Намаления 2011 / 2012 (3)

• 89 958
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Идвам от Дика намалението е символично,най-голямото е на роклите;
В Дарис има намаление 30% на чанти и боти и ботуши и 50% на обувки и на по-стара колекция

# 541
КАК ДА СИ КУПЯ СЕГА ОТ ЗАРА КАТО СА ЕДВА С ПО 30-40 ЛВ, НАМАЛЕНИ!!!ЩЕ ЧАКАМ ОЩЕ ДА ГИ НАМАЛЯТ....................................

От Зара си купих прекрасно яке до над коляното за 128 лв  Peace

Скрит текст:
Изключи caps locka  Peace

# 542
В Етере са намалени всички палта и пухени якета;има якета със средна дължина за около 70лв

# 543
  • София
Манго в мола на Цариградско отвориха ли го вече?
Не и няма изгледи скоро да се случи това. Wink
За мое голямо съжаление. Харесвам много панталоните им и трябва екстра да ходя в Сердика. Crazy
Там където си виждала голям надпис, обещаващ, че Манго идва скоро, вече е свален и на същото място се разполага вече търговската площ, отредена за дългоочакваният НМ. Peace

Така, инфо за Манго (на моята колежка, зълва и е представителката на Манго и Окайди за БГ) - Манго ще има само в Сердика център и на Витошка, другия на Стамболийски го затварят Confused

# 544
  • Sofia
Момичета, пак за Комсед да попитам, че не съм обръщала внимание - кой е най-голямият им магазин в София, или по-скоро къде може да е по-добре заредено?
Интересуват ме едновременно нещица за новородено, както и Лего хироу фактори в момента Grinning

# 545
  • в Кошера
Момичета, пак за Комсед да попитам, че не съм обръщала внимание - кой е най-голямият им магазин в София, или по-скоро къде може да е по-добре заредено?
Интересуват ме едновременно нещица за новородено, както и Лего хироу фактори в момента Grinning

Мисля, че този на Каблешков  Peace

# 546
УТРЕ ОТИВАМ ВА ОБИКОЛКА ЗА ЯКЕ ТОВА НА ПРОМОД МИ ХАРЕСА МНОГО,НО ДАЛИ ГО ИМА ТУК???

# 547
УТРЕ ОТИВАМ ВА ОБИКОЛКА ЗА ЯКЕ ТОВА НА ПРОМОД МИ ХАРЕСА МНОГО,НО ДАЛИ ГО ИМА ТУК???

Мацка, писането в нета с главни букви е равносилно на крещене.
Мисля, че тук се разбираме чудесно и не е нужно да си крещим!  Peace

# 548
хахаха.Не знаех!! newsm78!!Съжалявям поправям се веднага!!!! Laughing

# 549
В Есприт - 50%. Купих си страхотен панталон от 140 на 70 лв.

# 550
  • London, baby
Момичета, да знаете дали в SLS Пловдив има намаление? И изобщо ми трябва магазин с голямо намаление на ски екипировка в Пловдив, случайно да знаете други такива? Благодаря!!

# 551
  • София
Момичета, да знаете дали в SLS Пловдив има намаление? И изобщо ми трябва магазин с голямо намаление на ски екипировка в Пловдив, случайно да знаете други такива? Благодаря!!

Мен ме интересува същото, но за София  Blush

# 552
  • София
В Есприт - 50%. Купих си страхотен панталон от 140 на 70 лв.

На всичко ли е 50% или само на определени продукти? Интересуват ме дебелите им жилетки и якетата, дали си забелязала дали и те са намалени вече. Praynig

# 553
  • София
В Спорт Депо има всякакво спортно оборудване, вкл. ски, якета и т.н.
Имат магазини в София, в Пловдив и в други градове.
Хубавото е, че имат всичко в сайта си с цени, та човек може да се ориентира предварително.
В момента текат някакви намаления.

# 554
  • London, baby
До сега им гледах сайта, но нещо не мога да се впечатля.

Общи условия

Активация на акаунт