Намаления 2011 / 2012 (3)

• 89 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • София
От Карфур съм купувала бельо най-вече от текстилната му част, също пижами и блузки. От всичко съм била много доволна. Peace
Мъжко бельо има  хубаво и само от там купуваме. Хубав, мек памук!
Купихме вече и коледните подаръци на Децата от там. Имат 25% намаление на играчки.

Аз чакам намаленията най-вече в Зара. Но до 28.12. *(според инфо от предната тема) много време има... Thinking

# 46
На всички играчки, или само на тези от каталога?

# 47
  • София
Здравейте, виждали ли сте някъде хубави мъжки спортно-елегантни якетета? Praynig

# 48
  • София
На всички играчки, или само на тези от каталога?
Каталожните. Peace

# 49
  • Kyustendil
Аз и в миналата тема писах, че в oviesse имаше намаление на зимните якета. Купих и на двамата ми сина, а иначе и аз с нетърпение чакам бенетона. За дрехите в карфур - мисля, че са съвсем прилични, особено с цени на намаление. На племенницата ми накупувах бодида на тех и дори и в сушилня не се свиха. На моите деца също съм купувала бельо, от което също съм доволна, единствено аз бикините, които си взех излязоха доста некачествени, но бяха толкова много намалени, че хич не съм страдала.

# 50
  • Бургас
Какво е намалението в Oviesse?Не че имаме в Бургас.

# 51
emilina, обърна ли внимание дали има намалени мъжки панталони и пуловери в овиес?   bouquet

# 52
  • София
50% в Спридер в Галакси център. Без бельо и аксесоари.

# 53
  • There I was on a July morning
Какво е намалението в Oviesse?Не че имаме в Бургас.

Преди 2 дни минах оттам - малки намаления на част от артикулите, не си заслужава.

# 54
Аз днес бях, но не видях да има намаление ....

# 55
хайде и аз при Вас  Peace

# 56
  • София
Момичета, търся детски панталони/гащеризони за сняг, 4-5 г., не държа да са маркови за ски, че не караме. Някой да е виждал някъде?

# 57
  • София
Момичета, търся детски панталони/гащеризони за сняг, 4-5 г., не държа да са маркови за ски, че не караме. Някой да е виждал някъде?

Тук има, даже в момента са с намаление и са много добри за парите си. Имаме дамския модел   Simple Smile

# 58
  • Beyond the Frontiers

В Кенвело също имаше.

# 59
  • София
Айде и аз тук, че следя за подарък на ММ.

Общи условия

Активация на акаунт