Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви възможности за обучение и преквалификация са налични в момента?
Как мога да се представя добре на интервю за работа?
Какви са изискванията за работа в магазин за дрехи в Козлодуй?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви възможности за обучение и преквалификация са налични в момента?
-
Как мога да се представя добре на интервю за работа?
-
Какви са изискванията за работа в магазин за дрехи в Козлодуй?
-
Какви са изискванията за работа в издателство за редактиране и коригиране на руски списания?
-
Какви са впечатленията от интервютата за работа в различни компании?
.Поне за вчерашното интервю единственото хубаво нещо на тази фирма е че е филиал на голяма корпорация, оперираща над 36 страни и решила да има представителство в СтЗ.
Не ми хареса как мина интервюто, задаваха ми изключително тъпи въпроси, от сорта на "какво не желаете да има на работното ви място?", или "ако сте в обедна почивка и се върнете и заварите ваш колега да стои на работното ви място,как ще реагирате?"
Или"ако ваш колега почне да ви крещи, какво ще предприемете?"
.И като вземат да ме разпитват за предишната ми работа,направо яд ме хваща, досега на почти всички интервюта поне едно 5-10 мин.си говорим за това.Не мога да си го обясня-да ме попитат защо съм напуснала и да се приключи с тая тема, а те-ами аз бях на еди си кой оператор, ма сега са на друг...
. Казах им, ами то никъде не пишеше в обявата. Е, да, ама титулярката била бременна и естествено, че е по заместване. Та евентуално, ако ми предложели дали ще се съглася.
И в резултат на което получих отговор още тази вечер,че съм техния човек. Сега,колкото и тъпо да звучи се чудя какво да правя
как да им откажа без да оставя лошо впечатление ?