Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 057
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • зад парка
А, 12 януари, сега видях. А каква е далверата от клиентските карти? Колкото повече пазаруваш, получаваш някакъв процент ли?
Не е много голяма далаверата - с картата получаваш още някакъв минимален процент отстъпка от дрехите, които са в акция. А и получаваш на мейла информация кога ще им започне намалението.

На мен ми харесаха цените когато стъпиха в България.След това на намаление нищо не ми харесва,защото това което ми е харесало твърде вероятно съм си го купила на редовна цена. Колкото до клиентската карта при намаление получаваш по пощата плик с ваучери, чиито отстъпки за мен са никакви - примерно на летните бяха нещо от сорта, ако стойността на покупките ти е 50 лв получаваш отстъпка 5 лв.Изчислявах,че на най-високата сума намалението беше преко сили 25%.Е това, ако е намаление здраве му кажи! 

Без никакво обявено намаление си купих през ноември яке на Гери Вебер намалено от 360 на 250 лева. По-хубаво яке не съм имала!

# 421
  • София
Аз също съм фен на Peek&Cloppenburg. Имам
и членска карта, не че някога съм я използвала.
През лятото имаха доста добри намаления на
зимни стоки и аз се възползвах. Купих си дълга
пухенка, намалена от 279лв. на 129лв., няколко
пуловера, намалени от 69.90лв. и 79.90лв. на
19.90лв., блуза на Esprit, намалена от 135лв. на
27.90лв.. В момента на закупуването й същата
блуза във фирмения магазин на Esprit беше
намалена на 99лв. Определено съжалявам, че
вече нямат толкова избор на Esprit в Peek.

Момичета, някъде има ли намаления на обувки -
Bata, Salamander, Ecco?

# 422
В Комсед има Лего- хич да няма друго, ако легото е реално намалено мисля да се възползвам

# 423
  • София
Sophia L, В Саламандър и Еко пише, че има намаление, но не са повече от 20-30 процента. Ако все пак имаш нещо  предвид мини да видиш, да не те подведа с информацията. Аз говоря за мол Сердика. Peace

# 424
В Комсед има Лего- хич да няма друго, ако легото е реално намалено мисля да се възползвам

От 5.01. до 10.01. ще има -40% намаление, направи си сметката.

# 425
  • В най - голямото село
Цитат
Без никакво обявено намаление си купих през ноември яке на Гери Вебер намалено от 360 на 250 лева. По-хубаво яке не съм имала

И аз така.. и съм много доволна от покупката си. Имам и много други дрехи на марката и много ми харесват.

Цитат
Мъжът ми си получи картата след половин година чакане

Аз така и не си получих пластиката. Ползвам си картонената карта. А си попълних данните още когато откриха магазините им.

# 426
  • 1st floor
Накой да е видял в Теранова-та на Пиротска , долу на детския етаж , какви намаления има?  newsm78

# 427
От днес намаление 30 и 50% в Сваровски
В кой от магазините им?

# 428

От 5.01. до 10.01. ще има -40% намаление, направи си сметката.

Az съм много доволна от предишното намаление. Купих бебешко лего на малкия и за още няколко дечица накупих Коледни подаръци. В Комсед също има и Плеймобил, ако има фенове  Peace
Предишния път бяха изпокрили ФИшер прайс играчките, предполагам и сега ще е така.

# 429
  • София
От днес намаление 30 и 50% в Сваровски
В кой от магазините им?
Онзи ден видях, че имаше такова обявено намаление в мола на Цариградско шосе. Бяха го сложили на една празна витрина Laughing

# 430
  • София
На мен пък ми писна да чакам великите януарски намаления и вчера купих 4 панталона от Zara на детето. Всъщност бяха с намаление - от 45 лв на 29 лв.  Peace
В Peacock също имаше частично намаление -50% и от там се възползвах.

# 431
В Peek&Cloppenburg, освен намалението по време на намаление, с клиентската карта може и да си запазиш артикул и да го купиш след седмица примерно. Имаше и разни други преференции, но съм изхвърлила листовката.

Иначе от Зара си купих боти (намалени от 99лв. на 69лв.), ботуши (от 219лв. на 99лв.) и едно прекрасно пухено яке за 128 лв., но не помня от колко го бяха намалили...

# 432
  • София
В Peek&Cloppenburg, освен намалението по време на намаление, с клиентската карта може и да си запазиш артикул и да го купиш след седмица примерно.

Диамантче, това не го знаех, благодаря
за информацията! Да са ти честити
новите придобивки!  Hug

Sophia L, В Саламандър и Еко пише, че има намаление, но не са повече от 20-30 процента. Ако все пак имаш нещо  предвид мини да видиш, да не те подведа с информацията. Аз говоря за мол Сердика. Peace

mia1, благодаря!  Hug

# 433
  • София
На мен пък ми писна да чакам великите януарски намаления ...
И на мен също,въпреки че досега накупих някои неща на детето-2 блузи,една пола и една ризка.Чакам другата седмица Ла редутските намаления-малко по-истински са от нашите Wink

# 434
  • София
Имам карта на Peek&Cloppenburg и досега тя не ми е носила специални намаления само защото съм неин притежател.Мисля,че и без да притежаваш въпросната карта можеш да запазиш артикул или да го върнеш в някакъв срок,ако търговският му вид позволява това.

Общи условия

Активация на акаунт