Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 066
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Някой ще ходи ли днес или утре до Мола на Цариградско  Mr. Green 

Карфур няма ли да пускат 70% вече?  ЗА Некст и Окаиди и изобщо за детските някой има ли инфо?

# 391
 минус 40 % на всичко в Комсед,от 5  до 10 януари Grinning

# 392
  • Пловдив
Celio - все още не са започнали големите намаления,казаха след 5-ти Peace В момента зимните им якета са на -30%, има и др намалени артикули,но единични бройки,изостанали!Инфо от 30.12 Peace

# 393
Връщам се от The Mall.

Карфур - 50% на всичко, но няма нищо бебешко, никакви анцузи. Дано заредят. И аз чакам -70%
Некст - до -40% или -50% има разни нещица, но размери почти няма. 
Окаиди - до -50%, но повечето неща са си на -30%
Селио - сложили са някакво -20 %  на якета. wtf?
Зара - уж разпродажба, но не видях колко е, пак си е скъпичко.
Гап - до -50%, но повечето неща са на -40%. Има доста неща. Но пак си е скъпичко.
Масимо Дути - 40%,
Клаиопе - 70%

# 394
А, бях и в Аутлета на Цариградско - не са почнали още големите разпродажби.

# 395
  • София
И аз днес се разходих до Сердика-никакви  големи намаления.Даже и в Теранова уж 70% детските блузки с дълъг ръкав по 24лв.В RESERVED на детските стоки имаше сносно намаление и взех две блузки на детето.За мен никъде нищо не си харесах  Crossing Arms
Масимо дути ми се видяха 50%,а в Зара един човек обясняваше как търси нещо определено и обикаля за 5-ти път,ама не го намира и как ли ще го намери  Wink

# 396
И аз днес се разходих до Сердика-никакви  големи намаления.Даже и в Теранова уж 70% детските блузки с дълъг ръкав по 24лв.В RESERVED на детските стоки имаше сносно намаление и взех две блузки на детето.За мен никъде нищо не си харесах  Crossing Arms
Масимо дути ми се видяха 50%,а в Зара един човек обясняваше как търси нещо определено и обикаля за 5-ти път,ама не го намира и как ли ще го намери  Wink

в Ресервд има ли детски? от каква възраст са?  В  Мола ан Цариградско има ли ги?

Значи, ако обобщим по=горните постове,реални  намаления няма  #2gunfire 

# 397
Утре отивам в Сердика тогава Simple Smile

# 398
  • София
Ох, тези намаления са същите като преди Нова година, още няма раздвижване. Да не говорим, че и размери няма. Уж чакам по-сериозни намаления, но пък дотогава и малкото останало няма да го има. Confused
В Зара детските дънки от 49 лв са намалени на 35лв. Уж до 40 процента, но кои са тези стоки само персоналът си знае. В Овиесе пък са най-странни с намаленията уж до 50%. Харесах  една детска блузка с дълъг ръкав, намалена от 29 на 25 лева. Имаше дънки по 26 лв, но са ограничени размерите.

# 399
  • Враца
момичета, аз искам да си купя палто тип елегантно вълнено, в цвят ярко жълто-зелено, но повече бие към жълто / незнам как да обясня цвета, виждала съм го по списания Rolling Eyes/
някоя от вас има ли идея къде има такива, и дали са вече намалени в съответният магазин?

дано някоя да се включи, че ми е фикс идея, а не обикалям мн по магазините Flutter

Нещо подобно?  Thinking

да, благодаря!  bouquet

аз обаче днес ходих в горящият мол Grinning  и си взех яке на ORSAY
този магазин ми е мн любим, и продавачките са мн мили и обръщат внимание точно колкото трябва  Peace
взех си винено червено до средаа на бедрото, шушляково, елегантно с висока талия.
мн съм доволна!
имат намаление до 50 процента.
якето беше 70 лв, имаше и други, до 100 лв с намалението.
взех си и рокля за 26 лв, и едни панталонки къси, от модерните къси елегантни, пак за 26 лв.

впрочем такова жълта яке не видях никъде, имаше жълто вълнено елегантно в орсей пак, но късо...

# 400
Точно от Orsay имам тренч в показания жълт цвят  Flutter Ще намина да разгледам якетата  Peace

# 401
  • Враца
Точно от Orsay имам тренч в показания жълт цвят  Flutter Ще намина да разгледам якетата  Peace

да, ама не се бави, че някои готини работи бързо се изчерпват, и остават парцалите.
ац днес мислех, че няма да има мн хора, защото софия е доста празна, ама нъцки- навсякъде беше пълно, явно доста хора дебнат намаленията Laughing

# 402
  • София
....
в Ресервд има ли детски? от каква възраст са?  В  Мола ан Цариградско има ли ги?
Значи, ако обобщим по=горните постове,реални  намаления няма  #2gunfire 
Да,има детско.Мен ме интересуваше за ръст 110-116см,но имаше и малки и по-големи размери и плюс любезен персонал. Laughing

# 403
  • София
В Peek&Clopenberg намалението ще започне от 12-ти януари. Системата май пак ще е с някакви ваучери и клиентските карти.

# 404
  • София
В Peek&Clopenberg намалението ще започне от 12-ти януари. Системата май пак ще е с някакви ваучери и клиентските карти.
Те пък, да си гледат работата. Премятат готините работи вече 3 години на -20, -30. Едно яке на Пепе Джинс е с 80лв  по-скъпо от магазина. Че и 3 години виси на тая цена Crazy Нещо, като аутлет на  цени + са ми вече Laughing

Общи условия

Активация на акаунт