта на Масимо Дюти, нито на сайта на Зара.  Rolling Eyes
Днес вече е обявено намаление на сайта на Зара, но не е голямо... Повечето палта са намалени с по 30-40 лв., роклите с по 20...  Confused
На сайта на Зара още не са обявени разпродажбите.
Не знам къде ги виждате тия неща. ooooh!
Ако гледате секцията Спешъл прайсиз, то тя съществува винаги. Naughty
Писала съм и преди, когато започнат разпродажбите в Зара излиза огромен надпис на заглавната им страница:
SALEНяма как да го сбъркате. Такъв в момента все още няма.
Както беше присано преди, чакат 28.12.

# 296
  • София
Упс, поправям се!
Току що го пуснаха! bowuu
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/bg/en/zar … 11-s/164029/Woman

# 297
При мен се виждаше надписът SALE още от сутринта  Peace

# 298
  • София
Интересно е че бях гледала в сайта на Зара една чанта,която вече я няма  Thinking

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 12:17 от Nicimici

# 299
  • У дома !
Някой ходил ли е в next? Останало ли е нещо интересно?
Пише,че намалението от 30% ще е до утре в страницата им във фейса Thinking
Възможно ли е да не направят после 50 % Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт