Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 016
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Намазах бежествено яке от Капаска, реално намалено наполовина. Не съм фен на марката, почти никога не мога нищо да си харесам там, но не мога да не ги похваля просто - перфектна изработка. Вкъщи го разгледах подробно - ми то няма един крив шев, подплатата подвижна, кройката свежа, различна, за тия пари направо си е подарък. Препоръчвам посещение в Капаска Peace

# 436
По темата за Peek&Cloppenburg, и аз имам карта. Изпращали са ми 2 пъти ваучери за допълнително намаление от тези през януари и през лятото. От миналато януарско намазах разкошно дълго яке с пух за около 100лв. Беше намалено наполовина, но с ваучера още по-добре се получи цената. Марката е Кристиан Берг.
За картата пише, че може да си резервираш артикул за 8 дни, но преди 2 дни като питахме за резервация служителката ни каза, че може да резервираме без карта за 3 дни. Нямало такова нещо за 8 дни  Rolling Eyes Иначе може да върнеш артикул, но не помня срока, в който може да стане това.

# 437
  • София
belinda много примамливо звучи, аз точно вчера в сайта им си харесах едно якенце, явно ще отскоча да видя какво има и наживо първо.
На Капаска, нещо подобно търся  Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 15:12 от Aila

# 438
  • София, България
Привет, трябва да купя скиорска грейка за дребосъка (на 6 г) - има ли някъде намалени ?!?

Хубавото при Комсед е, че ще има намаление във всички магазини (щото в малките им магазини има само боклучета)

На Карфур отдавна се знаеше, че намалението на дрехи 50% е до 04-ти януари. Само се чудя, дали от утре ще стане 70% или да тичам днес. Трябва да взема гащи на мъжо и едно яке за мама (ако не е свършило)

# 439
  • София, България
а, и още нещо - от коя дата е намалението в Ла редут. Чувала съм, че майките го дебнат и пазаруват през първата нощ още, че после не остават много неща (а имало детски неща за по 1-2-3 евро

# 440
  • София-Младост
City Center Sofia

От днес (04.01) всички модели на Capasca са с 50% отстъпка.

# 441
  • София
Може ли запознатите с марката Капаска
да ми кажат 42-ри ли е най-големият номер?  Hug

# 442
а, и още нещо - от коя дата е намалението в Ла редут. Чувала съм, че майките го дебнат и пазаруват през първата нощ още, че после не остават много неща (а имало детски неща за по 1-2-3 евро

На 11-ти в 9 часа сутринта БГ време.
Общо взето от дебненето няма много полза, освен ако не чакаш някой специален артикул да се появи. А и няма гаранция, че няма да ти го откажат.
Детските дрешки и не само са по 1-2-3 евро и могат да се купят на тази цена с код и извън намалението.
Зареждат непрекъснато, намалението е все пак 5 седмици.
Излизат понякога и намалени маркови дрешки на по 99%, за по 1-2 евро, но са ограничени номера.

# 443
  • София
радос , ако откриеш и мернеш някъде подходящи скиорски екипи за 5,5 годишни момиченца сподели, защото и аз търся тези дни.
На Капаска, аз търся нещо подобно, ще отскоча да погледна, ако ми остане време, което скоро не се очертава. Някой знае ли намалението докога ще е ?

# 444
  • София

Здравейте,

Може ли да ми кажете къде са останали магазини на ЕССО - снощи ходихме с мъжа ми до този на Витошка, големият ,който беше, но го затворили. Затвориха този в МОЛА на Стамболийски....

Само в Сердика ли е останал магазина да работи, че тази вечер пак ще ходим да му търсим обувки (иска да са ЕССО и това си е, а в Саламандър имат само 3-4 техни модела)?

Може ли запознатите с марката Капаска
да ми кажат 42-ри ли е най-големият номер?  Hug

Това 42 - БГ номерация ли питаш или европейска?

Ако е по европейската - не, не им е най-големият номер.Онзи ден си взех от тях панталон - нося 40европ.номерация и имаше до 48-50 размер по европейската, което ще рече 54-56 по БГ.

# 445
В Карфура едва ли  ще има -70% ,ето я промо брушурата до 15 януари
http://www.proomo.info/2012/01/karfur-carrefur-katalog-broshura-karfur.html

# 446
Jujka,
на Славейков има, днес минах оттам, има и намаление, но е малко.

# 447
  • София
Еcco има и в Аутлета до Метро,ако мъжа ти не държи освен на марката и на колекцията.

# 448
  • в ябълковата градина
А в Playlife, Beneton i Esprit още ли са скромните 20%?

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 16:05 от Грушенка

# 449
  • София
А в Playlife, Beneton i Esprit ще ли са скромните 20%?
В Бенетон и Есприт вчера нищо съществено като намаление не видях, което ще рече, че сигурно са само -20%.

Общи условия

Активация на акаунт