Намаления 2011 / 2012 (3)

• 89 968
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Kaspur,в Комсета на България имаше Fisher Price, но само бебешката серия-дрънкалките,активна гимнастика,телефончето,буквара,играчката за леглото,за столчето за кола и от този тип. Много от  актуалните играчки в момента ги бяха прибрали,само тези ,който не им вървят бяха разхвърляни по всички рафтове

# 496
Зара от днес -до -50%, същото е и в Celio...При другите не забелязах раздвижване.

Изложено на витрините ли?

# 497
  • sofia
Зара от днес -до -50%, същото е и в Celio...При другите не забелязах раздвижване.

Изложено на витрините ли?
да Peace

# 498
Гра(н)дът на разпродажбите ви очаква! Над 120 магазина с до 70% отстъпка!
Днес това прочетох ако някой е ходил в гранда да сподели...

# 499
  • Sofia
Благодаря vesper , точно бебешките неща ме интересуваха за малката Simple Smile дано до довечера да е останало нещо.

# 500
Гра(н)дът на разпродажбите ви очаква! Над 120 магазина с до 70% отстъпка!
Днес това прочетох ако някой е ходил в гранда да сподели...

Къде е този Гранд?

Sprider до -70%, НО големи парцали (може да се каже дори буквално; нямат S). Повечето неща са на -40-50%, а някои дори нямат намаление. Опитах се да взема две блузки на малката и нямаше намаление за тях. Преди нова година нали пак имаше -50% и сега като сравнявам цените на дрешките, които бях купила тогава .... ми сега са по-скъпи  Money

# 501
В Комсед за Коледа бейби борн бяха намалени на 55 лв, сега знаете ли как са?

# 502
  • София, България
И аз днес бях в Мола на Цариградско. В Овиезе са обявили "Грандиозна разпродажба", но намаление 50 процента не видях. Всичко, което хванах беше намалено само с по 2-3-4 лева (детското гледах).

Някой знае ли какво стана с Бейбитория, защо са я затворили?!?

В Комсета в мола имаше доста неща (аз търсех книги - предимно бебешки има, има също и на СИЕЛА - за възрастни от български автори - голям избор). Аз търсех енцикопедлии, но почти нямаше).

В Интерспорт имаше намаление - АЙЛА имаше ски екипи за момичета. За моя хубостник взе долнище за 30 лв и яке за 45 лева. Супер доволна съм. За момичета имаше по-голям избор. При момчешките обаче точно нашия размер беше кът - взех единственото за момче на 6 години (имаше само още едно, но цяло гащеризонче)

# 503
Намаление в Метро до -50% на дрехи,бельо,обувки и играчки.Също така в Айко и Арон прочетох,че има намаление до -50%,като в Арон е до –70% Simple Smile

# 504
  • София
Да ви питам дали има все още намаление в NEXT Thinking
Има, но е много обрано....много им се дразня на зареждането Crossing Arms Имам чувството, че взимат по 1 серия....и толкоз.
а колко процента е намалението в NEXT?
Преди Нова Година беше 30%, сега не съм ходила Thinking

# 505
   Здравейте , момичета!Искам да ви попитам за Карфур , на -70% ли са ?

# 506
  • София, България
   Здравейте , момичета!Искам да ви попитам за Карфур , на -70% ли са ?

не, още са на 50, днес ходих

# 507
  • There I was on a July morning
Сега се връщам от Комсед на  Т. Каблешков - нямаше много хора, обещах да пиша дали са намалени дрехите на долния етаж - да. Купих за малкия зимно яке на Mayoral за 42 лв. и хубава пижама с ластици за 11 лв. Доволна съм.
Бяха прибрали столчетата за кола Confused. Играчките не съм разглеждала много, но на Playmobil имаше богат избор.  

# 508
А в Комсед на Т.Каблешков дали има намаление на дрехите на горния етаж?

Днес в мола на Стамболийски видях , че намалението във Фокс кидс е станало 70%.

# 509
  • There I was on a July morning
А в Комсед на Т.Каблешков дали има намаление на дрехите на горния етаж?

НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт