Намаления 2011 / 2012 (3)

• 89 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Бенетон вчера в МОЛ-а на Стамболийски беше 30% намалението и нещо ровеха и преместваха дрехи,така че може да са подготвяли и нещо по-голямо.

# 451
  • София
От фейсбука на Сердика Център:

Само сега в магазина на Peacocks London всички мъжки, дамски и детски дрехи, обувки и аксесоари от зимната колекция са на половин цена! Посетете магазина на марката на етаж -1 до Хиполенд и се възползвайте от уникалните 50% намаление.

Вчера само някои от дрехите бяха на половин цена.

# 452
  • София
ECCO има и срещу книгите на Славейков.

# 453
  • София, България
радос , ако откриеш и мернеш някъде подходящи скиорски екипи за 5,5 годишни момиченца сподели, защото и аз търся тези дни.
На Капаска, аз търся нещо подобно, ще отскоча да погледна, ако ми остане време, което скоро не се очертава. Някой знае ли намалението докога ще е ?

ок, и ти ако откриеш нещо свиркай. Гледах едни в Интерспорт, но най евтините бяха 120-130 лева. Ако не намерим нещо на прИмоция може да взема на първо време само долнище. (и малко оф-топик: ще ходите ли на ски училище, или ще си ги обучавате лично, че аз и в тоя филм съм сега)

# 454
  • There I was on a July morning
От фейсбука на Сердика Център:

Само сега в магазина на Peacocks London всички мъжки, дамски и детски дрехи, обувки и аксесоари от зимната колекция са на половин цена! Посетете магазина на марката на етаж -1 до Хиполенд и се възползвайте от уникалните 50% намаление.

Вчера само някои от дрехите бяха на половин цена.

И днес малко дрехи бяха на половин цена.

# 455
  • Countryside
В Дъ Мол почти всички магазини за дрехи и обувки са на -30%. Капаска уж до -50%, но реално на повечето неща е -30-40%. Том Тейлър на -50%, пообзаведох се оттам малко. Ливайс -30-40%, но цените все още са убийствени. Дебна аз едни пуловерчета в Бенетон, ама ми се свидиат 70лв, та ще чакам -50%, пък дано останат.  Rolling Eyes

# 456
  • Countryside
А в Playlife, Beneton i Esprit ще ли са скромните 20%?
В Бенетон и Есприт вчера нищо съществено като намаление не видях, което ще рече, че сигурно са само -20%.

Плейлайф и Бенетон са на -30%, Есприт са си още на -20%. Това от този вторник.

# 457
Някой питаше за намаления на обувки - в Shoe aqvarium, на бул. Витоша имаше: до -70%.

# 458
А да питам, в магазините на Зара, Бершка и т.н пише, че намаленията важат до 21 януари (ако не се лъжа). Значи ли това, че то тази дата ще запазят същия процент намаление?

# 459
утре кой ше ходи в КОмсед до бул. България? ще чакам да видя дали и дрешките на долния етаж там са намалени!

# 460
утре кой ше ходи в КОмсед до бул. България? ще чакам да видя дали и дрешките на долния етаж там са намалени!

Удобно ли ще ти е да видиш дали има намаление в Sprider?  Flutter

# 461

Аз ще мина оттам, но след работа, не знам дали няма да е пообрано вече   Thinking

# 462
  • София
В Спридер в Галакси център -50%.

# 463
  • София
Да ви питам дали има все още намаление в NEXT Thinking

# 464
  • София
Да ви питам дали има все още намаление в NEXT Thinking
Има, но е много обрано....много им се дразня на зареждането Crossing Arms Имам чувството, че взимат по 1 серия....и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт