Намаления 2011 / 2012 (3)

• 89 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моля,ако някой знае до кога е 30% намаление на Бенетон да сподели.По-конкретно ме интересува от кога започват 50%?Понякога на витрините пишат и дати.

# 466
  • София
Да ви питам дали има все още намаление в NEXT Thinking
Има, но е много обрано....много им се дразня на зареждането Crossing Arms Имам чувството, че взимат по 1 серия....и толкоз.
а колко процента е намалението в NEXT?

# 467
  • София
Моля,ако някой знае до кога е 30% намаление на Бенетон да сподели.По-конкретно ме интересува от кога започват 50%?Понякога на витрините пишат и дати.
Пише, че е до 15.01 2012. Peace

# 468
Как е положението в Манго?

# 469
  • София

Преди Коледа беше на -50%, но имаше само малки номера 34-36 ( говоря за мола на Стамболийски) от всички дрехи. Възмутих се, но една "любезна" продавачка ми обясни че вс. се е изкупило Shocked от по-големите номерации.

Другата новина, е че този магазин в Мола ще го затварят - няма да иам вече МАНГО на Стамболийски  Confused

# 470
  • София
В страницата на Сердика са написали, че общото намаление ще започне съвсем скоро! Разбирайте - намаление във всички магазини. Но колко скоро - никой не казва.  Mr. Green

# 471
  • София
Чух, че в Комесд ще има до 40% намаления на всички играчки, обаче не разбрах откога Crazy
Ако някой знае моля да сподели Praynig

# 472
ОТСТЪПКА -40% ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ В МАГАЗИНИТЕ НА КОМСЕД АД В СОФИЯ ЗА ПЕРИОДА ОТ 05.01.2012 ДО 10.01.2012год

# 473

Преди Коледа беше на -50%, но имаше само малки номера 34-36 ( говоря за мола на Стамболийски) от всички дрехи. Възмутих се, но една "любезна" продавачка ми обясни че вс. се е изкупило Shocked от по-големите номерации.

Другата новина, е че този магазин в Мола ще го затварят - няма да иам вече МАНГО на Стамболийски  Confused

В магазина на Витошка беше много добре положението преди Коледа- огромен избор от модели и номера. Ще се опитам тези дни пак да стигна до там.

# 474
  • София
ОТСТЪПКА -40% ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ В МАГАЗИНИТЕ НА КОМСЕД АД В СОФИЯ ЗА ПЕРИОДА ОТ 05.01.2012 ДО 10.01.2012год

PeaceБлагодаря

# 475
  • софия
за комсед знам от днес, че е намалението
вече са ти отговорили,
аз чакам да пишат посетилите го днес как е положението:-40% или до -40%,реално колко е намалението в действителност в магазините им Simple Smile

# 476
  • София-Младост
вече са ти отговорили,
аз чакам да пишат посетилите го днес как е положението:-40% или до -40%,реално колко е намалението в действителност в магазините им Simple Smile
До сега когато са обявявали такива намаления е било -40, а не до 40:) Пазарувах с 50% намаление за Коледа, когато отвориха магазина им в Младост-3 до Билла...после и на -40, нямаше проблем Simple Smile

# 477
Ако някой си спомня миналата година кога почна намалението във Фурла да свирка  Whistling

И аз го чакам това намаление, дано ми останат парички дотогава. А миналата година някой възползвал ли се е - имат ли спомен какви бяха цените? трябва ми чанта за работа- т.е. голяма, тип А4?

# 478
вече са ти отговорили,
До сега когато са обявявали такива намаления е било -40, а не до 40:) Пазарувах с 50% намаление за Коледа, когато отвориха магазина им в Младост-3 до Билла...после и на -40, нямаше проблем Simple Smile

Единственият трик е, че прибират нещата, които не желаят да бъдат намалени. Останалите, щом са изложени в магазина, трябва да са на обявения процент отстъпка 40% в случая. Днес ще ходя на Каблешков разчитайки да купя памперси, дано не са ги прибрали, ще докладвам след това  Simple Smile

# 479
Сега се връщам от Комсед.
Доволна съм.
Купих някои играчки, които не можах да взема преди празниците. Хареса ми, че и намалените играчки покрай празниците имат намаление 40%, та взех една играчка за - 60%.
Следващите дни пак ще намина.

Общи условия

Активация на акаунт